san פרק 31 חלק א'

jul sho

New member
san פרק 31 חלק א'

בשבוע הקודם השארנו את הנסיך דוהר על סוסו בתוככי היער הכחול
מלא כעס כאב זעם וצער דהר עד לקבר אביו הנסיך סדו ובמעונו של של המלך
השארנו את סון- יון עם ציור הMAEHWA לבקשת לבקשת המלך. אומר המלך לסון-יון :....."כישורייך באמת ראויים להכרה כאומן מלכותי.- ...האומנם ? לא קל לשוליה להפוך לאומן. עונה סון-יון "-"זה הכל בזכות נדיבותו וטוב ליבו של יורש העצר...המלך הופתע! -כן ,....הוד מעלתו כשהנסיך כששלט במקומך, הוא עשה שינויים במעמדות ומין ואפשר שגם נשים יוכלו להתמודד באופן שווה ולכן שוליה פשוטה כמוני יכלה לקבל הזדמנות . ובזכות רפורמה זו שוליות עוברות הכשרה והן עזר רב בלשכה
המלך :"-........מלא רגשות אשמה....-"הנסיך קיים את שאני לא למרות שאני על כס המלוכה שנים ונושאים אלו לא עלו על דעתי ." המלך:.מוסיף.-....."הנסיך הוא באמת אדם שכזה ...כשהוא מביט בי במבטו המריר כל כך הייתי צריך להבין כמה סבל עובר עליו..מה עוללתי לו.?" המלך ורגשי האשמה שמתחוללים בו הם רק ההתחלה של נקיפות מצפון ורעידת אדמה שמצפה לו . סון-יון יודעת היטב מה הוא עולל לו כבר מילדותו.. המלך נותר לבד עם הציור סון-יון יוצאת מהארמון המלך מתבונן בציור ונזכר בדבריו של הנסיך – "CHONA,"בקולו זה נשמע רך וערב לאוזן השומעת את צליל קולו . .
המלך אינו מוצא מנוח להחלטתו לחוס על המלכה. המלך מלא ייסורים נקיפות מצפון וחשש סמוי בתת-מודע שהריגת בנו הייתה משגה ולכן אינו מסוגל לשאת הרג נוסף של בן משפחה.
הנסיך שעזב את הארמון ודוהר לכיוון שהלב מורה לו הוא וסוסו ביער החשוך שם אולי ימצא נחמה. עוצר ומהרהר מחשבות סביב החלטת המלך לפשע החמור המזעזע והשערורייתי כל מה שהיה למלך לאמר לו :" אני מצער שאחרי הגילוי מצאתי לנכון לכסות את מה שקרה "
בארמון אנשי הנסיך –אינספקטור הונג-ראש הלשכה NAM והיועץ החכם
מודאגים מאוד לשלומו של הנסיך. דסו יוצא מדעתו ומחפש את הנסיך בכל מקום.
על קברו של אביו סאן יושב למרגלות קבר אביו ונזכר ביום בו הוא הסתנן ברחבת הארמון שם מצא את אביו בקופסת האורז ...עד שמת מרעב וצמא בייסורים קשים מוות איטי. אביו המלך פקד עליו אחרי שנפל במלכודת שטמנו לו המלכה
ואחיה
וגם האחרים . והוא נזכר ...."סאן , קורה האב לבנו"-לא משנה מה יקרה לי אל תיתן לשנאה ולמרירות להשתלט על חייך . הנסיך סאן שואל את אביו בקול שבור :-"האם גם במצב הזה עכשיו אני צריך להקשיב לדברייך האם עלי לא לחוש את השנאה והמרירות" -"אני מרגיש את הלב שמתפרץ מלא בשנאה וזעם " -"האם עלי לציית לדברייך עדיין...? -"לא אוכל לעשות זאת אבי..לא יותר..לא עוד.. ראש לשכתו עוזרו האיש שהנסיך גדל לצידו NAM הופיע במקום.הוא הרי גידל אותו והוא יודע מה שבליבו .
לפנות בוקר אינספקטור הונג והיועץ החכם ,ממתינים לנסיך שהופיע בארמון בריא ושלם . הם מודאגים והוא מרגיע אותם, אך גם מבקש שיניחו לו לפעמים כשהוא זקוק להיות עם עצמו . אל ארמון הנסיך מגיעות מייד האם והאישה לראות אותו -ראש לשכתו NAM מבקש שיבואו במועד אחר לבקרו .האם מבינה ורגועה שבנה חזר אך האישה שתמיד חשה רחוקה מנותקת הולכת עם פנים עצובות כרגיל .
