salom!!! ani lo yehola bli amrez aze ani be anglia ve atem lo!!!! love u bar
1 123bar New member 21/2/03 #1 salom!!! ani lo yehola bli amrez aze ani be anglia ve atem lo!!!! love u bar
C C a M e L New member 21/2/03 #3 אישתי!!!!! =))) ברררררר! אני כה מתגעגעת... ואמא סופסוף קנתה לי פומלות! =) מתי את חוזרת?
1 123bar New member 21/2/03 #5 ../images/Emo24.gifaisti!!! ani hozeret be yom rison ve...aein po pomlot!! ani meta apilo tmona sel pomela aein...ani mekava se at lo bogdet bi.... toda al ata rgom alex tove ani zriha laleht llondon aize miskena...ahoti solhat aoti ldit aim aiza gver nahot...
../images/Emo24.gifaisti!!! ani hozeret be yom rison ve...aein po pomlot!! ani meta apilo tmona sel pomela aein...ani mekava se at lo bogdet bi.... toda al ata rgom alex tove ani zriha laleht llondon aize miskena...ahoti solhat aoti ldit aim aiza gver nahot...
A Alexco New member 21/2/03 #8 תרגום: אישתי!!! אני חוזרת ביום ראשון ו...אין פה פומלות!!! אני מתה, אפילו תמונה של פומלה אין...אני מקווה שאת לא בוגדת בי... תודה על התירגום אלכס (על לא דבר) טוב אני צריכה ללכת ללונדון איזה מסכנה... אחותי שולחת אותי לצאת עם איזה גבר נחות
תרגום: אישתי!!! אני חוזרת ביום ראשון ו...אין פה פומלות!!! אני מתה, אפילו תמונה של פומלה אין...אני מקווה שאת לא בוגדת בי... תודה על התירגום אלכס (על לא דבר) טוב אני צריכה ללכת ללונדון איזה מסכנה... אחותי שולחת אותי לצאת עם איזה גבר נחות
W Weird Eyal New member 21/2/03 #9 אישתי (שוב!) שאני אבגוד... חס וחלילה!!! מה דייט? האם את בוגדת בי? הא? הא? הא? חחחחחח מה? אין פומלות? לא נורא... ביום ראשון יהיה!!! והיי לכולם שיהיה לכם יום נפלא
אישתי (שוב!) שאני אבגוד... חס וחלילה!!! מה דייט? האם את בוגדת בי? הא? הא? הא? חחחחחח מה? אין פומלות? לא נורא... ביום ראשון יהיה!!! והיי לכולם שיהיה לכם יום נפלא
W Weird Eyal New member 21/2/03 #10 אגב זאת נועה פשוט שלחתי בטעות הניק ניים של אייל כי אני אצל רינה בחיפה.... סורי!!!
R Roobie New member 22/2/03 #15 בבקשה ../images/Emo13.gif ולנעמן, על השאלה איפה השגתי - יש לי מקורות בענף החקלאות סתם חיפשתי בגוגל
1 123bar New member 23/2/03 #17 toda yoval asita li at ayom!!|חיבוק ve....aya aahla dyit avel lo bagdti bah....
A Alexco New member 23/2/03 #19 תרגום: תודה יובל עשית לי את היום ...ו...היה אחלה דייט אבל לא בגדתי בך