SAP

SAP

קבלתי הצעת עבודה כמטמיעת מערכת SAP במשרדי ממשלה אני מתכנתת במקצועי רציתי לשאול האם הדבר יקדם אותי מבחינה מקצועית או שלהתמקצע בתכנות

תשובה הדבר יתן לך היכרות טובה עם מערכת sap-מעבר ליתרון הזה את כמובן לא תעסקי בתכנות (כי את לא מתכנתת ABAP) ולא ביישום.

SAP

השאלה שלי אם זה יקדם אותי מבחינה מקצועית, ז"א שאגיש מועמדות לעבודה בתכנות תהיה לי העדפה כלשהיא על פני מישהוא אחר שאיו לו נסיון ? האם יש סיכוי לעבודה קבועה בתחום, הלא ההדרכה נעשית כבשנים הקרובות של הטמעת תוכנית מרכבה וכשהיא תגמר מה יהא בכך? האם הכרת מערכת SAP היא כמו כל הכרת תוכנה כ WORDו וכו' או שיש בה מעבר לכך שהיא אכן תהווה יתרון

הטמאת SAP לא קשורה לתכנות... לא יהיה לך יתרון אם תלכי לאחר מכן לריאיונות עבודה הקשורים בתכנות. מאידך SAP זה לא כמו הכרת תוכנת WORD. sap היא מערכת שהיכרות איתה היא יתרון לכל אדם שמתכוון לעבוד במקום שיש בו SAP (וככל שעובר הזמן יש יותר חברות כאלו, במיוחד במודולי FI ו-mm (המודל הפיננסי ומודל החומרים). העבודה בהטמאת SAP היא עבודה של פרוייקטים. לדעתי יש מספר שנים של עבודה גם אם פרויקט מרכבה יגמר (כי יותר ויותר חברות משדרגות את מערכות הנתונים שלהם ל-SAP). האם את בעלת תואר במחשבים ומה הניסיון שלך בתכנות? אולי שווה לך להתמקד בעבודות של תכנות.

בדיקות תוכנה,

רציתי לשאול : אני מתכנתת במקצועי אך אין לי נסיון מה שגורם לכל ההצעות עבודה שאני מקבלת לרדת כאחת, האם בדיקות תוכנה (ידניות ברמה גבוהה )יקדמו אותי לקראת תכנות או שזה תחום אחר? האם תכנות זה שלב גבוה יותר המגיע לאחר בדיקות :בפן המקצועי, או שזו התמחות אחרת , בברכה

בדיקות מול תכנות

רציתי לשאול : אני מתכנתת במקצועי אך אין לי נסיון מה שגורם לכל ההצעות עבודה שאני מקבלת לרדת כאחת, האם בדיקות תוכנה (ידניות ברמה גבוהה )יקדמו אותי לקראת תכנות או שזה תחום אחר? האם תכנות זה שלב גבוה יותר המגיע לאחר בדיקות :בפן המקצועי, או שזו התמחות אחרת , בברכה

בדיקות

למעלה