. ואצל סון-יון יש רעש השמועה שבילתה בחדרו של המלך בלילה עשתה לה כנפיים . כל אלה שהתנגדו בעבר למעמדה בלשכה ובראשם האומןTAK מאוימים ומתנהגים בגיחוך .
אל הלשכה מגיע החצרן של המלך ומביא תשורה ללשכה כאות תודה מהמלך כבוד גדול במעמד נדיר לאומן לשכה סון-יון מתבדחת ומותחת את חבריה . ג'ונג
(בנה המאומץ של הנסיכה HWA WANׂ שואל את אימו בדבר מטרותיה ומניעיה כעת שהמלכה לא עומדת בדרכם. בעצם בשאלה הזו הוא רוצה לדעת מה היא מתכננת בשבילו. חלומו שאיפתו תשוקתו היא להיות יורש עצר . ואימו משיבה תשובה הולמת שמחדירה בו מוטיבציה ונחישות . והיא מזמנת מפגש .
במעונה יושבת המלכה אכולה ... מיוסרת ,מוכה חבולה מושפלת דחויה ובודדה. נזכרת בדברי המלך הקשים שחורצים את גורלה ואת מעמדה: . -."חשבתי שאני יודע ומכיר את אופייך ..", מהיום ואילך לא תוכלי לפנות אלי..."חשבתי איך שיטית בי כל הזמן....",..."......הייתי מסלק אותך לאלתרי ...הסיבה שאינך נידונה למוות .......כי נשבעתי שלא אחזור על כך ..לא יוצא להורג בן משפחה שנית....טרגדיה כזו לא תחזור על עצמה........".....,"תזכרי מי שהציל את חייך הוא הנסיך סדו.." ......מהיום ואילך אינך מלכה....ואינך רשאית לעזוב את הארמון ..."מהיום אינך קיימת בשבילי..את אדם מת..",.."את תחייה בדממה ולעולם לא תתייצבי בפניי...!!
הישיבה של חברי פלג נורון בראשה עומדת הנסיכה HWA WAN-
בעודה מפרגנת לבנה ומבהירה עמדות ...מגיעה המלכה
שמתקבלת בקרירות ..כולם פוחדים לעמוד לצידה .וגם מלאי רגשי אשמה ובושה ...והיא עוזבת מושפלת מהמקום ..עלבון צורב. בעושה את דרכה לכיוון ה palanquine היא מסובבת את מבטה לשר צ'ה ומצהירה בפניו "..יבוא יום ותדממו למוות תבקשו שאחוס על חייכם ואני אזכור את היום הזה....."והיא תזכור... ההשפלה שהמלכה ספגה כנראה לא הייתה די ללילה אחד ...ו... בהיכנסה לארמון היא נתקלת בנסיך פוסע בשיא הדרו ..........הוא אינו קד קידה ואינו מברך אותה כנהוג.....למעמדה וכבודה..והיא משתתקת על מקומה....במבטו הטהור ניתן לראות את כאבו ...אכזבתו.סלידתו. ..
בבוקר מתייצבים אצל המלך הונג והנסיך סאן. המלך מודיע :.."מהיום ואילך הנסיך יקבל בחזרה את הסמכויות
ו ינהל את כל ענייני הממשלה.... ומוסיף המלך -"תלמד מטעויות העבר ותנהל ממשלה חזקה" הנסיך עונה מתוך רגשות בלבול ותסכול וגם עייפות : .."צ'ונה אני נטול יכולות ..אינני יכול לשאת באחריות .. קח בחזרה את החלטתך" המלך מעודד ומרגיע כדי שיתחזק מול אויביו. ולהונג הוא אומר:תעזור לנסוך לעקור את בסיס הרוע. ואתן לך את מלוא התמיכה.
העיניים של הונג בוערות יוקדות לוהטות כמו להבה ...והתגשם החלום שלו....הונג במיטבו הנסיך והונג יצאו מלשכת המלך. הונג לנסיך: צריכים לעשות כדברי המלך ולהביס את כוחם של האויבים הנסיך סאן מרים ידיים :- אין יותר חשק ורצון לשלוט לנהל ולא לעורר שוב מהומה בארמון ..עשה כטוב בעינך. הונג לא מתרגש הוא כבר מכיר את הנסיך וגם יודע שיש בידיו את הכוח ..את המלך..את הנסיך..ואת מה שנחוץ רק זמן ....ולא הרבה עד שהנסיך יחזור לעצמו לעת ערב ... הנסיך משתכר במסבאה ומתרחשים כמה דברים,בעלת המסבאה חושקת בנסיך הצעיר והחושני.. היא מפתה אותו שולחת ידה אל חזהו הלוהט בלילה קריר שכזה ...והוא מתפרץ בצחוק מקסים שתוי משעשע ..ולבואם של.....חבריו .בעלת המסבאה בורחת כל עוד נפשה בה .

