sandoz אחי! תודה!

danezeq

Member
sandoz אחי! תודה!

בזכותך אני מכיר את התוכנה Fruity Loops!!! הצלת אותי
מייד אחרי שהתקנתי אותה -חרשתי עליה! היא כ"כ קלה! עשיתי משהו נחמד - יצא לי יפה
(בתור התחלה, אני עוד אחרוש) מין סולו תופים עם קצת באס, הדבר היפה הוא שעשיתי עוד הקלטה, בה החלפתי את הדגימות של התוכנה בדגימות מהמערכת שלי (ממש הקלטתי את המערכת שלי, הכל בהקלטה השנייה הוא מהמערכת שלי! סנר, טאמים, קאובל, באס, מצילות ואפילו התוף מיריים שנמצא אצלי עוד מתקופת חיתוליי!
- מעולם המערכת שלי לא נשמעה טוב כ"כ
מי זה האלוף שמתופף עליה? (כמובן שהפיל נכחד
כמו טראנס- כי זה בסה"כ מחשב)
תשמעו את שני ההקלטות זה חשוב! בהקלטה השנייה יש בעיה, הסנר שלי כנראה נמשך יותר זמן או פחות זמן ונוצרת אי תאימות בקצב בשני קטעים - וזה מעצבן
אני מנסה לתקן את זה לכן תשמעו את שניההקלטות - גם אם זה יקח זמן
אני מקווה לעשות עוד דברים כאלה! אני מת על זה! (יחי Kraftwerk
) ראשונה שנייה

orion rules

New member
אחי,

א) אני לא מצילח לשמוע את ההקלטות. ב)מתי אתה שם את התמונה של המערכת שלי בגלרייה???? אני בקרוב אביא לכן תמונות של הסט הישן שלי במקלט של הלהקה שלי. את האוריון עוד לא הספקתי לצלם כי עד עכשיו צילמתי עם המצמה של בוספורוס (דולב)...

danezeq

Member
אוקיי הנה טריק שצריך לעבוד

קח את הכתובת הזאת -תעתיק אותה לשורת הכתובת telavivjaffa.tripod.com/AS.mp3 ואל תשכח את השנייה! telavivjaffa.tripod.com/ASMY.mp3

danezeq

Member
הבערה!!!

לא נעשה שימוש ב"חלקים מוכנים"! הכל בנוי מדגימות בודדות.

מדרבקת

New member
ממש נחמד...

וואלה אהבתי את זה...איך אפשר לשמור את זה כך שאוכל מדי פעם להאזין בזמן העבודה? רק סליחה על הבורות...זה קטע שאתה הלחנת או שהרכבת אותו מקטעיים באמצעות איזו תוכנה שאתם מדברים עליה?

danezeq

Member
לא הרכבתי! הלחנתי!

זה לא כמו PRODJ וכאלה חרא!
אגב - בASMY אפילו ההייט שלי - למרות שזה לא נשמע כך

tkz

New member
דניאל יא זבל ../images/Emo6.gif אני מעריץ מספר 1

של פרודג´י בישראל!!! יש לי 600 טראקים שלהם.. למעשה... כל רימיקס או מיקס שיצא אי פעם וגם!!!!!!!!! קלטת ווידיאו מקורית שלא ניתן להשיג בארץ :) ואל תגיד שהם חרא
זכותך.. אבל... !! :))))) ד"א - אתה יודע שאתה יכול להוריד מצילות (סאונדים) מהאתר של סאביאן? זה ממש מגניב!!! ואז לשלב שם

tkz

New member
דניאל פותח קריירה באמסטרדם 1!!!!!!!

לא רע!!!!!!! אהבתי את AS אני מכיר את התוכנה כבר שנה... ואני חייב להגיד שאני ממש לא מוכשר בה וזה לא נכון שאומרים שקל לעשות מוזיקה אלקטרונית ... כי זה לא
ודניאל יש לך כישרון !!

danezeq

Member
למה אמסטרדם?

דווקא אמסטרדם? יהרגו אותי שם רק בגלל היותי יהודי...

SANDOZZZ

New member
תשמע הגדולה של התוכנה למתופפים..

היא שאתה יכול לרשום שם את השיעורים שלך ולשמוע איך הם אמורים להשמע

למעלה