Samsung 612

^SliM^

New member
Samsung 612

שלום לכם בסוף הלכתי על הסמסונג.. פלפון נחמד ביותר ! אבל יש לי בעיה.. אני רוצה לשנות לו את השם במקום HOME יענתו ה אלפא תאג.. מישהו מכיר דרך לשנות את זה ? תעזרו לי בבקשה אנשים.. אין לי יותר למי לפנות! תודה רבה.

^SliM^

New member
חברה למה אתם לא עוזרים?

ברצינות.. אני שואל משהו לא בסדר ? כי נראה לי שאתם מסתייגים.. לכולם אתם עונים אבל אני לא קיבלתי תשובה כבר יומיים. לא ביקשתי "צ´יטים ורמאויות" בסה"כ רציתי לשנות את השם למעלה ! אז אם אני שואל משהו לא בסדר.. לפחות תגידו לי שאני לא יחכה לתשובה ויבדוק כל רגע את הפורום..

PingPong18

New member
כמה סיבות למה לא עונים לך...

לאף אחד אין משהו נגדך...
השאלה ששאלת היא בסדר גמור...
בעבר דיברו כל כך הרבה על הנושא הזה של להחליף את הכיתובית (HOME) למשהו אחר... אולם דיברו על זה בהקשר של נוקיה אבל אני מאמין שזה יתפוס לגבי סמסונג גם...
הפתרון שנתנו חברי הפורום לשאלה הזאת היא פשוט ללכת למרכז של יורוקום (או סלקום?! אני לא ממש זוכר... שיהיה אחד משתיהן) ושם הם ישנו לך את הכיתובית למה שאתה תרצה...
יי

אורי ד

New member
שלום

אם אתה עדין מחפש דרך לשנות את הטאג, תשרשר פה ואני אסביר.

^SliM^

New member
שירשור שירשור שירשור :)

פינפונג, תודה על ההסבר אבל זה לא נראה לי ככ מעשי ללכת לסלקום כל פעם שאני רוצה לשנות את ה TAG, אתה לא חושב ? ואורי, תודה על תשומת הלב, תסביר אם לא קשה לך :) תודה !

אורי ד

New member
זה אמור להיות די פשוט ...

הקש: * # 9998 * 626 # ירדתי בשורות כי כל דרך אחרת הסדר מתבלגן, כמובן שאתה מקיש הכל בשורה אחת. משם כבר אתה אמור להסתדר... אורי

^SliM^

New member
תודה רבה !

בדיוק אח שלי בא עם תשובות, באתי לכתוב פה שמצאתי, ואני רואה תתשובה שלך :) אז תודה על המאמץ !

למעלה