S40 T4 Vs. A4 1.8T בעד ונגד

Electrified

New member
S40 T4 Vs. A4 1.8T בעד ונגד

יש למישהו מבחני דרכים למכוניות הנ"ל ? עדיף עם אותם מנועים ? אפילו משהו מחו"ל. כפי שאתם רואים היונדאי קופה ירדה...זו תהיה אחת מאלה.

בלוז2002

New member
שיפור משמעותי !../images/Emo160.gif

טוב בטוח שאין מה להשוות ליונדאי. אין לי מבחני דרכים ספציפיים אבל מזכרון כללי האודי עדיפה. בכלל המכוניות של אודי במיוחד הספורטיביות מדהימות. הם נתנו תצוגה טובה בתערוכה.

Inoni

New member
מה עוד לא החלטת ???

כבר היה פה דיון ארוך בנושא... אמרו לך מה היתרונות של שתי המכוניות... ה-T4 חזקה ומהירה יותר, מאובזרת כסטנדרט יותר (ורן לוי ושאר הלא מסכימים תבדקו את רשימת האיבזור), סופר נוחה (מנסיון גם בעיר) ולמרות כל היתרונות עולה 25K פחות, וביטוח גם כן זול יותר... אז אם עוד לא הבנת אני ממליץ על T4, למרות שאודי רכב מצויין ומפנק ונוח וחזק, אבל יקר מאוד וחלש יותר, 150 כ"ס מול 200, 8.9 שניות למאה מול 8. אם אתה יכול להשקיע יותר אז לך על T5 או אודי V6 3.0, למרות שגם שם יתרון הוולוו נשמר, הביצועים זהים אבל האיבזור טוב יותר בוולוו והמחיר זול יותר 221K מול 232K של אודי. אודי, באתי בגלל השם ברחתי בגלל המחיר.

Ohad L

New member
החיים הם לא 0-100

וזה לא צריך להיות השיקול בקניית רכב. אמנם הוולוו יותר מהירה וחזקה אך לא יפה ומפוארת כמו האאודי. אני לא כ"כ בקיא במחירים אבל ה אאודי A4 2.4 V6 שנבחנה באוטו האחרון הרשימה מאוד, במיוחד בזכות תיבת ההילוכים הרציפה שלה שכל הכתבים רק משבחים אותה. עדיין לא נהגתי ב 2 ואני ניזון מכתבות (ואני לא אוהב את זה) לכן המלצתי היא שתיקח את 2 המכוניות לנסיעת מבחן ותבחר מה מתאים לך. ואל תשכח שכח זה לא הכל באוטו שכן במחיר הזה אתה יכול לקנות אימפרזה STI

Inoni

New member
טוב זה כבר טעם אישי...

אני מאוד אוהב את העיצוב של ה-A4 החדשה, אבל לדעתי ה-T4 יפה לא פחות ואף יותר, אל תשווה אותה מול S-40 רגילה, היא נראית הרבה יותר טוב, עם צבע מטלי (לדוגמא שחור או כחול כהה) והספויילר והצמיגים עם הג´נטים היא ניראת מצויין, גם מסיבית וגם ספורטיבית (יחסית לוולוו כמובן...), ואם תשים סאן רוף אז בכלל היא מדהימה. והוא דיבר על האודי 1.8T שעולה 175K, לא 2.4 שעולה יותר ועל הנייר יש לה את אותם ביצועים, כי היא בלי טורבו. ולדעתי הוא קצת עצלן כמוני שלא אוהב ידני ומחפש רכב אוטומטי חזק. ואני גם ממליץ על נסיעת מבחן, זה הכי טוב בשבילך.

Inoni

New member
ועוד משהו...

שני הדגמים האלא היו בדיוק ההתלבטות שלי, בסוף הגעתי למסקנה שהאודי למרות שהיא טובה לא שווה 25K יותר, ושוב גם עם פחות כוח ואיבזור.

ran levi

New member
וולוו S40 T4

מעצורי abs כריות אויר למושבים קדמיים - 2+SIPS מערכת whips למניעת צליפת שוט במושבים הקדמיים וילון מתנפח מזגן אויר מבוקר אלקטרונית רדיו טייפ וולוו מקורי + 6 רמקולים אנטנה חשמלית DSA בקרת משיכה מערכת אזעקה מקורית וולוו משבת מנוע פגושים ומראות בצבע המכונית נעילת דלתות מרכזית בקרת שיוט שטיחונים מקוריים מושב נוסע קדמי מתקפל תומכי ראש קדמיים\אחוריים כוונון פנסים קדמיים מושב אחור מפוצל כוון גובה חגורות בטיחות מערכת מתיחת חגורות בטיחות גלגל הגה מצופה עור מראות חשמליות חלונות חשמליים קדמיים\אחוריים הגה כח ספוילר אחורי מד סיבובי מנוע גלגל חילופי מיוחד(מיני) חישוקי מתכת קלה גלגל הגה מתכוונן חלונות כהים מחשב דרך ציפוי עץ ללוח מחוונים

