Sabres @Underdogs -שרשור שיפוט

Sabres @Underdogs -שרשור שיפוט

אחרי 2 משחקים מאד טעונים לגבי השיפוט, בהם השופטים ובראשם עופרי ספגו הרבה אש וגופרית, חשבתי שמן הראוי להקדיש לנושא שרשור.
כל הכבוד לשופטים! היה שיפוט מצויין, הוגן, שלא הפריע לשטף המשחק, ואכן גם השחקנים התנהגו בצורה ראויה. אני מקווה שנראה הרבה משחקים עם שיפוט כזה בעתיד. אני חושב שהבהרת החוקים בתחילת המשחק, והתעניינות השחקנים והשופטים בחוקה מחוצה לו סייעה רבות למניעת ויכוחים מיותרים. לסיום, אני מאחל החלמה מהירה לפצועי הצברים רביב, עמרי ולירן (אולי תפסיקו להיפצע ואז פעם אחת יהיה לנו סגל מלא, סתאאאאם....) ושוב כל הכבוד לשופטים: עופרי, גדי, רן ואמיר. עידו.

ofribecker

New member
תודה

אני חייב לומר שה"שיפור" שציינת נובע לדעתי הרבה יותר מהעובדה שאתם, השחקנים מתחילים להתרגל לרעיון ופחות מעקומת שיפור מדהימה שלנו. אנחנו משתפרים, אבל להבנה שלכם את העניין יש חלק הרבה יותר גדול. שימשיך ככה.

roei90210

New member
מסכים עם כל מילה

כל הכבוד לצוות השיפוט על משחק מצויין! לא זוכר קריאות מעוררות מחלוקת חוץ מאחת, קשה לשיפוט. עבודה יפה מאוד של השופטים.

ranatz

New member
תודה! היה כיף לשפוט את המשחק

חוץ מהקטע המבאס עם רביב היה כיף להיות ולשפוט במשחק הזה מקווה שזה ימשיך ככה ושהמשחקים ישתפרו עוד יותר וגם השיפוט. אני חושב שגם האטיטיוד של השחקנים כלפי השופטים שהיה חיובי עזר למשחק לזרום בצורה כל כך חלקה.

Amir BA

New member
תודה

כיף לשמוע גם דברים טובים לפעמים. באמת היה אחלה משחק עם הרבה תהפוכות (למרות שהתוצאה אולי לא מראה על כך) החלמה מהירה לרביב. זה באמת היה נראה הרבה יותר גרוע בהתחלה

למעלה