S13E14 - 'This Is Me' Week

Oukami Kun

New member
S13E14 - 'This Is Me' Week

רציני שאף אחד עדיין לא ראה?

נא לסמן
בכותרות!

Oukami Kun

New member

מסכם תוך כדי:

אפשר אולי די על הסיכומים האלה?

אוי לא רנדי איתם על הבמה
.

השיער של קית' חזר להיות מגניב.

הפרסומת של הדרכי הצבעה ממש משעשעת.

דקסטר רוברטס – Aw Naw
הוא נראה יותר טוב כשצילמו אותו בשירותים מאשר כשהוא עלה על הבמה
. אבל הוא שר בסדר. לא הקאפ אוף טי שלי אבל הוא בחור חביב. אין מצב שהוא הולך הביתה.

מלריה ווטסון – Runaway Baby
טוב די. היא מיצתה את עצמה בשבילי. זה היה כיפי והכל אבל ווקאלית? חלש ביותר. ג'ושוע עשה אותו מעולה וזה ממש לא התקרב אפילו. פתאום אני חושב שממש לא הערכתי אותו בזמן העונה שלו.

קריסטן אוקונר – Beautiful Disaster
הבדיחה הזאת כותבת את עצמה, אז אני לא אטרח אפילו. אבל פחות מעצבן מהשבוע שעבר, מודה.

בן בריילי – Folsom Prison Blues
הקטע פמפום שלו על ריאן היה משעשע, מודה. סופסוף ג'וני קאש! ביצוע חביב, לא ג'וני כמובן אבל טוב. ברור לי שהוא נשאר כאן. הסכמתי מאד עם ג'יי לו.

CJ האריס – Radio
כל המסביב היה ממש טוב, אבל CJ שר לא טוב. ממש אהבתי את השיר, ממש בא לי לשמוע את המקור, אבל הביצוע שלו היה חיוור. אבל החברה שלו נראית מעולה
.

MK נובילט – Satisfaction
הוידאו שלה היה ממש חביב. השיר לא הכרתי (כמו כל השאר הערב), אבל זה היה ממש חביב. הקול שלה גדל עליי. לאט לאט, אבל גדל עליי. היא צריכה להעיף את הכובע ואז היא גם תיראה כמו כוכבת. נראה לי שיש מקום בתעשיה האמריקאית לזמרת פופ לסבית, אני חושב זה ממש המקום בשבילה.

מג'סטי רוז – Tightrope
קו-לית. אני מאוהב. שיר קצת חלבי אבל הקול שלה פשוט... ואוו.

ג'ינה איירין – The Scientist
איזה שיר
. העיבוד היה קצת מעצבן, הקצב היה מהיר מידי. היא הייתה צריכה לשבת עם הפסנתר ולשיר את זה, אבל אני יכול להבין למה היא בחרה דווקא לא לשיר עם הפסנתר. בסופו של יום זה הייתה בחירה גאונית, עיבוד הזוי וקול מדהים. אה ונקודה לציון – השופטים תותחים. פשוט מעולים כל הערב עד עכשיו, במיוחד עכשיו.

אלכס פרסטון – A Beautiful Mess
זה היה סבבה. קצת מוזר. אהבתי את הבימוי (?) של העניין, והעיבוד היה נחמד. מעניין אותי לשמוע את הסטודיו של זה.

ג'סיקה מיוז – The Crow & The Butterfly
אהבתי מאד את הבחירה. אהבתי גם את הקול. זה בדיוק מה שרציתי שהיא תעשה. אם הייתי רק מקשיב ולא רואה, היא הייתה מנצחת הערב. אבל היא לא עשתה כלום עם האנרגיות המאד רציניות שיש בשיר הזה, היא נשארה תקועה במקום והפנים שלה לא הגיבו למילים המאד מרשימות שהיא שרה. אה והיא גם הייתה לבושה נורא
.

אמילי פיריז – Glitter in the Air
המ. קצת משעמם? לא רע ווקאלית, היו גם כמה נקודות ממש יפות, אבל זה לא משהו שארצה לשמוע שוב.

סאם וולף – Unwell
מעולה. אהבתי מאד ואני משוכנע שנראה אותו בגמר.

קיילב ג'ונסון – Pressure and Time
לא נסחפו בכלל בסוף עם העשן
. אבל הופעה מצוינת, אם כי ווקאלית כבר שמענו אותו טוב יותר. העיניים שלו כל כך קטנות
.