jul sho

New member
פרק 31 המשך

של NAM -סון-יון, דסו הם עצובים לראות אותו במצבו הנסיך מיואש שיכור ומדבר שטויות מטביע את יגונו במשקה עד אובדן הכרה מאוחר יותר הנסיך סאן יוצא כמנהגו לחצר שם הוא נוהג להתבודד ולחשוב . אשתו הנסיכה מודאגת מאוד..מבקשת מעט קרבה וגם מאוד מקווה שהנסיך יחלוק איתה במחשבותיו בצרותיו בבדידותו ובזאת גם יגאל אותה מבדידותה .אך המציאות והרגשות הם הקובעים בסופו של דבר . וניתן להבין למרות דבריה ...הוא ..מעדיף ..להיות לבדו...אין לה מקום מלבד היותה אשתו...אינה מסוגלת להעניק לו את התמיכה הנפשית הרוחנית והמשענת שלה הוא כל כך זקוק. כנראה היא הולכת לדרכה אל בדידותה הנצחית. הנסיך נותר לבדו ..מהרהר וקולו של סבו המלך מהדהד באוזניו....הוא מתעשט נוצר בליבו את דברי סבו וממשיך הלאה.
הנסיך סאן מוכן לנקוט פעולה כוחותיו שבים אליו מחדש. ראש הלשכה של הנסיך סאן מגיע לחדרו של הונג ומזמן אותו לשיחה עם הנסיך אומר הנסיך להונג:.-".אינני מבקש להתנכל או להתעסק באנשים שהיו מעורבים באירוע של הפסטיבל ובמקום זאת ולאור מה שקרה אנצל את האירוע ..את ההזדמנות להפחית ולגמד את כוחו של פלג נורון..ובכך לחזק את הפלגים החלשים. היועץ החכם ...מציב כמה עובדות אך לנסיך יש תשובה הולמת ומנצחת הונג שולח עצה שהיא בדיוק על הכוונת של הנסיך. ואל היועץ החכם ..הנסיך סאן מטיל משימה להוציא משלחת ל CHING DYNASTY (שמה של סין העתיקה) .ולקיים קשרים הסכמי ייצוא וייבוא ביניהם.
המשרתת קים ..היא הסייעת של אשת המלך והיא עושה צרות היא חרדה ומתוסכלת ממצב הנסיכה הבודדה ..שממתינה נואשות לנסיך שיבוא אליה ויבקש את תמיכתה וחברתה ..זה לא קורה והיא מתחילה לחשוד שולחת מרגלים אחרי סון-יון . והיא מעלה בחכתה שבלילה שהנסיך השתכר במסבאה כאילו בחברת סון-יון ראשית היא מדווחת לנסיכה –שמוצאת בעניין את טובתו של הנסיך ואת התועלת שזה יכול לסייע לנפשו. מחשבה של אישה דגולה שממלאת את תפקידה כיאות בהיותה אשת נסיך.יורש עצר ויש מחיר כבד. ואז המשרתת קים שלא מרוצה מתגובת הנסיכה עושה מהלך נועז ..וחמור והיא הולכת להתלונן אצל אם- הנסיך
.המודאגת ...מאוד לשלומו של הנסיך ... זה יעלה ביוקר לסון-יון התמימה והחפה מכל פשע. אך המלכה רואה לנגד עיניה את שלום בנה .אחדותו עם רעייתו..סון-יון היא משרתת ממעמד נמוך אין לה כל ייחוס וכל ערך. וחייבים לסלק אותה מדרכו.. ולא מתקבל על הדעת בכלל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! \ הנסיך מזמן את השר צ'ה
המבוהל . ומבהיר לו שהוא נמצא תחת פיקוח של הונג. השר צ'ה
מבולבל מגמגם מנצנץ בעיניו .. השר צ'ה
מדווח לג'ונג על החקירות המתנהלות בסתר וג'ונג מכין בריחה אלגנטית הוא מצטרף כראש המשלחת ל ממלכת CHING וגם הדוד של סון יון יחד עם האומן YI
מתכוננים לנסיעה לעשות עסקים אומללים ומפוקפקים
מארמון אם הנסיך קוראים לסון-יון . הסייעת של הנסיכה בוחנת את סון-יון במבט מנוכר אם הנסיך מזמנת גם את הנסיכה סון-יון מוקפת נשות הארמון ועוזרות ...מצבה לא כל כך טוב כנראה... מדוע זומנה ..נדע בפרק 32

