SARAH MCLACHLAN

Bens4Her

New member
../images/Emo45.gif היא גדולה!!!

חוצמזה שאני לא יכול להתעלם מזמרת שיש לה שיר שקוראים לו Ben's Song, אבל בלי שום קשר היא מעולה... וגם Heather Nova!!!

noosh

New member
אינ אוהבת אותה ממש

כמו שגל אמרה - אפטרגלואו
וכמו שיהוני אמר - Full of Grace. ואנג'ל. (ואם למישהו פה יש בעיה עם באפי....
) היא נעימה כזאת.

behappy

New member
היא קצת פחות מופרעת מדי בשבילי:p

חלק ממה שאני אוהבת בטורי הוא היכולת לקום ולצעוק איזה משפט ואז ללחוש עוד כמה דברים, ושרה די מלחששת כל הזמן, מהמעט ששמעתי, תקנו אותי אם אני טועה..

Elsewhere

New member
אממ.

לשרה יש קטע פשוט נוראנורא מלנכולי במוזיקה שלה. זה לרוב היא ומוזיקה מאד פשוטה ולא גרנדיוזית בכלל, בנוסף לליריקה מאד... "הו, הקיץ גווע מתוך זהב וכתם ומתוך הארגמן של שלכת הדמים ושל עבי ערביים המתבוססות בדמן". בסדר, אז לא בשפה כזו, אבל יש בה משהו נורא החיים-הוקו-עצובים. היא ביאליק מודרני.
"The winter here is cold and bitter It's chilled us to the bone I haven't seen the sun for weeks too long, too far from home" אהמ.

היא צועקת יפהמאוד [חפירות שרה מתחתיי../images/Emo18.gif]

נו, literally. צועקת יפה. כאילו, אופראי כזה. [כאילו, so המקהלה שלי מכיתה י' ופיתוח קול מי"א] ויש לכלבה איכויות בקול שתלך לעזאזל ותמות
דוגמא לצעקה שוות-על: [מדברים על ה-fumbling והנה הוא בא] "and I fear I have nothing to give I have so much to lose here in this lonely place tangled up in our embrace there's nothing I'd like beter THAN TO FALLLLLLLLLLLL"
באמת לא בדיוק המופרע שהיינו מצפים מטורי. סוג אחר. אבל טוב. ובחיי שהיא באמת יצור מקהלתי מרהיב. כאילו, יש את mercy. מsolace. שזה פשוט שיר א-קפלה מ-ה-מם שפשוט לשבת ולגמור ממנו אלףפעם ברצף ואז למות בשקט. זה שרה בחמישים קולות רקע לעצמה (שזה כאילו, הדבר האהוב על הכלבתא לעשות), בערך בשיר הכי חותך ורידים בעולם על אהבה ששניהם הרסו לעצמם ובא למות, ואיזה קולות שניים שהנה עוד סיבה נפלאה לסיים את הכל, ואוו מיי גאד, בקיצור, ביי. וכולה מילים מרהיבות, ומוזיקה יפהפיה. וזיהו. כפרעליה.

כן, זה דיי הדיסק עם

הכי הרבה פאקים בקול שלה שיש
[מזכיר לי את הפאקים בקול שלי
ולא, זו לא אמורה להיות מחמאה לעצמי
] הוא מעצבן אותי, אני שומעת אותה בעיקר -לא- בלייב.

שמעתי את Afterglow

שירים נחמדים מאד, אבל אחרי חרישה מלנכולית של כמה ימים הם נמאסים, עד שאין שום רצון לשמוע את האלבום הזה שוב.

RVD18

New member
היא טובה../images/Emo99.gif

בדיוק בהופעה של טורי פגשתי מעריצה של שרה. ניסיתי לשכנע אותה שטורי יותר טובה אבל היא אמרה שהיא נשארת עם שרה חח...

בדיוק שם אני נפלתי..

הייתי מעריצת שרה שעברה לצד השני. מודה ומתוודה. טורי פשוט, כל כך הרבה יותר מכל אחד אחר שפשוט אין אין אפילו מקום להשואה וקשה שלא לראות את זה אפילו מסיבוב וחצי בפנדורה אוח

למעלה