SAFE SEX PARTY יום שישי15.11.02 22

McClew

New member
SAFE SEX PARTY יום שישי15.11.02 22

!!!SAFE SEX PARTY!!! Friday 15.11.02 22:59 כניסה:70-80 ₪ דרכי הכניסה הרגילה תעלה 60 ש"ח כניסת VIP 50 ₪ ניתן להשיג עד יום שישי 15:30 אין אפשרות לקנות מוקדמות לאחר השעה הזאת ויש לדייק כולל להודיע לי מראש לגבי מי שמגיע דרכי כל זאת ניתן בחיוג לטלפון שלי 054790885 (לירון) קהל:17.5+(יש להביא ת.ז) Special Guest IDAN GOTMAN אורח כבוד די ג´י עידן גוטמן! מי שעומד מאחורי האוסף be a clubber אוסף ההאוס המצליח בכל הזמנים בישראל, תיקלט בכל המועדונים המובילים בארץ ובחו"ל מגיע למועדון COMFORT 13 המענין את ליין Safe Sex Party המציע שלל די ג´יים מהתעשייה ואף דיסקים חדשים במתנה המועדון בעל 3 חדרים כל חדר כ1100 מטר המסוגל להכיל יותר מ1200 איש בחוץ ישנה חצר צ´ילאוט גדולה עם ספות ונרגילות המקום בעל מערכת טורבו סארונד DOLLBY SURROUND SYSTEM מציע בר מקצועי ומסוגנן תאורת אולטרה לייזר דיגקטלית *****אבטחה כבדה במתחם וברחוב***** Zone I: Resident Dj Ronen La-v 100FM רזידנט דום ימי שבת, <MTV DANCE HOUSE AND HITS Zone II: Lounge Bar Dj Nir Goldman <R&B HIP HOP RAP> Zone III: chillout חצר 80´S 90´S ROCK פינות זולה וספות בכניסה יחולקו קוקטיילים סקסיים אורגזמה, Sex on the beach, Redbull ועוד... המועדון מציע צוות רקדניות מחו"ל במופע תחפושות מרהיב! טקילות ב-5 שקל ******************************************* כל הנכנס דרכי אוטומטית מקבל הנחה! 50 שקל כניסה מוקדמת או 60 שקל כניסה על המקום(יש לתאם איתי פגישה לפני הכניסה למועדון) כל מי שמזמין מעל 7 אנשים (לא כולל אותו) מקבל כניסה ב30 שקל משקאות חינם לבחירתכם החופשית יש לתאם את הכל בטלפון איתי 054790885 הסעות מאורגנות (מוניות ואוטובוסים) לבני 16+ יש לפנות אלי ******************************************* ישנם לחצים רבים להשגת כרטיסי מוקדמות אז הנה מכם להודיע לי לפני יום שישי השעה האחרונה שאפשר להודיע לי היא 15:30 גג ולא מעל 054790885 לירון ICQ: 137278395 Email:[email protected] בערב יחולקו קונדמים מתנת LIFE STYLES רחוב קומפורט 13 ת"א(שכונת פלורנטין) שילוט והכוונה מרחוב קיבוץ גלויות וסלמה בחסות MAGIC PRODUCTIONS LAYLA LIFESTYLES הנחה למגיעים עד השעה 24:00 בשביל להשיג את ההנחות, המתנות וההפתעות יש להתקשר אלי http://www.layla.co.il/forums/301910Safesexpartycomfort13.jpg

למעלה