jul sho

New member
פרק 32 מקוצר..

סון-יון .. חוטפת ביקורת נוקבת השפלות מהמלכה עלבונות על מעמדה . אך אין מה לעשות אם הנסיך לא יודעת דבר ולכן נראה כי משרתת ממעמד נמוך לא יכולה להיות בקרבת הנסיך יורש העצר .זה פוגע בפרסטיג'ה בעתיד וביוקרתו. אשת הנסיך מנסה לבוא להגנתה אך האם נוזפת בה . לאם הנסיך יש תכנית לסון –יון . השר צ'ה בדרך כלל שקול מתון מודד את צעדיו היטב מקורב למלכה . הפעם נלכד ברשת שהנסיך טמן לו .והוא איבד את חוסנו. עומדת בפניו ברירה-אמור לתת תשובה ליורש העצר ..אם יוותר על קבלת השוחד ויחבור לצידו למטרות נעלות. יורש העצר מעולם לא נראה בטוח יותר אסרטיבי יותר בוטח בעצמו שולט במצב הותיר מרחוק את העלם הביישן המנומס והחל את דרכו היישר אל המלוכה מה בעצם אמר לו הנסיך כשזימן אותו – "אם ארצה אוכל לנבור בתקרית ואמצא ראיות חדות . -"אני יודע דברים..ואני מעוניין להציע לך הזדמנות .. בקשתו של הנסיך אומרת התפרקות וחשיפה של קבלת ונתינת שוחד בפלג NORON הסכמה שכזו אומרת שהשר צ'ה יעבור לצד הנסיך . חוץ מזה הנסיך לא הותיר בידיו כל ברירה . בחצר שומרי הראש דסו וחבריו מדברים על הנסיך והוא מופיע בחברת יקירינו אינספקטור הונג דסו נבהל הוא נתפס מרכל ..הנסיך מתלוצץ עימם שריכלו עליו.בחוש ההומור שמאפיין אותו . הנסיך ודסו עושים תרגילי לחימה מרהיבים . יועציו נרגשים מבטם כטוב ליבם . שמחים הנסיך שב לאיתנו ..בשיא כוחו .. ומה שבא אחר כך הוא דבר יוצר דופן הנסיך לובש בגדי אזרח ומבלה איתם בבית הארחה בקיצור בית הבושת המפואר.. ..משעשע ..ימים טובים באים. הדוד של דסו וסון-יון – דל-הו יחד עם האומן YI הדביל ..מצחיק ..משעשע ומקסים כאחד....מנסים להתארגן להצטרפות למשלחת והם חושבים שיעשו כסף....הרבה כסף... הכל מתכוננים ...היציאה לדרך כבר ..... .. ג'ונג יוצא כדי לתפוס מרחק ולתכנן איך יחזור ויהרוג את הנסיך ... המלכה מסתגרת בחדרה וכל תכניות חגיגות יום ההולדת שלה בוטלו סון יון – מוזמנת שוב על ידי אם -הנסיך שמבשרת לה בשורה קשה –תוך יום עליה לארוז לצאת עם המשלחת והלשכה והיא תצא במטרה להישאר ותלמד אומנות תחת חסותו של אביה שישלם את הלימוד והיא עשויה להפוך לאומנית משכילה.. הידיעה והאילוץ קשים לה .אין לה ברירה עליה לציית אם הנסיך שיודעת מה טוב לבנה לעתידו לממלכה אינה יכולה להקל ראש ביחסים הללו חייבת להעלים אותה מדרכו . זה קשר בלתי אםשרי. אומרת אם הנסיך לסון-יו :........."-לא השלמתי עם קרבתך לנסיך ..וגם הוא חש קרבה אלייך ..לכן עלייך להתנתק ממנו.." מחר מתארגנת המשלחת לממלכת צ'נג והוראתי שתהייה כלולה גם. סון-יון בהלם .חרב עליה עולמה . כן הם מקבלים מתלמדים למחלקת התרבות והאומנות .זו הזדמנות נדירה בשבילך להגשים חלומותייך כאומנית. כמה זמן?..