סך הכל ערב מעניין. לא הרבה הפתעות לגבי מי אהבתי ומי לא. רק שאמריקה יעשו בשכל וידיחו את קריסטן או אמילי.
משחק הדירוגים יעלה בקרוב!

qaz3212

New member
לגבי ג'ינה

אני לא אהבתי את הבחירה של השיר.
היא לקחה שיר ארוך יחסית (5 דקות), שכל הפואנטה המוזיקלית שלו נבנית בהדרגה, אבל בגלל שבאיידול ההופעות קצרות היא כיווצה את השיר וחירבשה את הקצב שלו. בגלל זה הקצב הרגיש לך מהיר מדי.
והכי גרוע היא הוסיפה צרחות מיותרות לקראת הסוף.
זה שיר כל כך יפה בגלל הפשטות שלו והיא לגמרי הרסה אותו. נראה לי שהיא תהיה בבוטום 3 בגלל ההופעה הזו.

SHTRUDIDI

New member
סיכום הופעוות

טופ 13 – היר ווי גו!
מתחילים עם קטעים מהאודישנים ופתאום מונפרד כן קיים

עשו לקית' שיער מגניב יותר משבוע שעבר.
ג'יילו חייבת להפסיק עם חולצות הבטן האלה

הארי

סרטון ההצבעה חמוד ביותר

ג'סיקה היא הספוקספרסון הגרועה בעולם

קריסטין לעומת זאת מעולה בזה. מצאתי לה קריירה, היא יכולה ללכת

ואז עוברים ל-5 עובדות ב-20 שניות.
הם גם שרים בתוכנית שירה הזו?

דקסטר

הוא מדבר ואני מבינה בערך 2 מילים

העריכה ממש טובה עם רנדי, חבריו והוא מתכונן

בחירה טובה בשבילו.
מתאים לוויב שלו ולמה שהנחתי שיעשה עם עצמו אחרי התוכנית.
לא שר מדויק.
ידבר לקהל שלו אבל אותי משעמם.
רק הארי מעיר על אי דיוקים. אני אוהבת אותו.

מאליה

אז רנדי אומר שהיא אמורה לשיר ברור כי זה יעזור לה.
אני מבינה למה הוא מתכוון כי היא לא עושה את זה.
הכי בולעת את המילים אבר.
לא טוב, מאכזב מאוד.
זה גם לא ממש מתאים לקול שלה, היא נשמעת לא טוב.
מה שקית' אמר

קריסטין

לא שנאתי אותה מספיק אז היא גם בחרה קלי קלארקסון

אבל זה השיר הכי יפה של קלי, למה דווקא זה?!
היא ממש לא מדויקת.

בן

אוהב את קית' ארבן

התפאורה והרקע מגניבים בטירוף.
הוא הראשון שדייק ולא נראה נרגש מדי, כנראה כי הוא רגיל לשיר הזה.
ממש ציפיתי שיהיה מעולה אבל לא נפלתי.
אני חשה שהבעיה היא הקול שלו, לא אוהבת את גוון הקול שלו.
יש שם רגעים מעניינים אבל יש רגעים שהוא חורק ובא לי להעביר. ממש.

סי ג'יי

הביצוע הראשון הערב שממש נהניתי ממנו.
הוא נשמע טוב, נהנה על הבמה.
אהבתי כל כך, באמת.
אני מופתעת לטובה.
זה לא ביצוע בלתי נשכח אבל זה באמת מתאים לו, ווקאלית ובאטיטיוד.

MK

מה נסגר עם הבחירה הזו?

לא מבינה את השיר ולא אוהבת את זה בכלל.

מג'סטי

בחירה אדירה! בבקשה שיהיה מעולה

מעולה! נהניתי.
התרגשה קצת בהתחלה אבל משם זה רק השתפר.
ג'נל מונה באיידול, לא להאמין.

ג'ינה

חבל שלא הופיעה עם הפסנתר, היה יכול להיות מוצלח יותר.
אוהבת את הקול שלה.
מאוד דייקה ואהבתי את השינויים הקטנים שהיא עשתה.
בכל זאת, לא מושלם, קצת חסר מומנט ולא יודעת למה.
הארי מחפש תירוצים לחבק את קית'

ריאן מסביר את השיר

אלכס

למה הרימו לו את השיער? יש לו המון מצח ככה

אני אוהבת אותו.
זה היה מקסים לגמרי.
ג'יליאן בחבר'ה שלו

ג'סיקה

שיר לא מוכר וגם קצת מעצבן.
היא נשמעת טוב ואליסון ברקע נשמעת מעולה

אמילי

היא נשמעת טוב ודי מדויקת.
אבל משעמם לי. ממש משעמם.

