sapho

vishni

New member
sapho

sapho כאבים נסבלים בעצם החזה מעורבות רבה ביותר של כפות הרגליים ומעט הידיים . לוקחת מזה כ4 פעמים מטוטרקסט 10 מ"ג ועכשו לקחתי פעם שלישית 15 מ"ג כמעט ואין הטבה. האם זה אומר שהמטוטרקסט לא עובד ? נאמר לי שאין קשר בין המשקל שלי [80] לבין הכמות . ממש לא יודעת מה לעשות.... האם לדעתך עלי לעלות במינון ? התחילו לדבר איתי על רמקייד וזה מלחיץ אותי .... קשה לי ללכת , די מיואשת וחסרת אונים אשמח לשמוע לעצתך. ניסיתי לקבוע תור לאיכחלוב אולם התור הקרוב רק בדצמבר תודה על ההיתיחסות .[ אשמח צאוד ליצור קשר עם חולים נוספים המחלה הארורה הזאת]

SAPHO

מינון הMTX בהחלט קשור למשקל הגוף- עם משקלך אפשר להגיע למינון של עד 25 מג לשבוע, במידה ולא יהיו תופעות לוואי- עדיין מוקדם בכדי לצפות להטבה במצבך- רק כעבור 3 חודשים של טיפול מקסימלי יהיה ניתן להעריך נכונה את השפעת הMTX - לפני הרמיקייד, היתי גם שוקלת טיפול בעירוי AREDIA - תתיעצי עם הרופא שלך- תרגישי טוב ואל תתיאשי - אני בטוחה שבסופו של דבר תהיה הטבה במצבך

vishni

New member
sapho

קיבלתי כבר שני ערויי ארדיה פעם של 60 מ"ג ןשל 90 מ"ג ולא עזר כלל. תןדה על תשובתך המהירה. איך אני יכולה להעלות המטוטרקסט ? ומתי?

למעלה