Sandisk Sansa Clip - כן או לא?

Je Cours

New member
Sandisk Sansa Clip - כן או לא?

קראתי כבר כל כך הרבה חוות דעת, ולא הצלחתי להוציא מזה מסקנה סופית. אמרו שאיכות השמע לא טובה. זה משהו שאפשר לתקן עם אוזניות איכותיות? אמרו שהרדיו בעייתי עם קליטה לא משהו ונטייה לדלג. אפשר לתקן את זה? המחיר קורץ לעין (מ-א-ו-ד. 170 ש"ד בזאפ), ואני ממש צריכה MP חדש... תודה מראש!

or121210

New member
לא מומלץ להתייחס לביקורות בזאפ

המקצועיות שם שואפת לאפס. איכות השמע טובה מאוד. תמיד כדאי אוזניות איכותיות. כל הנגנים משתמשים בחוט האוזניות בתור אנטנה לרדיו, כך מה שקובע זו איכות הקליטה באוזניות וכמה הן מתוחות. המחיר באמת נמוך והתמורה עבור הכסף גבוהה. בתקציב הזה הוא הנגן המומלץ ביותר. אם אתה צריך עוד מידע אז אני פה

Je Cours

New member
אם אשפר, למה לא?

הבנתי שיש לזה קליפס שמיועד לספורט (מצמיד את זה לבגד או משהו)

יאיר B

New member
הקליפס רחוק מלהיות מאסיבי,

מצד שני, הוא מאוד נוח לתליה (מבפנים) בכיס של הג'ינס.

יאיר B

New member
הוא לא מגיע עם אביזר כזה. בעיקרון יש קו של

אביזרים לסנסא מכל הסוגים, אבל אני לא בטוח שתוכל למצוא בישראל (תשאל בבאג, אולי הם יודעים משהו על זה, או תאלתר משהו באופן עצמאי).

davidlev0255

New member
תודה אני אבדוק, הבנתי שגם אין לו אפשרות

לתליה על הצוואר (אין שם חור שאפשר להשחיל בו רצועה), האם אני צודק?

מושו 21

New member
חור יש ../images/Emo3.gif

אני לא יודע עד כמה זה יהיה נוח לתלות אותו באמצעות החור הזה - אבל כן, בגדול אפשרי.

מושו 21

New member
כמובן, למרות שזה לא הייעוד של הנגן להיות תלוי

בשרוך ... אבל אפשרי.

יאיר B

New member
זה לא החריץ להשחיל חוט

לא יודע מאיפה התמונה הזאת, אבל חסר שם את החריץ העליון שהוא לדעתי נועד לנושא החוט. בנגן שיש אצלי, יש חריץ לאורך בחלק העליון של הקליפס. נראה לי ששם אפשר בקלות להכניס חוט של שרוך. אני מצרף את התמונה עם סימן באדום איפה נמצא החריץ הזה (זה יותר מדוייק ויפה במקור, כישורי הציור שלי לא משהו)

למעלה