sarah chalke

John Dorian

New member
sarah chalke../images/Emo17.gif

למישהו יש מושג מה קורה עם השחקנית הזאת? בת כמה היא? נשואה או לא?? אף פעם לא קראתי מידע על השחקנית הפנטסטית הזאת.

emalka

New member
קצת מידע

שרה נולדה ב 27 לאוגוסט 1967 באונטריו קנדה,היא הילדה האמצעית והופיע לראשונה במסך הזה ב1992 בסרט City Boy בעקבות הסרט הוצע לה להחליף את הדמות של באקי בסידרה רואזן (נ.ב בגלל זה יש מספר איזכורים לה בשם בקי) משפ הופיע במספר תפקידים שונים עד לתפקיד בסקראבס. היא מרבה להתנדב בבית החולים לילדים סופנים , צמחונית ויש לה כלבים בשם Harley and Tankers ההודעה הזו נלקחה מאתר האינטרנט IMDB

emalka

New member
נ.ב

אפשר לראות אותה בתפקיד כלה בסרט Bride Cake קלה להשגה

Angelus

New member
סרט נוראי.../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif

גם הת'ר גראהם וגם שרה צ'וק (בתפקיד מזערי) ועדיין, הסרט לא היה משהו בכלל. תודה על המידע.

מרי לי

New member
רגע היא באמת היחליפה את בקי../images/Emo35.gif

יש תמונה
זה היה כ"כ מזמן...אני כבר לא זוכרת

Angelus

New member
אנחנו היינו היחידים שצופים בסדרה?

אני זוכר שזה שודר בשעות הצהריים. ואני זוכר את הסוף - שכל העונה האחרונה היה בעצם תסריט שרוזאן כתבה. ככה הורסים סדרה
אני אחפש תמונה.

מרי לי

New member
וואללה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זאת היא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Boran

New member
הא!!

התעלומה נפתרה! היא נולדה ב-76', לא ב-67'! מה שעושה אותה בת 29 וחצי עכשיו זה הרבה יותר הגיוני

emalka

New member
זה לא היה אני ??? אתה לא יכול להוכי

להוכיח כלום , "i did not do it . no body saw me do it you cant prove any thing bart simpson

spiderman2006

New member
גם אני הייתי בהלם

אני גם זוכר שפתאום ראיתי שכל הסידרה הייתה תסריט שלה איזה עצוב זה היה ממש הרס לי את כל הסידרה

למעלה