תשובה
ההודעה נכתבה בלשון זכר כי היא יועדה לזכר (כן אני ממחזר הודעות) תקראי הכל תביני מה את צריכה לעשות,ואז תבצעי לפי השלבים כל הקבצים על הנגן ימחקו,לא לבצע מהאבים וכניסות usb לא יציבות (מחשש לניתוקים באמצע) מקווה שיעזור נתק את הנגן מהמחשב תבדוק אם כתוב לך v2 על הנגן מאחורה תוריד את העידכון המתאים מפה: http://forums.sandisk.com/sansa/board?board.id=e200 (אחד משתי האחרונים הצהובים,בהתאם לגירסא) תפתח את המחשב שלי תזיז את ההולד לכיוון כניסת האוזניות(ככה שתראה כתום) לחיצה רצופה על המקש רקורד/הקלט/record עד אשר אתה רואה: 16MB FORMAT במחשב שלי,אז אתה יכול לעזוב את הרקורד דאבל קליק על הקובץ שהורדת,כשהוא שואל עם לעשות prompt תגיד כן שזה נגמר תלחץ על סיים/פיניש נתק את הנגן והתסכל על המסך שאתה רואה:Key Lock, System Shutdown אז תעביר את ההולד שמאלה תדליק את הנגן,אם זה לא עובד תנסה שלבים 1-7 מהתחלה זה יכול לקחת גם 3 פעמים עד שזה יעבוד תנסה ותודיע אתה אמור להעביר את ההולד שמאלה(לכיוון האוזניות,שרואים כתום) וללחוץ על רקורד(רצוף) ולחבר למחשב(שהרקורד עדיין לחוץ) ולחכות שהכונן יופיע(כן עדיין לחוץ) אם יש לך v1 אתה צריך להוריד את הגירסא המתאימה לו מהקישור שהבאתי (לא עוזר כרגע כל עוד אין זיהוי)