SANSA E260 - מבקש חוות דעת

arielw

New member
SANSA E260 - מבקש חוות דעת

לשאלתי בפורום הומלץ לי על הנגן לעיל. קראתי בזאפ מספר חסרונות מטרידים ואודה למי שיתן חוות דעת: 1. הנגן מוציא ווליום מאד חלש - האם נכון? 2. כשהנגן מלא בשירים, לוקח לו הרבה זמן להיטען בהדלקה (יותר גרוע מפלאפונים). וכשהוא מלא עד אפס מקום הוא נתק - שוב האם נכון? 3. מצריך חיבור USB מיוחד - למה הכוונה? 4. אוזניות גרועות- להחליף משך נשרט בקלות רבה לקנות מגן פלסטיק (100 שח) שווה! נתקעי פעם ב אבל מסתדרים! - האם נכון? חוץ מזה האם צריך תוכנת המרה לקבצי וידאו? תודה

tweeg

New member
תשובה חלקית

1)לא 2)הוא לא אמור להיתקע בכלל,אין לי מושג לגבי זמן עליה 3)לא נראה לי,אולי הכניסה בנגן עצמו(שהיא כמובן לא USB סטנדרטי) 4)לא יודע מה בא איתו אפילו יכול להיות שהוא קופא(יש נגנים שנוטים לקפוא) כן צריך להמיר (חוץ מ1 הכל מהשערות)

יאיר B

New member
תשובות

.1. הנגן מוציא ווליום מאד חלש - האם נכון? לדעתי לא. זה גם תלוי באוזניות שלך (אולי יש לו גם אפשרות לבחור האם להגביל את הסאונד או לא, אני לא זוכר). 2. כשהנגן מלא בשירים, לוקח לו הרבה זמן להיטען בהדלקה (יותר גרוע מפלאפונים). וכשהוא מלא עד אפס מקום הוא נתק - שוב האם נכון? כן, יש בעיה עם זה. עברה אצלי גרסת ה-8GB וכשהוא היה מלא היה לוקח לו הרבה זמן מרגע ההדלקה עד שהיה מוכן לשימוש (משהו עם סידור הקבצים). שמעתי עליו שאם הוא מלא לגמרי (לא יצא לי לנסות את זה) אז הוא מתחרפן כי אין לו מקום לבנות את הdb שלו (הציעו להשאיר 50MB בערך שיוכל לסדר את עצמו). לא יודע איך זה עם קיבולות קטנות יותר (אולי שם זה יותר מהר כי יש פחות שירים לסדר). אגב, גם לאקספרס יש את הסיפור הזה, אבל שם זה לוקח כמה שניות (וגם כי הוא בעל נפח קטן יותר). 3. מצריך חיבור USB מיוחד - למה הכוונה? יש לו כבל עם חיבור יחודי לנגן (כמו להרבה נגנים אחרים). אם תאבד את הכבל (או שהוא ינזק), יכול להיות מסובך למצוא כבל אחר. לעמת זאת, יש נגנים שיש להם חיבור מיני USB סטנדרטי שלא בעיה למצוא כבלים תחליפיים. 4. אוזניות גרועות- להחליף משך נשרט בקלות רבה לקנות מגן פלסטיק (100 שח) שווה! נתקעי פעם ב אבל מסתדרים! - האם נכון? אני גם חושב שהאוזניות שלו לא משהו (אבל איזה נגן מגיע עם אוזניות טובות?). החלק הקדמי אכן נשרט בקלות (ויש נרתיקים עבורו, דבר שקשה להגיד על הרבה נגנים אחרים שהם לא איפוד). נתקע פעם ב.. - זה יכול לקרות לכל נגן (יש אפשרות לריסט ע"י החזקה של לחצן ההפעלה שלו 15 שניות). חוץ מזה האם צריך תוכנת המרה לקבצי וידאו? כל הנגנים שהם לא PMP יעודיים (חוץ מאחד או שניים של קיראייטיב אאל"ט) מחיבים תוכנה להמרת הסרטים לפורמט שהם מכירים. בעיקרון הנגנן הזה לא נועד לצפיה בסרטים שלמים (לדעתי המסך שלו קטן מדי) אבל לקליפים או פרקים קצרים מסדרות הוא יכול להתאים.

למעלה