SANDISK נגד FX120 CREATIVE

boazbh

New member
SANDISK נגד FX120 CREATIVE

מה עדיף לקנות?... SANDISK DIGITAL AUDIO MP3 PLAYER או נגן MP3 FX120 של CREATIVE אל תתיחסו לגודל הזיכרון... תודה...

boazbh

New member
ובכמה הנגן של iriver טוב יותר?

IFP-700 של iriver הוא נגן איכותי ללא ספק השאלה היא אם הוא שווה את ה200 שח הנוספים?

יאיר B

New member
כמה דברים:

1. בהתלבטות בין סאנדיסק לקריאייטיב - אני הייתי בוחר את הסאנדיסק. יש לי את שניהם - תוכל לקרא מאמר שכתבתי על הקריאייטיב הנ"ל במאמרים. 2. האיריבר טוב יותר משני הקודמים. אם הוא שווה 200 ש"ח נוספים? אני חושב שכן, אבל זה הכסף שלך והשיקול בסופו של דבר הוא שלך. לאיריבר יש נגנים מצויינים!

boazbh

New member
לדעתכם אפשר להתפשר על ה...

SanDisk Sansa? אייך הוא?...

weird dust

New member
הוא נחמד מאוד

בגלל ההקלטה הדי גרועה של הדגם הראשון כאן כבר לא שמו ביכלל. הוא ניתן להרחבה עד 2 ג'יגה וחוץ מזה הוא באמת נחמד. יש עליו סיקורים במאמרי הפורום.

weird dust

New member
רוב המכשירים האלו אינם טובים משהו

להקלטה. יש ביקורת מאוד חיובית על SAFA כמקליט מצוין, ראיתי אותו באחת מחנויות החשמל לדעתי א.ל.מ.

boazbh

New member
אתה יכול לתת לי לינק לנגן הזה...

אני לא מכיר אותו

weird dust

New member
אין לי לינק

וגם אני לא שמעתי עליו יותר מידי, אבל היו עליו ביקורות בפורום על כך שהוא מקליט מצויין.

יאיר B

New member
יש אפשרות לראות אותו בזאפ

לחברה שלי יש את הנגן והיא לפעמים מקליטה איתו שיעורים. היא די מרוצה. קח בחשבון שהוא מאוד יקר. אם אתה רוצה את הנגן בעיקר להקלטה - הוא בחירה טובה (למרות המחיר הגבוהה). אם אתה רוצה נגן בעיקר לשירים וגם על הדרך הקלטה - לדעתי הוא יקר (אבל הוא טוב).

boazbh

New member
אז ככה... התלבטות סופית

שני נגנים באותו מחיר של 490 ש"ח מה עדיף? Sandisk Digital Audio Player 512MB או Sandisk Digital Audio Player Sansa 512MB אם יש לכם נגן טוב יותר במחיר הזה אני פתוח להצעות... תודה

stardust19

New member
SANSA אם כבר היות ואם יש לך

כרטיס זיכרון של מצלמה דיגיטלית צוכל להשתמש בנגן וככה להוסיף יותר זיכרון ולהגיע תאורטית ל 2.5 גיגה

boazbh

New member
הכוונה שלי היא מה עדיף מבחינת...

איכות מוצר... איכות קול והנדסת האנוש....

stardust19

New member
השאלה היא מה אתה מעדיף

אני מעדיף איכות קול ואיכות המוצר, הנדסת אנוש גם חשובה אבל פחות, אבל זה רק אני

boazbh

New member
נו... אז מי טוב יותר ב...

איכות הקול והמוצר מבין שני הנגנים האלו?!!!

למעלה