סם

שיר ממש מתאים לו.
הוא נשמע טוב רוב השיר אבל נראה מבוהל קשות.

קיילב

נשמע טוב, שיר משונה.
התחיל טוב אבל הפך להיות מונוטוני.
הנה טיילור היקס!
כשצילמו אותו בסוף היה כל כך הרבה חשמל סטטי על השיער שלו, הוא נראה כאילו הוא התחשמל

הסיכום החתוך עם המספרים בצד מעולה

טופ 3 של הערב מבחינתי:
מג'סטי, אלכס, סי ג'יי
בוטום 3:
קריסטן, מאליה, MK
זה לא יקרה, אבל זו הבחירה שלי.

qaz3212

New member
החברים של אלכס

ליד ג'יליאן עמדו אלכס וסיירה, שהם הזוכים של אקס פקטור US בעונה האחרונה. מסתבר שהם כולם חברים ובגלל ההצלחה שלהם גם הוא החליט לנסות את מזלו בתוכנית שירה וככה הוא הגיע לאיידול.

חוץ מג'ינה ואלכס אנחנו פחות או יותר באותו ראש, רק שאת קצת יותר לארג'ית בנחמדות שלך. לגבי ג'סיקה לא ברור אם אהבת או לא - אני מאוד אהבתי.

SHTRUDIDI

New member
אז בגלל זה הבחור היה לי מוכר

תודה לך.
צפיתי בשעה מאוחרת ותהיתי אם אני מדמיינת או שהוא סלב, אחר כך חשבתי שהיו כותבים אם זה היה מישהו מוכר ואז החלטתי שהוא סתם דומה למישהו. טוב שבאת ופתרת את התעלומה.

ג'סיקה היה לי מוזר רק בגלל השיר. מיוחד, שונה, מעניין, נשמע טוב אבל לא משהו שאני זוכרת איך הוא נשמע היום. בקיצור, היו בזה דברים טובים אבל הייתי רוצה ממנה משהו עוד יותר טוב.

qaz3212

New member
הופעות

הופעות גרועות: מאליה, MK, קריסטין.
הופעות בינוניות: מלא.
מצטיינים: קיילב, ג'סיקה, מג'סטי.

הרהורים שעלו לי בזמן הצפייה:
1. השופטים - יש לי דיסוננס גדול מאוד עם הארי. מצד אחד אני שמחה שסוף-סוף יש באיידול שופט שממש מבין במוזיקה ולא רק בדברים הבסיסיים, ולא חוסך ביקורת מהמתמודדים. מצד שני, לשבת תוכנית שלמה ולשמוע אותו כל הזמן מעיר למתמודדים על בעיות פיטש ואאוט אוף טיון וכו', זה מבאס. וזה כבר הופך למעצבן כשג'יי לו וקית עושים את זה. בגלל שהם העזו להגיד משהו לא נחמד הם מיד מוסיפים - באט יו אר הגרייט סינגר.
זאת היתה תוכנית ראשונה אז אפשר לסלוח להם ולמתמודדים, אבל מעכשיו אני מצפה מהם שיעבדו על זה בחזרות ושלא נצטרך לעבור שוב תוכנית שלמה ולשמוע אותם אומרים, אתם כולכם זייפנים אבל אחלה של זמרים.

2. מדד המעצבנים - קריסטין כבר לא מספר אחת. מאליה עקפה אותה ובגדול. אני לא מתחברת להתנהגות התזזית שלה והיא סתם מעצבנת אותי, מילא היתה זמרת גדולה או משהו, אבל גם זה לא. מבחינתי היא מיותרת, ואם נצטרך לסבול אותה עוד כמה תוכניות אז לפחות שתרגיע.
3. ג'סיקה - אחת הפייבוריטיות שלי אבל מה זה האופי היבשושי הזה? בתוכנית נתנו למתמודדים 3 הזדמנויות להראות אופי לקהל - בקליפ פתיחה, בשאלון 5 דברים על עצמם ובראיון הקצר עם ראיין לפני העלייה לבמה. בכל הפעמים היא שידרה כבדות ועייפות ויצאה משעממת.
ההופעה שלה היתה מצויינת ואני בטוחה שהיא תמשיך לטופ 12, אבל לטווח הרחוק היא חייבת להתחיל לפתח אישיות או שהקהל יעיף אותה הביתה.
4. פייבוריטים של ההפקה - כל שנה יש להם כמה כאלה ואולי אני מדמיינת אבל נראה לי שהשנה הם: מג'סטי, אלכס וMK.

