Saluton!

lernanto

New member
Saluton!

karaj amikoj, mi komencis lerni esperanton hodiau^ . mi serc^as gehomojn por lerni kaj interparoli kun min per icq au^ email. mi estas nur komencanto, sed mi lernas novan lingvojn tre fastan(??). (a wild guess ) (mi estas dudek kevin jaroj kaj mai nomo estas tal) dankon kaj g^is!

שפילקע

New member
שלום טל!

Saluton! אתה כותב יפה מאוד באספרנטו - כמה זמן אתה כבר לומד? איך מצאת אותנו?

lernantino

New member
dankon!

mi komencis hierau^ . sed mi havas multan liberan tempon en (work). mi lernas per "esperanto viva!" en la internet (mi vinis tie per c^e tio forumo). nun mi estas en sesa lecio. la granda problemo estas (voccabulary). mi komprenas ne iomete poste lerni. mia amiko diras min sur c^e tio forumo. mi eble havas multan malbonojn, sed lerni estas ekserzi, c^u? :) mi dankos lin/s^in montras min mia malbonojn. danke en antau^e por c^e tio. g^is la! tal

Eldad S

New member
Bonvenon! ../images/Emo24.gif

שלום! נעים מאוד (estas tre agrable), אלדד. המלה שחיפשת היא "rapide" (מהר): Mi lernas novajn lingvojn tre rapide. כל הכבוד על ההישג המרשים! נראה שאתה כבר ממש שולט בשפה, תוך זמן קצר ממש (לא יאומן...). האם אתה מאיזור המרכז? אם כן, אנחנו נפגשים כל שבוע, כך שתוכל לתרגל את השפה. וכמובן - אפשר גם להתכתב באימייל. להשתמע, אלדד

lernanto

New member
bonan vesperon!

g^i estas mia malbone, mi lernantino ne lernanto. pardonu min dun momentojn,

lernantino

New member
nun estas bone :)

al eldad - mi preferas por la nuntempo skribi (korespondi) kaj ne interparoli - mi estas komencantino .sed sama mi diris - mi lernas novajn lingvojn tre rapide. kaj mi diziras vini (mi log^as en ramat has^aron).

Eldad S

New member
Saluton, Tal, lernantino ../images/Emo13.gif שלום!

שלום טל, וסליחה על הפספוס שלי (עידן היוניסקס... אכן, שכחתי שטל הוא בהחלט גם שם של בחורה, ולאו דווקא של בחור). אז מה, באמת למדת אספרנטו כל כך מהר? כתבת ש"היום" למדת אספרנטו. האם להבין זאת כפשוטו? [hodiau זה היום...]. כל הכבוד! הרמה שלך מעידה, לכאורה, על לימוד אספרנטו שנמשך זמן לא קצר! אז מה, מה נראה לך מבין כל האופציות שהצענו, כדי לתרגל, או להיות עמנו בקשר? להתראות ולהשתמע! Ghis la revido, kaj ghis la reaudo !

lernantino

New member
saluton!

jes, mi komencis la c^e lundon. mi ne memoras plenan (voccabulary) per koro - mi memoras plenan la (rules) kaj mi memoras ne iomete de (nouns) kaj (verbs). mi havas (a notebook) kie mi skribas kio mi lernas kaj mi serc^as se mi ne konas aj^ojn. sama mi diras- mi preferas nuntempon korespondi per icqo (mia nomo 29206648) au^ per emailo ([email protected]) mi esperas baldau^ mi vinos la renkonig^o. g^is la!

lernantino

New member
la dua momento :p

aliaj gekomencantoj - pardonu min. mi skribas nur/multen esperanton (although that with my extremely limited voccabulary it´s extremely hard and sometimes it´s mere wild guesses) - se ne estas c^e tie - kie? mi ne konas aliajn gehomojn por korespondi. .g^is.

Eldad S

New member
|כל הכבוד| ../images/Emo13.gif Jen estas via letero

kune kun la vortoj, kiujn vi ne konas:
Jes, mi komencis [lerni Esperanton] chi-lunde. Mi ne memoras la tutan vorttrezoron [vort-trezoron au vort-provizon] parkere - mi memoras plenan la (rules) [chiujn regulojn] kaj mi memoras ne iomete de (nouns) [ne iomete da substantivoj] kaj (verbs) [verboj]. Mi havas (a notebook) [kajeron - au: notlibron] kie mi skribas kio[n] mi lernas kaj mi serc^as se mi ne konas aj^ojn. Same mi diras - mi preferas nuntemp[e] korespondi per icqo (mia nomo 29206648) au^ per emailo [per retposhto = email] ([email protected]). Mi esperas ke baldau^ mi v[e]nos [al] la renkonig^o. g^is la Tre tre bone, Tal! Jishar koach!!!​

:O! mi estes tre (SHOCKED!)

kiel vi povas lerni esperanton tre rapide?!? mi ankaŭ estas komencanto, mi studis dum unu semajno kaj kelkaj tagoj sed mi ne povas atingi via nivelo
... mi esperas ke mi povas atingi alta nivelo de esperanto.

Eldad S

New member
יחזקאל - כל הכבוד!

כפי שאומר ירוקי, גם אתה מתקדם יפה מאוד! על פי רמתך (שאיננה נמוכה) קיבלתי את הרושם שלמדת כבר הרבה יותר משבוע. כל הכבוד גם לך. דרך אגב, כדרכי בקודש, אשלים גם את המילים החסרות אצלך: "אני בשוק" יהיה באספרנטו: Mi estas shokita! Ghis!

8vD

New member
../images/Emo12.gif...המממ....

טל, את(ה) מודע(ת) לזה ש-hodiaŭ זה היום, נכון? כי אם כן, זה ממש מרשים! אני מניח שמשתמשי איציק יוכלו ליצור איתך קשר דרך "שלח מסר למחבר"...
Bonvenon kaj

אהלן וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אהלן טל וברוכה הבאה. מקווה שתהני לשוטט בפורום, ושתתמידי עם אספרנטו, Amike ירוק עולה

למעלה