מסכמת
שאלת פתיחה: מה השיר חתונה שלכן? (גם בייבי גוט באק יתקבל.) לא בטוחה. אני גם לא רוצה להתחתן.
משהו שלמדתי השבוע: שיכול להיות שהסיבה שהייתי מעט חולה אבל להרבה זמן זה בגלל בעיה שיש לי במערכת החיסונית. מזמן חשדתי בזה, אבל הבנתי ממה שאמרו לי שזה אפשרי אבל לא סביר, והשבוע אמרו לי שכן.
משהו טוב שקרה השבוע: שאני כבר לא חולה.
משהו רע שקרה השבוע: התלבטות ממש רצינית בנוגע ללימודים. אני עוד רוצה להיות מתרגמת, אבל בנוסף לזה... הגעתי למסקנה שהרבה יותר עצוב לי לוותר על לעסוק בחקר היסטוריה ממש שחבתי שזה עצוב לי, אבל אני לא יודעת איך בכלל אתקבל לעבודה בזה, גם אם אמצא... ואני גם חושבת שיש לי מגבלות בריאותיות שמפריעות לי לעסוק בארכיאולוגיה (מה גם שבטח אין בזה עבודה וארכיאולוגי הבישראל מעניינת אותי, אבל פחות מאשר בחו"ל, בעיקר באירופה ובבריטניה). גם לא הצלחתי למצוא מישהו שעוסק בארכיאולוגיה או בכללי בחקר היסטוריה כדיי שאוכל לשאול אותו.
משהו לצפות לו בשבוע הבא:
איש השבוע: ג'וס ווידון. בגלל הרבה ריאיונות ושטויות.
ציטוט/ביטוי השבוע:
פנטזיית רכישה/רכישת השבוע: כרטיסי טיסה.
אבל זו הפנטזיה הקבועה...
משהו-שמצאתי-השבוע נחשב? תמונת תלת מימד של זאבים בשלג שחברה הביאה לי פעם מחו"ל, כי אני אוהבת זאבים (ונראה לי שהי אלא ידעה את זה, אבל אני גם בכללי אוהבת חיות בשלג).
איך היה הסופ"ש: בסדר.
סדרה: The Lizzie Bennet Diaries, גלי, קאסל, בונז... באפי, אפילו שלא ראיתי, כי אני מתגעגעת והיום לפני 16 שנים הסדרה התחילה (וקצת לפני שגיליתי את זה חשבתי על כמה שאני חייבת של אלהתחיל את זה שוב. אבל אני רוצה לחגוג... אולי אקרא את אחד מהקומיקסים של עונה 8 או ספר של באפי שיש לי, במקום), דוקטור הו- גם לא ראיתיף אבל אני גם מאוד מתגעגעת, וזו גם כנראה הסדרה שאני חולמת עליה הכי הרבה (וגם ראיתי אותה רק לפני כמה חודשים לראשונה, ובכל זאת חלמתי עליה כל כך הרבה).
סרט: רציתי לראות עלובי החיים אחרי שחברים שלי לא יכלו, אחרי שהייתי חולה ואחרי ששוב חברים לא יכלו, ובסוף זה כבר לא משודר בחיפה... נוטינג היל וחיי פיי.
ספר/פיק:
שיר: שיר מסויים מהפרק האחרון של גלי. בכללי היה לי שבוע טוב של שירים, אבל הכי אהבתי אותו.
סרטון: טריילרים של שלושה סרטים שאני מאוד מחכה להם.
תמונה/גיף: