SAP או אחר

mitush7

New member
האם מישהו יודע

שלום לכם אני מתעניין בתחום מדעי המידע כפי שמיד תראו אין לי ממש ידע בתחום אני רואה הרבה מודעות דרושים - לאנשי מידע ידוע לי כי יש תעודת הנדסאי תעשיה וניהול במגמת מערכות מידע ויש את התואר השני במערכות מידע באוניברסיטאות שאלתי התמימה היא --- מה עדיף, מה ההבדל בין התעודות, את מי מחפשים המעסיקים בדרושים - את בוגרי הנדסאי תעשיה וניהול במגמת מידע או בוגרי אונ' במידע ? ? ? ? ? אשמח מאוד למעט מידע שיאיר את עיני בתחום תודה מראש

mitush7

New member
SAP או אחר

שלום רב אני מעוניין לדעת האם יש היום איזשהיא תעודת הסמכה (קורס לא תואר במחשבים) שיכולה להכניס אותי לעולם המחשבים וההיטק ולהתקבל לעבודה בחברה שכזו. האם קורסים של SAP , אבטחת מידע , QA , בדיקת תוכנה וכדומה שמתבצעים בחברות כמו JOHN BRYCE , SELA וכדומה האם הסמכה כלשהי מתחומים אלו שווה משהו בנסיון להכנס לעולם המחשבים או שזה ממש נסיון פתטי ולא רציני אני בעל תואר ראשון (ממש לא בתחום) בעל אנגלית ברמת שפת אם, יכולת לימוד טובה והרבה רצון טוב תודה מראש למי שיתן לי קצת פרטים בנושא כניסה לעולם המחשבים וההיטק

neko

New member
קורסים בד"כ לא עוזרים הרבה,

אפילו תואר ראשון במדעי המחשב לא מבטיח עבודה (למרות שכרגע השוק מאד ער, מי יודע מה יהיה עוד 3 שנים).

למעלה