שואלת סון –יון 5 שנים משיבה המלכה . אומרת האם לסון -יון ,הנסערת מאוד – את לא מבינה דבר חשוב ,אסור לנסיך לעשות טעויות אחת הסיבות שהסב המלך כעס מאוד על הנסיך סדו היה הנשים הזרות שהובאו לארמון ואת עלולה לסבך את הנסיך . הוא הגיע למקום בו הוא נמצא כעת בקושי רב והכל עשוי לרדת לטמיון ואם את חרדה לו את אמורה לעזור לו ולהתנתק מחייו האם הייתה משכנעת רגועה שקולה ברורה וחד משמעית .ויש לה את הכוח לעשות זאת המידע מגיע לנסיכת הכתר היא יוצאת ממעונה לכיוון האם אך בדרך המחזה שנגלה אליה משנה את דעתה את טוב ליבה ומעורר בה קנאה טבעית וכואבת.. צפינו בה כבר באשת הנסיך בחמימות שלה בטוב ליבה,בשקט המופתי ..ביושרה ובסובלנות. אך כאשר תשומת ליבו ,חיבתו,מבטו,רגשותיו מופנים למשרתת חסרת משמעות במעמד או בכלל על פניה ..כאבה הוא גדול כאישה בודדה מאוד. המחזה שנגלה לעיניה :סון –יון והנסיך כמעט מחובקים קרובים זה לזה במרחק נגיעה זה מזה והוא מעודד אותה ידו על כתפיה בקרבה בחמימות יתרה ברגש . שואל לשלומה ומדוע היא עצובה? ובלשכה גאים בסון –יון על ההישגים בבית דסו משתולל מכעס קנאה וצער ועוזב לכיוון הטברנה כדי להשתכר הנסיך בחדרו לא רגוע והוא חושב על סון –יון אך ...מחשבותיו נקטעות ..לבואה של אשתו ,היא לא יכלה לאמר לו דבר בשל הכאב הצורב ..הצביטה בחיבה ..והקנאה שהיא חשה . ואין מי שיציל את סון –יון מהנסיעה האומללה . הדוד של סון –יון מתחיל להשלים עם נסיעתה והיא מתארגנת לקחת חפצים מהלשכה . בכאב אצור היא מתחילה לארוז..שם מפתיע אותה הנסיך .צעדיו אליה אל תוך הלילה והם חולקים שעות יפות יחד שעות שיזכרו לעד . הרגעים הגדולים של הסדרה הזו .. רגעים של ה ביחד היא והנסיך הלבוש בגדי אזרחים שהולמים אותו להפליא מתנהג בטבעיות מאושר כפי שמעולם לא היה כל מילה נוספת שלי מיותרת בבוקר הגיע העת יוצאים לדרך . פרידות אחרונות . דבר נסיעתה נודע לנסיך ממש במקרה הנסיך חסר מנוחה יוצא בעקבותיה אך אינו משיג אותה סון יון משאירה לו מכתב באמצעות דסו ולב למזכרת עשוי אבן אדומה יקרה המכתב ...צ'ואה תסלח לי שאני הפרדת ממך באמצעות מכתב ולא אישית הזמן שביליתי אתך היה יקר לי האם תזכור?...צ'ואה..? הייתי לבדי בעולם כשפגשתי אותך ואתה הענק לי את חברותך. ואת החלום שלי הגשמת עבורי אני אהיה אומנית הוד מעלתך כפי שהבטחתי כפי שאתה קיווית אני מצרפת למעטפה מתנה שקניתי לך אבן אגט (אבן נפוצה בעולם בעלת סגולות ) אני מצרפת לך אבן אגט זהו ליבי ,הפשוט ,זו אבן שנבראה לאט לאט במשך דורות ושנים במעמקי האדמה והיא לעולם לא תיכחד גם אחרי אלפי שנים לעולם לא אשכח אותך הוד מעלתך גם אם יחלפו אלפי שנים ועוד אלף אלפים את רגעי הבילוי בחברתך לעולם לא אשכח שמור על עצמך צ'ואה... הנסיך הגיע באיחור הספינה כבר הפליגה ויחד עימה סון יון

