sad

skid girl

New member
sad

אני והבחור הכרנו בפייסבוק שהוא עוד היה הארהב, ברגע שהוא נחת נפגשנו. ישר עברנו לגור ביחד.. עברנו את המשבר הכלכלי ביחד, תמכנו כמה שיכלנו.. שהכרנו הייתי במצב גרוע מאוד והוא ממש הרים אותי מאשפתות- תמך, עזר ואני גם תמכתי שיכלתי. הייתי אישה למופת,ואני אוהבת אותו מאוד. אתמול הוא אמר לי שהוא לא רוצה זוגיות בחיים, כי הוא פגוע מבחורה אחרת.הוא רק רוצה להיות לבד. הסברתי לו שגם אני הייתי במצב הזה.. בנתיים, בגלל בעיות כלכליות, הוא ביקש להשאר בדירה שלי. הוא אומר שאין רומנטיקה.הוא רוצה שנשאר חברים טובים. אני לא מפסיקה לבכות.

g u y 4 u

New member
פףףףף....

אני יודע שזה לא ממש יעזור - אבל הנה
מרחוק. אולי עדיף שיצא מן הבית אם זה כל כך כואב לך. אם תמשיכי לראות אותו מולך כל היום - זה יהיה הרבה יותר קשה. אם תתרחקו, זה יכאב, אבל תהליך ה"ריפוי" יהיה הרבה יותר קצר. תהיי חזקה.

skid girl

New member
הוא מתקשר ומתקשר ומנסה להסביר

למה הוא לא רוצה זוגיות.. "ישר עברנו לגור ביחד, אין לזה צורה". אני יודעת שזה נשמע סופר דרמטי אבל אני באמת שבורה. אני לא יכולה לסלק אותו.

לא יכולה זה בנדוד של לא רוצה

הבנאדם נפרד ממך אבל רוצה להמשיך להתעלק עלייך כי אין לו איפה לגור. את לא חייבת לו שום דבר, ואם הוא לא מעוניין להיות איתך בקשר את לא צריכה לשכן אותו אצלך. תני לו שבועיים ושילך למצוא דירה בעצמו, יש סיכוי שזו התוכנית שלו בכל מקרה. תגידי לו תודה על העזרה שעזר לך ותשלחי אותו לדרכו. כל הסבר ללמה הוא לא רוצה זוגיות זה סתם תירוץ- זה לא שהוא לא רוצה זוגיות, הקשר איתך פשוט לא מתאים לו, רק הסייד בנפיטס שלו.

g u y 4 u

New member
גם לזה יש פתרון.

אם זה לא הבית שלך - צאי משם את. זה לא משנה מה הסיבות שלו. מה שמשנה לך - זה הכאב שלך. את רוצה שיכאב קצת פחות ויבריא (אולי) מהר יותר? תרחיקי אותו מעינייך. גם אם זה נוגד את הרצון שלך. בשורה התחתונה הוא לא להיות איתך בזוגיות. וזה מה שחשוב לך כרגע. ישוב המרחק (את לא תצליחי לשאת את היותו עם נשים אחרות למשל - ועוד מול הפרצוף שלך. כי זה מה שעשוי לקרות אם תגורו יחד כ"ידידים") הוא לא רוצה להיות מחוייב אליך ולא רוצה רוצה להיות כבול אלייך. את לא יכולה לסלק אותו מהבית? אז צאי בעצמך. קחי את עצמך למקום אחר בלעדיו. מה שקרה (הרים אותך מאשפתות), לא מחייב אותך לסבול עכשיו. את צריכה לדאוג לעצמך קודם כל. הוא לא רוצה בך ואת רוצה בו? זה נוגד את האינטרס שלך. זה יפגע בך. תתרחקי. זה הכל.

seeyou

New member
"אני לא מפסיקה לבכות"../images/Emo4.gif-לדעתי שני את הגישה

Don't cry because it's over, smile because it happened. ייתכן שזה לא ישנה את המצב הנוכחי אך בטוח שישפר המצב העתידי אנשים לא אוהבים אנשים "חלשים"-ובכי זה סימן של חולשה האושר שלך לא תלוי באף אחד -זה דבר פנימי יוסי

felka

New member
אני לא חושב שבכי זה סימן לחולשה!

