Safe Mode ב-PHP

ezmeer

New member
Safe Mode ב-PHP

מישהו יכול להסביר לי, כיצד עובד SAFE MODE, ב-PHP? הוא מופעל במקרים מסויימים או איך? נפל לי הפורום וקיבלתי הודעה שהופעל SAFE MODE וכתוצאה מכך, אין מעכשיו הרשאות לקבצים מסויימים של הפורום. ההודעה שמתקבלת: Warning: load_words(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 32117 is not allowed to access ./lang/7/lang_global.php owned by uid 99 in /home/egal/public_html/forum/sources/functions.php on line 1229

yuvallb

New member
safe mode

תסתכל בקישור לפרטים על safe mode ב php. לא ברור איך בהתחלה זה עבד, ופתאום הפסיק לעבוד? מה זאת אומרת "נפל לי הפורום"? איפה אתה מארח את הפורום? (שרת שלך או שרת משותף?) איזה גישה יש לך לשרת? (ftp, ssh, telnet)

ezmeer

New member
תשובות

1.הפורום באמת עבד מצויין ומאתמול בבוקר התחיחל לתת את ההודעה הנ"ל. 2. אני מארח את הפורום וגם את האתר אצל www.koala.co.il. חברה שנותנת שירותי אירוח בתשלום. 3. יש לי גישת FTP לקבצים שלי בשרת וכמו כן cPanel.

yuvallb

New member
תבדוק הרשאות

האתר שלך מאוחסן על שרת לינוקס, לכל קובץ יש משתמש וקבוצה שהקובץ בבעלותם. שמתי לך קישור להסבר בנושא מתוך הפורום הזה. אבל זה לא ממש רלוונטי לך, מה שיותר חשוב לך זה מי המשתמש שהוא הבעלים של הקובץ. תסתכל ב cpanel אם אתה יכול לראות את המידע הזה ולשנות אותו. הבעיה שלך היא השבעלים של הסקריפט הוא לא הבעלים של הקובץ שאתה פותח. אם אתה לא יכול לראות ב cpanel את הבעלים של הקבצים תפנה לתמיכה הטכנית של האיחסון שלך. בהצלחה!!

למעלה