sagapo...

d19511

New member
sagapo...

מישהו יכול לגלות לי מי מבצע את השיר הניפלא הזה..?

the black wolf

New member
יש מיליון שירים "סאגאפו"

לאיזה מהם אתה מתכוון יש ל זפירס מילאס לקזאנג'ידיס למי אין???? אולי אתה מתקוון לשיר סגאפו יאטי סה אורריה

למשל, אחד מהם מבצע יניס פריוס...

SA'GAPO GIATI ISE OREA שר: יאניס פאריוס SA'GAPO, SA'GAPO GIATI ISE OREA SA'GAPO GIATI ISE OREA SA'GAPO GIATI ISE ESI AGAPO, AGAPO KE OLO TON KOSMO AGAPO KE OLO TON KOSMO GIATI ZIES KE SE MAZI TO PARA-, TO PARATHIRO KLISMENO TO PARATHIRO KLISMENO TO PARATHIRO KLISTO ANIXE, ANIXE TO RNA FILO ANIXE TO ENA FILO TIN IKONA SU NA THO SA'GAPO, SA'GAPO GIATI ISE OREA SA'GAPO GIATI ISE OREA SA'GAPO GIATI ISE ESI

mongol1

New member
אני חושב שהוא התכוון ל..

sagapo kita של ז'אפיריס מילאס.

d19511

New member
זהו...(אפשר גם תרגום...?)

שמעתי עכשיו את השיר...כמו שאמרתה הוא של יניס פריוס.שיר שקט ונעים עם הרבה רגש וכאב,ככה אני מרגיש למרות שאני לא מבין את רובו...אפשר תרגום.? תודה לכם.

יאללה ג'מעה גרב ורודה דה גריק פאדי

לעזור לנ"ל בתרגום שיר האהבה הנפלא הזה, ולתת קבלת פנים "ברוך הבא" ל-d19511 כמו שצריך, התרגום פורסם פעם בפורום, לצערי אינני זוכר היכן...אבל כמו שאני מכיר את חברי הפורום, התרגום יישלח אליך בהקדם...

arik87

New member
הנה עוד אחד..!

Parios - Sagapo Yati Eisai Orea S'AGAPO, S'AGAPO YATI EISAI OREA\אני אוהב אותך, אני אוהב אותך כי את יפה S'AGAPO YATI EISAI OREA\אני אוהב אותך כי את יפה S'AGAPO YATI ISE ESI\אני אוהב אותך על מה שאת AGAPO, AGAPO KE'OLO TON KOSMO\אני אוהב, אני אוהב את העולם כולו AGAPO KE'OLO TON KOSMO\אני אוהב את העולם כולו YATI ZIES KESI MAZI\כי את בתוכו TO PARA-, TO PARATHIRO KLISMENO\חלון חדרך מוגף TO PARATHIRO KLISMENO\חלון חדרך מוגף TO PARATHIRO KLISTO\חלונך סגור ANIXE, ANIXE TO ENA FILO\פיתחי ANIXE TO ENA FILO\פיתחי רק כנף חלון אחד TIN IKONA SOU NA'THO\כדי שאראה דמותך לפאדי...לא זוכר מאיפה האנגלו\יוונית... אל תכעססססס
אבל התרגום אני כמעט בטוח מהתוכנית שהיית ביס

למעלה