S40 T4 Vs. A4 1.8T בעד ונגד

Inoni

New member
רן לא יעזור לך, אודי נותנים פחות.

תראה את מה שכתבתי. ולגבי "הדברים הבסיסיים", לקחת את הרשימה מהאתר של וולוו, ושם יש רשימת איבזור, לא למטרות ניפוח אלא רשימה של האיבזור, והדברים הבסיסיים הם גם חלק מהאיבזור אז למה לא לרשום אותם ? זה לא רשום בשביל להתבלט או לנפח, קח עלון של אודי ותראה את אותם "דברים בסיסיים" רשומים גם כן. אז האיבזור טוב יותר, הרכב חזק יותר (גם בהאצה וגם בעקיפה...) ועולה 25K פחות. I rest my case.

ran levi

New member
אז תקנה וולוו

וולוו הורידו את המחירים לתחתונים בשביל לעמוד מול אאודי שפעם הייתה באמת נחותה מוולוו אבל הם הצליחו להדביק את הפער ולהגיע לרמה יותר גבוהה הן בייצור והן בטכנולוגיה, להזכירך את הקוואטרו ואת המולטיטרוניק אם לא היו חותכים את המחירים ומביאים סוף סוף מנועי דיזל של וולוו לארץ היית יכול לראות את המכוניות של וולוו פחות ופחות על הכביש ויותר ויותר אאודי, וזה בפועל בעצם מה שקורה, ודעת הקהל היא לא סתם שמועה היא עובדה, אם לא היית מקבל תמורה מעולה אז המהפך לא היה קורה

Inoni

New member
קודם כל קניתי... וחוץ מזה...

העובדה היא שהמחיר ירד והפך את הרכב ליותר אטרקטיבי, בחודש שעבר וולוו זינקה למקום הראשון במכוניות יוקרה ועברה את אודי, והמגמה כנראה תימשך, אודי רכב מצויין אבל המחיר לא ריאלי, צ´מפיון מוטורס מעלים מחיר בכל פעם שהשקל נחלש באגורה מבלי לספוג כלום, והם אף פעם לא מורידים רק מעלים. ולגבי דעת הקהל, אני לא חושב שדעת הקהל לגבי וולוו פחות טובה מאודי, הרי נבחרינו בממשלה אפילו בחרו שרכב הזה למרות שיכלו לארגן לעצמם גם אחרים, ומה שאני רואה על הכביש זה גם הרבה הרבה וולוו ותיקות שבגלל האמינות הגדולה שלהן עדיין נוסעות כמו חדשות. עכשיו יש מהפך שוב ואם אודי לא יעשו משהו בנדון הוא לא ישתנה בקרוב. אני לא מנסה לשכנע את עצמי שעשיתי את הבחירה הנכונה, אני מרוצה מה-T4 ולא אכפת מה יגידו לי, אבל אני מסוגל להיות אובייקטיבי ולראות את הנתונים אחד מול השני והוולוו נותנות יותר בפחות, וזהו.

למעלה