And It Feels Like
New member
קצת באיחור...
דקסטר - Aw Naw
בחר שיר אהוד בעולם הקאנטרי העכשווי של זמר קאנטרי אהוד. אין יותר מידי מה לטעות.
אז זה לא ממש ידבר אל מי שלא מאזין למוזיקה הזו אבל עבור קהל היעד שלו זו הייתה הופעה מספקת בהחלט.
יש לי תחושה שרובכם מחכים לאיזה רגע וואו ממנו. זה לא יגיע. זה סוג השירים שהוא יבחר לאורך כל התחרות וזה גם סוג הזמר שהוא יהיה מחוץ לתחרות. אין טעם לצפות ממנו לעשות דברים שהם לא הוא.
מה שכן, בהחלט היה מקום לשנות קצת את השיר ולהפוך אותו ליותר שלו.
מלריה - Runaway Baby
רע רע רע.
קריסטן - Beautiful Disaster
לא רע כמו שזה מאכזב. אם היא הפאוורהאוס סינגר שהם בנו עליה לעונה הזו, לא הצליח להם.
בן - Folsom Prison Blues
מעולה. אדיר. פייבוריט
אהבתי בזה הכל. וזה שהוא היחיד עם אישיות שם בכלל מוסיף לו עוד נקודות
סי ג'יי - Radio
סי ג'יי מקשיב לדילן. חבל רק שהוא לא בחר גם את השיר שדילן המליצה לו. היה יכול להיות ביצוע מעולה. זה לא היה רע וזה בהחלט משהו שאני מצפה לשמוע מסי ג'יי בהמשך אבל יש לו דרך מוזרה למרוח מילים וזו הסיבה היחידה שמנעה ממני להנות לגמרי מהביצוע הזה.
MK - Satisfaction
בחירת שיר מוזרה, ביצוע מוזר, והפעם אפילו צמד האמהות שלה שעבדו קשה על השלט שלה (
) לא גרמו לי להתלהב מזה יותר מידי. נראה לי תמו 15 דקות התהילה שלה. אלא אם שבוע הבא היא תפציץ באיזה ביצוע מרגש (אם כי הנושא לא עובד לטובתה. I mean, איזה שירים מרגשים כבר יש לקליפורניה
וגם, מתמודדים ממדינות כאלה בדר"כ לא זוכים ליותר מידי הצלחה בקרב הקהל) לא רואה איך היא שורדת בשביל לזכות במקום בטור.
מג'סטי - Tightrope
יש לה אנרגיות מעולות והיא בהחחלט יודעת איך להחזיק קהל אבל הבחירות שלה עד כה די משעממות אותי. אם זה סוג השירים שהיא תשחרר באלבום שלה, אתאכזב ממש.
ג'ינה - The Scientist
זה היה מעולה! הקצב היה כל כך נכון, הקול שלה היה מושלם ואפילו שהיא דחקה שיר ארוך (מידי) לדקה וחצי הופעה. לא הרגיש לי כפוי ונהניתי מכל שניה. לגמרי הוכיחה את עצמה.
אלכס - A Beautiful Mess
אני אפילו לא זוכרת מה הוא שר, איך זה נשמע ולמה שנאתי את זה. רק ששנאתי את זה.
ג'סיקה - The Crow & The Butterfly
היא כל כך משובחת! איזה טון מטריף יש לה. רובכם כתבתם שיש לה אישיות של פלקט אבל אם אני אמיתית. אני מעדיפה לשבת שעה וחצי בהופעה של פלקט כזה שנשמע ככה מאשר בהופעה של נגיד, מג'סטי, שאולי יודעת לשאת את עצמה מול קהל אבל הבחירות שלה די מאכזבות.
אמילי - Glitter In The Air
בחרה שיר די משעמם אבל ביצעה אותו יפה. מה שכן, לא רואה כל כך איך היא מצליחה להתעלות על עצמה כל שבוע.
סאם - Unwell
מה שממש הציק לי בהופעה הזו זה שהוא בכלל לא שר. זה נשמע כאילו הוא מדבר ובמקרה יש לו איזה אקורד ורבע ברקע. אם כבר מדברים על אישיות של פלקט, אז הוא לגמרי ההגדרה הזו. הלחיים האדומות מידי שלו מטרידות, שיעשו עם זה משהו במחלקת המייקאפ. ומסכימה איתכם שהוא נראה חצי מפוחד חצי כלבלב דאשבורד.
