s14 e04

רותם83

New member
s14 e04

אוקיי... הינה הטריילר... נראה כמו פרק ממש מעניין... אני מקווה שכוךם יהיהו בסדר.... רומז אולי על חזרה של לוקה?!?! http://www.youtube.com/watch?v=Ki9INavrtBA

רותם83

New member
לא נכון...

הוא אמור לחזור למספר פרקים..... חצי עונה ככה.... וזאת לפי הפרומו נראת כמו סיבה טובה.... עוד לא ראיתי את הפרק אבל ככה זה נראה ... אולי פרק הבא?!?!

DeepThoughts

New member
ספוילר S14e04

10/18/2007 (10:01PM - 10:59PM) (Thursday): WHAT GOES AROUND COMES AROUND-County General is turned into a beauty parlor for the day when a gracious former patient decides to provide free beauty treatments. Abby (Maura Tierney) is distraught when baby Joe is brought in after taking a serious fall off the jungle gym. Dr. Gates (John Stamos) makes a baseball dream come true for a young boy with a terminal illness. Meanwhile, Dr. Pratt (Mekhi Phifer) is trying to stick up for his brother but finds he is just making matters worse. Scott Grimes, Parminder Nagra, Linda Cardellini also star.

רותם83

New member
או.קיי.... ראיתי את הפרק...

פרק נחמד... היו בו כמה דברים מצחיקים... אבי נכנסת ללחץ.... אוף איפה לוקה?!?!?!?!?!?

DeepThoughts

New member
איפה ER?

מה הקשר בין איאר של דאג וקרטר לאיאר של מורטי ומוריס? לעזאזל

נועה167

New member
../images/Emo58.gifזה מה יש..

ברור שאי אפשר להתחיל להשוות, לכן אני אפילו לא מנסה... אבל דווקא פרק נחמד, רק איפה לוקה לעזאזל?! בסוף מוריס היה קורע חחח

SG12

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif נדמה לי..

שיהיה משהו לבין אבי למתמחה החדש.. מה שגם על פי התקצירים של הפרקים הבאים..אבי חוזרת ל"הרגליה הישנים"??!!??

DeepThoughts

New member
אוי, כן

כמה התינוק הזה צורח ואבי אלכוהוליסטית ומה זה קשור למשהו שגייטס רצה לדעת שצא'ז הומו? זה סתם מפגר

ס ט ל נ ה

New member
אולי די!!!

למה כל פעם שאני ניכנסת לפורום הזה אני צריכה קרוא דברים אנטי הסידרה, אתם מדברים כאילו מישהו מכריח אותכם לראות אותה ולא כאילו אתם מחכים שבוע לפרק הבא הולכים למחשב ומשקיעם מאמץ (לא חוקי) כדאי לראות אותה.... מה העיניניים?

DeepThoughts

New member
אז מה?

אני ממשיכה לראות תסדרה כי ראיתי 13 עונות, אבל מותר לנו להיות ביקורתיים בתור צופים אדוקים , הסדרה פשוט איבדה את הקסם שלה, את לא חייבת לקרוא את ההודעות למה אני ממשיכה לראות? זה סוג של ריטואל קבוע בסופשבוע, מה לעשות, ריתי 13 עונות, אז אראה עד הסוף

למעלה