SAMURAI וBLUE MOON CITY

YR90

New member
SAMURAI וBLUE MOON CITY

יש לי שאלה, מה אתה חושבים יותר מומלץ ל2 שחקנים SAMURAI או BLUE MOON CITY?? ובכלל, מה יותר מומלץ מבין שני המשחקים האלה? ולמי זה יותר מומלץ ולמה?.... תודה מראש!

ycyclop

New member
דעתי

BMC ניתן לשחק בשני אנשים בשתי דרכים: כל אחד באיזור שלו, וביחד (משלימים אחד לשני) יש כאלה שלא אוהבין אימותים ולכן יכולים להסתדר עם המשחק הזה SAMURAI חייבים להפריע אחד לשני. אין מה לעשות. אני אישית מאד אוהב את SAMURAI ולכן תמיד ממליץ עליו אבל שניהם משחקים טובים מאד (ראה ביקרות של Samurai באתר האיגוד ועוד יומים אני אעלה לשם את הביקורת של BMC שנכתבה על ידי סונדי)

YR90

New member
מה זאת אומרת בשני דרכים??

אבל מה יותר מומלץ ל-2?.. SAMURAI מבחינתך..? ואם כבר אני שואל איזה משחקים ל2 אנשים אתה ממליץ?? תודה..

ycyclop

New member
שתי דרכים

הכוונה לא לחוקי משחק אלא לצורת משחק. יש אנשים שאוהבים לשחק משחקים עם עימותים ויש כאלה שלא. BMC בשניים ניתן לשחק בשתי הצורות. צורה אחת: כל שחקן תופס לו צד בלוח ולא מפריע לשני. צורה שניה: כל אחד מנסה לנצל את הפעולות של השני לטובתו. חוקי המשחק זהים, רק צורת המשחק משתנה. מבחינתי samurai עדיף אבל זה אני, יש הרבה שלא יסכימו איתי יש הרבה משחקים טובים שמיועדים רק לשנים. השאלה אם אתה מחפש כאלה, או משחקים שטובים גם בשניים?

YR90

New member
תודה כבר הזמנתי 2 משחקים

בעקרון חיפשתי את שניהם... כאילו גם שהם רק ל-2 וגם שהם טובים ב2.. בקיצור בסוף הזמנתי MEMOIR 44 וCARCASSONNE מה אתה אומר?

sonde

New member
בשעה טובה

MEMOIR 44 - אכן משחק מומלץ, כל עוד מצליחים למצוא שותף לוחמני. CARCASSONNE - הפלוס של המשחק CARCASSONNE שברגע שהוא יוצא מהאף (ובשני שחקנים זה עלול להיות מהר מאוד) תמיד אפשר להוסיף תוספת שתשנה את התמונה. (המלצה חמה: Princess & Dragon או Traders & Builders ) ככל יש הרבה משחקים טובים לשתי שחקנים הנה רשימה מצוינת ב- BGG על איכות משחק לפי כמות שחקנים: http://www.boardgamegeek.com/geeklist/17016

YR90

New member
תודה מזתומרת שותף לוחמני?

CARCASSONNE HUNTERS AND GATHERERS לא מומלץ?? אז איזו הרחבה אתה ממליץ לי לאחר המשחק הבסיסי? את PRINCESS & DRAGON?

sonde

New member
הבהרות

CARCASSONNE HUNTERS AND GATHERERS - הינו משחק בפני עצמו ולא תוספת למשחק המקורי. אני ממליץ בחום על שתי התוספות שצינתי, כאשר P&D עובד יותר על מימד ההפתעה (חתיכות מיוחדות שיוצאות) בעוד T&B עובד יותר על תיכנון ואסטרטגיה. (אגב אפשר לשחק עם שתי התוספות ביחד....) לוחמני = שחקן שאוהב משחקי מלחמה

למעלה