sailing chanel

easy swissa

New member
sailing chanel

הגיעו אלינו דיווחים שמשדרים בסיילינג צ'אנל את ה - hpway מנצחת את האודיסייל, שמראים אותנו בהרבה פוזות מגרות ובהרבה קדימונים בין השידורים. אני אודה מקרב לב לכל מי שיכול להקליט עבורי את השידורים. או לדווח עוד אינפורמציה במהלך התחרויות צרפו אלינו צלם שיצא איתנו לים וצילם מתוך הספינה תוך כדי האקשן, היו לפחות 3 מצלמות שצילמו את התחרויות מכל זוית אפשרית. חייב להיות מדהים איזי

לא נעים להרגיש שאני בור - אבל

אולי תוכל להגיד לי איפה אפשר למצוא את ה- Sailing Chanel ב"הוט" או ב- "יאס" ובאיזה ערוץ. תודה

פעם הם היו ערוצים פתוחים וכל בעל צלחת היה יכול לכוון אותה ללווין ולקלוט את הערוץ. למיטב זכרוני היום הערוצים מקודדים. לא ראיתי בכבלים וביס את הערוץ מוצע לציבור (כמו עוד מאות ערוצים אחרים).

easy swissa

New member
זה ערוץ טלויזיה הנקלט עם צלחת נפרדת

יש להתקין צלחת לווין המכוונת בכיוון 60 מעלות דרום (בערך) משלמין למנהלת הערוץ 1500 ש"ח בשנה (בערך) ומקבלים שידורי שייט מדהימים!!! ביג טיים! ! ! (בערך) יש צלחת כזו הקולטת כל הזמן שייט בשיא גל , ולנדב הנחמד משיא גל יש הטלפון לאיש הקשר המטפל בנושא איזי

דאויד

New member
רעיון ../images/Emo62.gif : מסך עם הערוץ במרינות

מציע לנסות לעניין את המרינות (בהרצליה כבר יש לזה מקום מוכן) להתקין מסך שמשדר את הערוץ. אולי בינתיים, עד שיוקם מועדון "הפורום לקידום השייט" (עוד רעיון...) שבו יוקרן הערוץ... ברשותכם, אני רץ עכשיו לאימון של הצוות.

Alex33

New member
we met in Kas a Bavaria 49...

who participated in Odissail and remebered HP Way taking first place..I was a little proud too

easy swissa

New member
בווריה 49 - צוות רוסי

על הספינה הפליג צוות רוסי רציני ביותר, נראים כאילו זה עתה השתחררו הב ק ג ב . ובצוות היה יו"ר איגוד השייט הרוסי... ניצחו אותנו בשיוט מחלקי לכרתים! אך השארנו להם אבק בשיוטים האחרים רואים אותם גם בשידורי הסיילינג צ'אנל איזי

בת ים

New member
אכן צוות רוסי

מאד רצינים. נכנסו לקאש, אכלו הצטיידו ויצאו לים שאחרים ויתרו לגמרי להפליג בו, כולל הגולטים.בדרכם ללרנקה.

למעלה