ran levi

New member
אודי A4 1.8T

הגה כח מתכוונן לגובה ולעומק 4 חלונות חשמל מראות חשמל מזגן אלקטרוני עם בקרת אקלים נעלה מרכזית, שלט מקורי \ מפתח קפיץ 6 כריות אויר ABS, EBD - חלוקת לחץ בלימה שולל תנועה (אימובילייזר) ESP- מערכת בקרת יציבות רדיו דיסק מקורי,אנטנה בחלון אחורי, 10 רמקולים................. חישוקי מגנזיום כסא נהג מתכוונן לגובה משענת יד לנהג פנסי ערפל בספוילר קדמי דיפוני אלומיניום, פסי אלומיניום סביב החלונות ריפודי בד PHOENIX אזעקה

ran levi

New member
לא לשכוח שהאאודי

היא מכונית חדשה בת שנה והוולווו בת 5 או 6 יש להשים לב ברשימת האיבזור של וולוו את המריחה של האיבזור, באיבזור שאמור להיות סטנדרטי לאאודי אכן ית תיבה רציפה , עיצוב עדכני טכנולוגיה בהתאם מערכת שמע מדהימה בהודעה הבאה אני אשים את האיבזור שוולוו מציינים ואמור להיות סטנדרטי אפילו באקסידנט

Alfa156 GTA

New member
המערכת שמע ממש לא מדהימה.

היא אמורה להיות של BOSE ועם סאב, ועם כל זה היא נשמעת זול. כמו בכל רכב סטנדרטי שיוצט מהחברה (עם קצת יותר באסים...)

ran levi

New member
היא לא של BOSE

BOSE זהב בתוספת תשלום אבל לעומת הוולוו שמגיעה עם 6 רמקולים (10 באאודי) רדיו טייפ (רדיו דיסק באאודי) אנטנה חשמלית (אנטנה מוטבעת בחלון אחורי אצל אאודי) אז תעשה את השקלול

Inoni

New member
קצת תיקונים...

קודם כל ל-T4 יש גם בקרת אקלים (זה מה שהם קוראים למזגן מבוקר אלקטרונית), ושכחת לציין משענת ליד מקדימה וגם מאחורה. גם לוולוו 6 כריות אוויר כמו לאודי, שתיים קדמיות שתיים בצד ווילונות מתנפחים, בזה הן זהות. ועכשיו מה יש לאודי שאין לוולוו : ESP בקרת יציבות (אני מודה שזה חשוב) ורדיו דיסק + 10 רמקולים במקום רדיו-טייפ + 6, (ואפשר בתוספת של 2K להשוות את זה,פנסי ערפל (תוספת של 1.2K בוולוו) וזהו... ומה יש ל-T4 שאין באודי : ריפודים בשילוב עור וקטיפה, DSA בקרת משיכה לאחיזה ומניעת פירפור, מחשב דרך, הגה וידית הילוכים מעור, בקרת שיוט אהבת חיי, ספויילר, שטיחים מקוריים, 4 מנורות קריאה אישיות,ועוד כמה דברים קטנים. כלומר ההבדל בתוספות לאודי (חוץ מה-ESP) הוא בערך עוד 3-3.5K בוולוו, והרי האודי עולה 25K יותר, ב-25K אפשר להוסיף מערכת, פנסי ערפל, כיסאות חשמליים חימום למושבים, ווישרים לפנסים, סאן-רוף ועוד יהיה עודף. ולעומת זאת שימו לב לכל הדברים שיש ב-T4 ואין באודי גם לא בתור תוספת! ובקשר לותק על הכביש, הדגם הנוכחי של ה-S40 הוא משנת 2001, הוא שונה מהמקור ולא רק בעיצוב, למען האמת רוב ההבדל הוא פנימי (כיול שילדה וכו), האודי בחדשה משנת 2002 רק שנה חדשה יותר, וגם לה היה דגם קודם שרץ כבר כמה שנים.

ran levi

New member
האיי 4 החדשה היא חדשה

לגמרי והוולוו רק כוילה מחדש יש הבדל

Inoni

New member
ומה לגבי כל השאר שכתבתי ???

אני מבין שאתה נאלץ להסכים איתי על השאר. ודרך אגב, גם העיצוב של הוולוו שונה במעט, ושופרה עוד יותר הבטיחות.

Inoni

New member
ניצחתי וניצחתי..... סתם סתם... :)

ינון, שממש עבד מעט היום...

Inoni

New member
איזו השקעה רן... ונראה לי שכבר נראה

פה את הרשימה של אודי... שים לב לשים רשימה של דגם ה-1.8T ולא אחר, כי על הדגם הזה מדובר.

ran levi

New member
בבקשה

פגושים ומראות בצבע המכונית שטיחונים מקוריים מושב נוסע קדמי מתקפל.............????????????? תומכי ראש קדמיים\אחוריים כוונון פנסים קדמיים מושב אחור מפוצל כוון גובה חגורות בטיחות מערכת מתיחת חגורות בטיחות הגה כח מד סיבובי מנוע גלגל חילופי מיוחד(מיני).......... בושה וחרפה עכשיו תורידו את זה מרשימת האבזור של וולוו ונדבר על זה

למעלה