sansa e280

jeny89

New member
sansa e280

אולי חפרו לכם בשאלות מהסוג הזה, אבל זה המקום היחידי שאני יודעת שגם מקבלים בו תשובות אז בבקשה.. אבא הביא לי מהדיוטיפרי sandisk sansa e280, אמור להיות שם דיסק התקנה? כי אין.. הגיוני?? אז איך מתקינים? משתמשים? מאיפה מורידים? אם יש מדריכים זה טוב... אם בעברית אז מצויין.. ובכלל מה אתם אומרים על המכשיר? למישהו יש אותו?? טנקס :)
 

tweeg

New member
תשובה

*יש את כל התוכנות באתר של סאנדיסק *בכללי צריך שם רק את התוכנת המרה *יש מדריך משתמש בעיברית באתר של סאנדיסק *יש קצת מדריכים שיכולים לעזור במאמרים ושאלות נפוצות *מכשיר נחמד+- *אם יש עוד שאלות אנחנו פה
 

jeny89

New member
תודה על התשובה.. אבל אני עדיין מתקשה..

מה השם של התוכנת המרה? יש לך אולי קישור לזה? ואיך מסדרים את השירים בתיקיות? אה והצלחתי לחבר את האמפי למחשב, וכשנכנסתי לתיקיה של השירים דרך המחשב לא רואים את השירים שהאמפי בא איתם.. ואני רוצה למחוק אותם.. אז הדרך היחידה שאפשר זה דרך האמפי עצמו?
 

יאיר B

New member
התוכנה נקראת Sansa Media Converter

אין תיקיות במכשיר הזה - הוא מסדר לפי תגיות (המידע שיש בקובץ ה-MP3). לגבי מחיקת שירים - יש ב-SETINGS אפשרות להגדרה ולשינוי שיטת החיבור (תחת USB MODE). שנה את שיטת החיבור ל-UMS. לגבי העברת שירים: את אתה מתחיל בשיטה אחת - תמשיך איתה כל הזמן (אם אתה גורר שירים - לא להתחיל להעביר דרך מדיה פלייר בהמשך). מעבר לזה, יש מדריך בפורמט PDF באתר של סנדיסק בעברית לתפעול המכשיר. חפש אותו שם.
 
למעלה