giligil11

New member
ג'ולי../images/Emo70.gif איזו תמונה מדהימה../images/Emo70.gif

תמציתו של כל הפרק הנפלא הזה
שוב, תודה על כתיבתך הנהדרת, אני נהנית מכל רגע

jul sho

New member
היי גילידיל חג שמח

אני שמחה שאהבת את התמונה זה פוטושופ אני חובבת פוטושופ והפעם עשיתי 2 תמונות הקשורות לשני הפרקים הכי משמח אותי שאת אוהבת ביי ג'ולי

lim55

New member
כל הכבוד!!!

הכנסת את כל הרגעים המרגשים לתמונה אחת...באמת יפה!!

lim55

New member
נראה לי...

שאת קצת מגזימה... אחרי שקוראים את ה"תקציר" שלך כבר לא צריך לראות את הסדרה..
. (כמו.... בנות מסויימות שאני מכירה...) אני פספסתי היום את הסדרה כי היו לי אורחים.. מחכה למחר... לא קראתי את כל התקציר עדיין, אני רוצה להנות מחר מהפרקים.... ביום ראשון אני אקרא אותם.

jul sho

New member
לימור

הפרקים שהיו היום במיוחד השני הוא קל ורומנטי ומאוד סוחף אך ז לא נכון לגבי כל הסידרה שיש בה קטעים מאוד מעייתיים למי שלא מחובר אליה אני מקבלת את ההערה ואפסיק לשלוח לפורום את התקצירים אולי אכניס תמונות או פוטושופ או סתם דיון על הסידרה . תודה על ההערות קיבלתי ג'ולי

snowmusic

New member
אל תפסיקי בשום פנים ואופן!!!!! פשוט

תדאגי שזה יהיה יותר בכוון של "תקציר" מאשר "אריך". אני ממש נהנית לקרוא את מה שאת כותבת למרות שבדרך כלל אני לא מגיבה.
אני עדיין לא ראיתי את פרק 32 ולכן עוד לא קראתי את התקציר, בפרק 31 ממש התעצבנתי מהשטינקריות של גברת קים, הרי המלך לא היה רק עם סון יון אלא גם עם דסו והסריס נאם. (פעם הסריס נאם היה רופא לא מסורס......... ). למרות זאת אני מתה על השחקנית הזאת, כשהיא מכווצת את הפה היא כל כך מצחיקה.