הוא בחר שיר כל כך טוב וביצע אותו כל כך מונוטוני וחיוור
קיילב - Pressure And Time
הרבה צרחות ומעט כישרון. לא מצליחה להתחבר אליו.
דקסטר - Aw Naw
בחר שיר אהוד בעולם הקאנטרי העכשווי של זמר קאנטרי אהוד. אין יותר מידי מה לטעות.
אז זה לא ממש ידבר אל מי שלא מאזין למוזיקה הזו אבל עבור קהל היעד שלו זו הייתה הופעה מספקת בהחלט.
יש לי תחושה שרובכם מחכים לאיזה רגע וואו ממנו. זה לא יגיע. זה סוג השירים שהוא יבחר לאורך כל התחרות וזה גם סוג הזמר שהוא יהיה מחוץ לתחרות. אין טעם לצפות ממנו לעשות דברים שהם לא הוא.
מה שכן, בהחלט היה מקום לשנות קצת את השיר ולהפוך אותו ליותר שלו.
מלריה - Runaway Baby
רע רע רע.
קריסטן - Beautiful Disaster
לא רע כמו שזה מאכזב. אם היא הפאוורהאוס סינגר שהם בנו עליה לעונה הזו, לא הצליח להם.
בן - Folsom Prison Blues
מעולה. אדיר. פייבוריט
אהבתי בזה הכל. וזה שהוא היחיד עם אישיות שם בכלל מוסיף לו עוד נקודות
סי ג'יי - Radio
סי ג'יי מקשיב לדילן. חבל רק שהוא לא בחר גם את השיר שדילן המליצה לו. היה יכול להיות ביצוע מעולה. זה לא היה רע וזה בהחלט משהו שאני מצפה לשמוע מסי ג'יי בהמשך אבל יש לו דרך מוזרה למרוח מילים וזו הסיבה היחידה שמנעה ממני להנות לגמרי מהביצוע הזה.
MK - Satisfaction
בחירת שיר מוזרה, ביצוע מוזר, והפעם אפילו צמד האמהות שלה שעבדו קשה על השלט שלה (
מג'סטי - Tightrope
יש לה אנרגיות מעולות והיא בהחחלט יודעת איך להחזיק קהל אבל הבחירות שלה עד כה די משעממות אותי. אם זה סוג השירים שהיא תשחרר באלבום שלה, אתאכזב ממש.
ג'ינה - The Scientist
זה היה מעולה! הקצב היה כל כך נכון, הקול שלה היה מושלם ואפילו שהיא דחקה שיר ארוך (מידי) לדקה וחצי הופעה. לא הרגיש לי כפוי ונהניתי מכל שניה. לגמרי הוכיחה את עצמה.
אלכס - A Beautiful Mess
אני אפילו לא זוכרת מה הוא שר, איך זה נשמע ולמה שנאתי את זה. רק ששנאתי את זה.
ג'סיקה - The Crow & The Butterfly
היא כל כך משובחת! איזה טון מטריף יש לה. רובכם כתבתם שיש לה אישיות של פלקט אבל אם אני אמיתית. אני מעדיפה לשבת שעה וחצי בהופעה של פלקט כזה שנשמע ככה מאשר בהופעה של נגיד, מג'סטי, שאולי יודעת לשאת את עצמה מול קהל אבל הבחירות שלה די מאכזבות.
אמילי - Glitter In The Air
בחרה שיר די משעמם אבל ביצעה אותו יפה. מה שכן, לא רואה כל כך איך היא מצליחה להתעלות על עצמה כל שבוע.
סאם - Unwell
מה שממש הציק לי בהופעה הזו זה שהוא בכלל לא שר. זה נשמע כאילו הוא מדבר ובמקרה יש לו איזה אקורד ורבע ברקע. אם כבר מדברים על אישיות של פלקט, אז הוא לגמרי ההגדרה הזו. הלחיים האדומות מידי שלו מטרידות, שיעשו עם זה משהו במחלקת המייקאפ. ומסכימה איתכם שהוא נראה חצי מפוחד חצי כלבלב דאשבורד.
הוא בחר שיר כל כך טוב וביצע אותו כל כך מונוטוני וחיוור
קיילב - Pressure And Time
הרבה צרחות ומעט כישרון. לא מצליחה להתחבר אליו.