SHTRUDIDI

New member

ממש מסכימה לגביי האופי של ג'סיקה.
ההתרגשות אצלה עוברת כאדישות מוחלטת, חייבת להתחיל להיראות לייקבל יותר אחרת זה יפגע בהמשך דרכה בתחרות קשות.

אני מסכימה איתך רק בנוגע לפייבוריטית הפקה אחת - MK. אין לי מושג איך זה קרה או מדוע, אבל משום מה יש לי תחושה שההפקה בעדה.
עכשיו זה רשמי, הסתכלו מהחלון, המשיח הגיע ויש חמור לבן מעופף בחוץ.

LeAnnDylan

Well-known member
למה?

לא הרגשתי שההפקה מפמפמת אותה באופן מיוחד ממש.
מה בהופעות/ביקורות שלה הרגיש לכם כאילו היא TCO?

SHTRUDIDI

New member

אני לא יודעת אם היא ה-TCO עד לסוף, אבל היא בהחלט מרגישה לי מקודמת.
קשה לשים על זה את האצבע, אולי זו סתם תחושה שלי ולא משהו אמיתי.

qaz3212

New member
קשה לי להצביע על משהו ספציפי

זו יותר הרגשה, בגלל זה שאלתי אם אני היחידה שחושבת ככה.
אצל MK מה שהרגיש לי מוגזם מדי היה ההשתפכויות האובר אוהדות של השופטים על ההופעות שלה בלי שום פרופורציה לביצועים (הגרועים) שלה.

ואם גם קרן חושבת ככה אז זה בטוח נכון.

LeAnnDylan

Well-known member
גם לתוצאות

אני לא מרגישה שהם משתפכים עליה יותר מעל האחרים.
אולי כי את ממש לא אוהבת אותה, זה נראה לך השתפכות מוגזמת.
אני יכולה למנות עוד כמה אחרים שהשופטים משתפכים עליהם ללא כל היגיון והצדקה מצד המתמודד...
ודווקא הקטע שהיא הייתה בבוטום וריאן שאל את קית' אם הם ישתמשו בהצלה על אחת מהן והוא לא מיהר להגיב כמו שהשופטים הגיבו בעבר כשאחד מחביבי ההפקה מצאו את עצמם בבוטום (משהו בסגנון של "כן, חלק מהבוטום הזה ממש לא מוצאחן בעיננו ובטוח נשתמש בהצלה אם..בלה בלה"), הראה שהם לא בהכרח מחשיבים אותה כפייבוריטית שלהם.
נראה לי שהם פשוט יוצאים לידי חובה כדי שלא יגידו שהם הומופובים וזה. פשוט נותנים לקהל ההומופוב בבית לחפף אותה לבד.
השופטים/הפקה תמיד עושים רושם של מחבבים יתר על המידה איזה מתמודד נחות במידה כזו או אחרת כדי לצאת 'טוב'. בין אם הוא עיור, חירש, נכה, גמד, אוטיסט או במקרה הזה, לסבית עם שתי אמהות |מלחמיםמלחמים|

qaz3212

New member
מה שבטוח

שאני ממש לא אוהבת אותה. יכול שיש לזה השפעה כלשהי....
לא זכור לי שהשופטים עשו הנחות מיוחדות בביקורת לאדם ובניגוד אליה הוא היה שווה משהו, ככה שלא תמיד הם אובר נחמדים למוגבלים.

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני לא

סובלת אותה. היא מיותרת לחלוטין.
ואדם הוא לא השואה טובה.
א. כי הוא היה מוכשר והיא סתם לסבית.
ב. כי אומנם כולם ידעו שהוא גיי אבל עד לשלב ממש מאוחר בתחרות אף אחד לא באמת דיבר על זה בגלוי וזה לא היה 'given' לכן לא התייחסו אליו ככזה. אני לא אשכח שבהתחלה היו לו מלא מעריצות שעוד קיוו שהוא סטרייט

qaz3212

New member
כמה לא מפתיע

שאני לא זוכרת את זה.
לי היה ברור שהוא גיי מהתחלה.

למעלה