S51 זה הכן קהילה טובה

shmoelxl

New member
S51 זה הכן קהילה טובה

הקהילה הזאת היא קהילה מאוד טוב פשוט אין ילדים שלא יודעים להאריך דברים עים אתם קמצנים מכדי לשלם 32שקל על קונטר מקורי זה לא אומר שהקהילה לא בסדר וכל מהשהיה כתוב בFXP היה נכון S51 הולכת להשתפר עוד יותר ותהיה קהילה יותר נוחה בברכה שמואל=]

idanliraz

New member
ברוך הבא ונעים להכיר שמואל

אני רוני תודה על התמיכה ואתה צודק

gogofo

New member
../images/Emo45.gif

תודה על התמיכה
ואכן אנחנו עובדים כל הזמן כדי לשפר ולקדם את הקהילה ותוצאות ממשיכות להגיע.

xvxxvx

New member
../images/Emo45.gifבאמת קהילה מאוד טוב

רק חבל שלא יודעים להאריך... ועים אתם מתקמצנים על 32 שקל... קיצר לא הייתי לוקח הודעה כזאת ברצינות

ibs123

New member
../images/Emo6.gif

לא ידעתי שברמלה לומדים גם לקרוא בנוסף ללכתוב אבל יש לך מזל שם בצפון הרחוק אפילו את זה לא לומדים מסכן אבירם

UnD

New member
תמניהה

מה התחלת לדבר הרבהה הצפון הצפון באיזה חור אתה גר ישחור

xvxxvx

New member
שמע אני סטודנט בפקולטה לרפואה

צריך לדעת לקרוא בישביל זה

אתה הכן צודק

מה אתם עושים צחוק? נרשם בחודש האחרון.. אם אני לא טועה פעם ראשונה שהוא מגיב פה ובמקרה הוא הגיע היום

lidor747

New member
שמע יקי

ב CS הפורום הוא רק במצעי להעברת מידע בין האדמינים/מנהלים לשחקנים וקצת לחזק את הקשר בקהילה כי ב CS יש וונט ושמה רוב חברי הקהילה ה"אמיתית" (הפעילה יותר) נימצאת

../images/Emo31.gif

זה בדיוק מה שאתם לא מבינים ועובדה שהרבה שחקנים שהיו פה בהתחלה כבר לא נמצאים פה

KillerA

New member
רובם פרשו

חוץ מפינקי שברוך השם לא מטריד אותנו יותר

KillerA

New member
לא פרשו בגלל הקהילה

פרשו בגלל שנמאס להם מהמשחק או שיש להם דברים יותר חשובים (כמו יוסי הררי ואוהד)

יוסי ואוהד זה כבר שניים!

הרבה אנשים.. יאללה תגובה אחרונה שלי בנושא הזה כי אתם אטומים אדיוס =]

razaR2

New member
אנחנו מבינים טוב מאוד...

קהילה גיימינג לא פועלת דרך פורום, אלא דרך השרת, וונט ומירק שעוד לא הגיע אלינו. אנחנו משתמשים הרבה מאוד בפורום בגלל שאנחנו רגילים מגינדיס, אבל זה ממש לא מדד לפעילות קהילת גיימינג, הפורום הוא בכלל לא המטרה העיקרית שלנו ולא בראש סדר העדיפויות שלנו מאותה סיבה.

lidor747

New member
הם פרשו כי נימאס להם או כי אחרים פרשו

כי נימאס להם אבל ב CS בניגוד לגינדיס אין קהילה תמידית של אותם אנשים ב CS אנשים מיתחליפם מהר מאוד באחרים יצא אחד ניכנס אחר ככה זה ב CS ורוב השחקנים של הקהילה כיום אינם נימצאים בפורום כי ב CS אין על מה לדבר בפורום שאלות פה ושם וזהו וקצת הודעות פירסום וכול השאר בוונט

למעלה