lim55

New member
תגידי, את בסדר????../images/Emo140.gif

אני סתם מקנטרת אותך...אוי ואבוי אם תפסיקי, הבנות פה יסקלו אותי ולא ירשו לי יותר להכנס לפורום..
תקצירים, פוטושופ ודיונים על יי סאן.. הכל מקובל עלי. הבנת???
וסליחה אם נשמעתי מכשפה, לא התכוונתי..

jul sho

New member
לימור ../images/Emo6.gif

אני סובלת מעודף רצינות ..כולם יודעים את זה...אבל יחד עם זאת אני אדם מתחשב בזולת ובאמת תשאלי את KICKIC שלא פעם ביקשתי לדעת אם אני פועלת נכון ואם אני לא מגזימה . אני נלהבת מהסידרה הגאונית הזו ולכן רציתי לחלוק אותה עם אנשים שהצליחו להתחבר אליה ולהנות מדבר גדול . חברות שלי התייאשו ממנה כי נשברו בדרך ושוב חזרו ושוב נשברו . אני אעשה מקצה שיפורים בתקצירים .כדי לא לקלקל . ממתינים לנו פרקים מרתקים חכמים עם עומק והנאה רצופה .וגם אהבה חכמה . רק יש עובדה אחת שהסידרה מתמקדת בארועים ההיסטוריים אמיתיים ולא ניתן לשנות את המציאות ולכן הכאב והצער בסידרה הוא גדול.שהוא מנת חלקו של הנסיך. תודה מקרב לב .

lim55

New member
../images/Emo178.gif

הבהלת אותי...
את יודעת שאני שותפה נלהבת לאהבתך לסדרה. וכל אזכור שלה בפורום, משמח אותי . קראת מה מורן כתבה למטה??!!! היא מעדיפה אותך על הסדרה...

snowmusic

New member
לימור תרגעי../images/Emo211.gif

אם מישהוא יעיז לקום עליך אנחנו נראה לו מה זה !!! או שנשלח את העג'ומה שמיששה את יורש העצר למשש אותו.

kiCkiC

New member
אם ג'ולי מפסיקה אני אקום עליה!

שלחי לי איזה אג'ומה שתרצי, מגיע לה מכות

lim55

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

אולי תשלחי לי את יורש העצר וזהו????
אני מעדיפה!!!

giligil11

New member
צטערת../images/Emo70.gif יורש העצר תפוס ../images/Emo38.gif

שלי
ותיזהרו שתיכן
אני יודעת איפה אתן גרות
ג'ולי, אני אוהבת מה שאת כותבת ונהנית לקרוא אז שלא יעלה על דעתך להפסיק
ושוב להזכירך השם הוא נעמי

lim55

New member
../images/Emo6.gif

היית מתה!!!!
נראה לי שג'ולי כבר קראה לך בכל צירוף אפשרי שמתחיל ב: גיל.
היא הורגת אותי...
בהתחלה חשבתי שזה בצחוק..אבל אחרי שהיא אמרה שהיא סובלת מרצינות-יתר אז כנראה זו סתם טעות....

giligil11

New member
ראית מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ומה עם הטעות שלך
כבר קראת לי גילפיל פעם אחת
זה ממש בלתי נסלח
לגבי יורש העצר, הייתי מתה, הייתי חיה הוא שלי
תיזהרי לך
אנחנו נפגשות די בקרוב
את לומדת ביום שני
איפה את חונה

lim55