שתבכה כמה שבא לה ותוצאי הכל. זה מוריד מהלחץ ומרוקן. אני חושב שמאוד חשוב לשים גבול למגורים שלו בדירה! למשל לעשות שיחה להתאמת ציפיות ולהסביר שנורא קשה לך השיגרה שאת רואה אותו ואת לא מזוכיסטית ולא רוצה עכשיו ללמוד להיות מנותקת רגשית. בגלל זה חשוב לך להבין כמה זמן הוא צריך בשביל להסדיר את ענייני כלכלה. אני חושב שהוא עשה דבר נפלא שעזר לך. השאלה: האם בנוסחא החדשה העזרה מחייבת אותך לסבול. אין תשובה נכון/לא נכון לשאלה זאת. את צריכה להבין מה יותר חשוב לך. בהצלחה וחיבוק גדול!

chenby

New member
אני לא מבינה

עברתם לגור בבית שלך? שאת שוכרת? במידה וכן, תעיפי אותו מיד. עכשיו בגלל בעיות כלכליות הוא לא עוזב, והוא לא רוצה זוגיות, ועוד כמה זמן הוא יתחיל לחזור ב1 2 בלילה מה שיחרפן אותך לחשוב עם מי הוא היה, או גרוע מכך, הוא יתחיל להביא בחורות הביתה.. עכשיו זו ההזדמנות שלך לשים גבול, לעבוד על גבולות. אתה לא מעוניין בי? יש לך 3 ימים לצאת למצוא פתרון מגורים כי כאן אתה לא נשאר. חברים טובים תישארו מחוץ לגבולות הבית.. אגב חבר טוב, לא נותן לחברים שלו לבכות כל היום, ובטח שלא מנצל אותם. חבר טוב הוא לא. זה בטוח. את יכולה לענות לי אגב את כל התירוצים והסיבות והסיפורים ללמה הוא כן חייב להשאר בדירה - ואני אומרת על זה מראש- לא מעניין שום סיפור, 3 ימים שימצא פתרון ויעוף משם. זה עכשיו לקום ולעשות מעשה למען עצמך. ככל שאת נותנת לו להישאר, את עושה פעולה הפוכה - ורק מרחיקה אותך מעצמך ועוד יותר מזה, עלולה ליצור דפוס התנהגות של ביטול עצמי (כך את מתנהגת עכשיו) תזכרי תמיד שזוגיות או אהבה, היא לא בכל מחיר. וכשמגיע מצב שמאותת לך - לא טוב לי - זה סימן מובהק שעלייך לשנות משהו בך - או נפשי או פיזי. להעיף אותו מהדירה זה שינוי פיזי שאת עושה ויחזיר אותך לעצמך. שאת חשובה לעצמך מספיק כדי לא לתת לגבר שהיה איתך, להיות בלעדייך על חשבונך. כשהוא ייצא, גם הבכי יפסיק.. במוקדם או במאוחר..

נונה17

New member
מה את, לשכת הסעד?

למה שהוא יישאר אצלך בבית? זה פוגע בך, זה מכאיב לך, את לא מפסיקה לבכות, למה את צריכה אותו? הוא גם נפרד ממך וגם ממשיך להתעלק עלייך ולהתעלל בך רגשית. אין לזה צורה - או שהוא רוצה אותך ונשאר איתך או שהוא נפרד ממך על כל המשתמע מכך, שזה כולל גם לחפש לו דירה משלו.

czar

New member
אישה למופת שמופת זה לא חשוב

יקירי, אנחנו לא ביחד, קח לך שבועיים ותמצא לך מקום לגור עם כל הכבוד. גם אחרי עשרים שנות נישואים מוצאים מקום אחר, אתם קצת ועם כל הכבוד לא ככ שם אז או בשר או חלב, אין מילקשייק חלב בשר.

למעלה