Sansa (Sandisk) e280 - כמה שאלות טכניות

PaKSoL

New member
Sansa (Sandisk) e280 - כמה שאלות טכניות

צהריים טובים! קנו לי את המכשיר הנ"ל לפני מספר חודשים (8 ג'יגה). האמתי שלא ממש יצא לי לשחק איתו יותר מדי חוץ מלהעלות אליו שירים. כרגע יש לי זמן ואני רוצה לבצע כמה פעולות אבל אני לא מצליח: 1. גררתי המון שירים וסיווגתי לפי תיקיות אבל במכשיר עצמו הכל מפוזר. איך אני מתייג את זה לפני נושאים? 2. בערך חצי מהשירים שהעברתי הוא לא קורא. הוא רושם UnKnown במקום שם השיר ולא מנגן אותו.. למה? זה לא שמדובר בפורמטים אחרים אלא באותן סיומות... איך אני עוזר לו לקרוא אותם? 3. יש ממשק עברי? זה כותב הפוך. מצאתי פה תוכנה להפוך את השירים בעברית אבל זה הפך רק חלק ויש כאלה באנגלית ... קיצר הסתבכתי עם זה. אין משהו שיהפוך את זה במכשיר עצמו? עוד שתי שאלות כלליות: 4. אני טס למזרח ורוצה לקחת אותו איתי. יש איסור להעלות מכשירים כאלה למטוס? 5. אני הולך להיות בטרקים במקומות מאד גבוהים. שמעתי משהו על זה שלא כדאי להפעיל נגנים בגבהים גבוהים מאד. זה נכון? אשמח לתשובה ברורה - אני קצת "איטי" וטכנופוב בכל הנושאים האלה :) ...

tweeg

New member
תשובה

1)ראה 3 הודעות למטה 2)http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1292&a=58196&c=5873&sc=0&ssc=0 3)הופך תגיות,תעדכן לפי 2 ואז תהפוך 4)לא,אולי איסור שמיעה בנחיתה/המראה,גם זה לא בטוח 5)לא נראה לי,נראה לי מיתוס(וגם עם כן זה לנגני דיסק קשיח)

PaKSoL

New member
הצילו! הסנסה שלי השתגע!

קודם כל המון תודה על העזרה... ניסיתי לבצע את הפעולות האלה והמכשיר שלי השתגע לחלוטין! אמרתי שנתחיל מהתחלה אז מחקתי את כל השירים שהעלתי אליו. משום מה תיקיה אחת הוא לא מוכן למחוק... אז מחקתי את התכולה שלו אבל את התיקיה עצמה הוא לא מוחק. הוא רושם שהפעולה לא אפשרית או משהו כזה בקיצור ניתקתי את המכשיר מהמחשב כדי לבדוק אם הוא מחק - המכשיר נתקע! הוא נשאר במצב של "connecting" למחשב... ניסיתי לכבות אותו, לאפס, לא משנה מה- הוא פשוט היה תקוע. חיברתי למחשב חזרה, הוא עשה סימן שהוא ממלא את הבטריה. ניתקתי - שוב נתקע. אז פתחתי את הברגים וניתקתי את הסוללה, חיברתי מחדש והוא עבד. כשבדקתי אם באמת השירים נמחקו- להפתעתי הם לא. זאת אומרת, רק חלק מהשירים נשארו. זה מוזר! חיברתי אותו למחשב שוב - השירים לא נמצאים עליו חוץ מהתקיה הזאת שלא מוכנה להמחק (אבל לא מכילה כלום). לאחר מכן ביצעתי את הפעולה של התגיות של השירים. גררתי חלק נכבד מהם למכשיר... כשבאתי לבדוק אם הוא קורא אותם סוף סוף- זה לא עשה כלום...! המכשיר עדין נמצא עם רשימת השירים החלקית הישנה, את כל השירים החדשים, למרות שהורדתי את התיוג, הוא רושם בתור UNKNOWN והוא לא משמיע שום שיר. אם אני אומר לו לנגן איזה שהוא שיר הוא פשוט תוקע את המכשיר ורק אם אני מוציא לו את הסוללה הוא מתאפס. מה לעשות...??

tweeg

New member
תשובה

האם יש לך כונן של הנגן בעת חיבור למחשב? אם כן אז: עכבר ימני על הכונן אתחול אתחל *פעם הבאה ממש לא כדאי לפתוח מכשיר כי זה יכול לבטל אחריות במקרים מסוימים **כדי לכבות את הסאנסה צריך לחיצה ארוכה(15 שניות)על הכיבוי

למעלה