Sakis Rouvas

Sakis Rouvas ../images/Emo79.gif

שלום לכל חובבי המוזיקה היוונית
יש לי שאלה הקשורה באירוויזיון (נכון שאירוויזיון הוא כנראה לא מעניינכם, אבל זמרים יוונים דווקא כן...
): הדיווחים האחרונים ביוון מדברים על כך שהטלוויזיה היוונית בחרה בזמר סאקיס רובאס לייצג את יוון בתחרות האירוויזיון (יותר נכון- בסיבוב המוקדם של האירוויזיון, בעקבות ההישג הנמוך של מאנדו בשנה שעברה) שתתקיים בטורקיה באמצע מאי. בהתחלה היה ברור שיוון תשלח את הזוכה של תחרות הכשרונות הצעירים שלהם, אבל עכשיו התברר שזה יהיה סאקיס רובאס ככל הנראה שייצג את יוון, והשיר שלו ייחשף לפי הדיווחים ביום שישי הקרוב (כתבה בעניין ניתן למצוא כאן) אני שמעתי עליו מעט מאוד. אני כן יודע שהוא פופולרי למדי ביוון, ואני מכיר שיר אחד שלו, To Koritsi Tis Disco (שיר ממש חמוד!). האם אפשר לדעת מכם יותר פרטים על מיהו סאקיס רובאס? אם אפשר גם לדעת מהם הלהיטים המוכרים שלו, והמלצות אישיות שלכם אם יש כאלו, זה יהיה נהדר! תודה לכם!
נ.ב קטי גרבי מלכה

GLGGM

New member
SAKIS ROUVAS

עוד ייצור תעשיית מוזיקת הפופ. זמר בעלי יחסי ציבור נהדרים, בעל גוף ופנים נעים, קול בינוני וחומרים שגורמים ללב בנות הטיפשעשרה לפעום במהירות הבזק. בהחלט מתאים לתחרוית זמר חסרות כל תוכן ומלאות בGLAMOUR כמו האיורוויזיון. התענינות הקהל עליו היא לא על יכולתו המוזיקלית אלא על פרשיות שונות ומשונות הקשורות בשמו. בעבור מדינה שהאירוויזיון לא בדיוק בראש מעינייה הוא מסוגל להמשיך את שושלת הפאשלות. כמובן וכל הנאמר לעיל הם דעתו של הכותב נ.ב. לגבי KAITI GARBI הכתר והשרביט של המלכות רחוקות ממנה כמרחק כדור הארץ מהשמש אך יש לה נתונים גופניים נהדרים...!

F a d i

New member
"אך יש לה נתונים גופניים נהדרים"

בגלל זה היא "מלכה"... (סתם...יש לה גם שירים יפים פה ושם...) טרי ווגן ברוך הבא...כניסה מרשימה על "סאקיס רובאס" תוכל לקרוא פה (מהאתר הרשמי שלו) תהנה..

merakli

New member
פאדימו התבלבלתה זה לא נראה ../images/Emo41.gif

בדיוק כמו קטי גרבי

F a d i

New member
היידה רי מירקלימו../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

אני שמתי תמונה של רובאס... שאנג'לו ישים של גארבי..
(הוא כתב על "כישוריה"!
)

F a d i

New member
איזו לשון נקבה שמואל?!

פשוט היתה פה "בלבלה" קטנה אני שמתי תמונה של "סאקיס רובאס" ו"אתם" דיברתם על "קאטי גארבי" אני מבין שאתם רוצים "קאטי גרבי" ושכלום לא יעזור,אה?! אז בבקשה-----------> רוצים עוד?! כנסו ללינק: לזה אנג'לו התכוון (לא לבעלי לב חלש...
) ואחרי כל זה... איך לא יהיה יום טוב?!

shmuel16

New member
תתלו פרסום באתר

תתלו פרסום על ההופעה בבית אבא חושי באתר הזה בבוא היום. אנו מצטרפים !

למעלה