SanDisk Sansa View ו
Sandisk Sansa Fuze|?

ykro

New member
...

אם טוב לך איתן, מה זה משנה אם הן מזוייפות או לא:) אני לא מאמין שהן מזוייפות בכל אופן.. אני פשוט לא כ"כ מבין באזניות ככה שאני לא יכול לעזור לך.. אבל אני שמח שאת מרוצה:)
 

tweeg

New member
300?באמת?../images/Emo10.gif

יש מדריך שרץ ברשת לבדוק זיופים,אולי אפילו יש בטאגליינס.
 
זהו, בדקתי את זה לפי המדריך הזה

והן לא מזוייפות :) הן מצויינות! ותודה לכל מי שעזר לי בקשר לבחירה של האמפי כי שיגעתי פה חצי פורום עם כל השאלות שלי ;]
 

b0redavid

New member
אני דווקא מרוצה מה Sansa View

אבל אי-אפשר להחליף לו סוללה, שזה חתיכת מינוס רציני.
 

b0redavid

New member
"כי המכשיר לא בנוי לזה."

ככה חברת SanDisk טוענת... שהחלפת סוללה בלתי ניתנת, מבלי לפרק את המכשיר לגורמים. אז אחרי שנתיים ככה(?) ישאר לנו דיסק און קי מאוד משוכלל... אין לי מושג מה הם חשבו לעצמם... אני אשמח לדעת אם הם ישנו את דעתם! אבל משהו אחד חיובי אפשר לאמר; שיחסית לנפח המכשיר (שמבוסס על זיכרון - עם כרטיס הרחבה עד 16gb) ותכונות הוידאו שלו (למרות מסך בוהק בצורה מוזרה) הוא מתומכר כהכי זול בשוק, אם אני עדיין מעודכן. ומכיוון שהוא לא תפס תאוצה, המחיר עוד ירד.
 

tweeg

New member
לפי המרכאות זה מצוטט מאיפשהו

אפשר לדעת מאיפה? כל מכשיר כמעט צריך לפתוח כדי להחליף בטריה,זה לא אומר שצריך לפרק אותו לגורמים. כה,אני לא חושב שיש לו מתחרים בקטגוריית ה16-32 במחיר שלו.
 

b0redavid

New member
נכון, זאת התגובה של SanDisk

יש באתר של SanDisk פורום + כתוב בפירוט המכשיר, שהסוללה אינה ניתנת להחלפה. הבנתי גם שהפסיקו לייצר אותו... אני די בטוח.
 

tweeg

New member
אממ

קראתי קצת,אבל הדעות שם די סותרות. אכן כתוב באתר של סאנדיסק,אבל זה מגוחך אתה לא יכול למנוע מאנשים להחליף בטריה,רק להקשות על התהליך
 
למעלה