S13E14 - 'This Is Me' Week

קצת באיחור...

דקסטר - Aw Naw
בחר שיר אהוד בעולם הקאנטרי העכשווי של זמר קאנטרי אהוד. אין יותר מידי מה לטעות.
אז זה לא ממש ידבר אל מי שלא מאזין למוזיקה הזו אבל עבור קהל היעד שלו זו הייתה הופעה מספקת בהחלט.
יש לי תחושה שרובכם מחכים לאיזה רגע וואו ממנו. זה לא יגיע. זה סוג השירים שהוא יבחר לאורך כל התחרות וזה גם סוג הזמר שהוא יהיה מחוץ לתחרות. אין טעם לצפות ממנו לעשות דברים שהם לא הוא.
מה שכן, בהחלט היה מקום לשנות קצת את השיר ולהפוך אותו ליותר שלו.

מלריה - Runaway Baby
רע רע רע.

קריסטן - Beautiful Disaster
לא רע כמו שזה מאכזב. אם היא הפאוורהאוס סינגר שהם בנו עליה לעונה הזו, לא הצליח להם.

בן - Folsom Prison Blues
מעולה. אדיר. פייבוריט

אהבתי בזה הכל. וזה שהוא היחיד עם אישיות שם בכלל מוסיף לו עוד נקודות

סי ג'יי - Radio
סי ג'יי מקשיב לדילן. חבל רק שהוא לא בחר גם את השיר שדילן המליצה לו. היה יכול להיות ביצוע מעולה. זה לא היה רע וזה בהחלט משהו שאני מצפה לשמוע מסי ג'יי בהמשך אבל יש לו דרך מוזרה למרוח מילים וזו הסיבה היחידה שמנעה ממני להנות לגמרי מהביצוע הזה.

MK - Satisfaction
בחירת שיר מוזרה, ביצוע מוזר, והפעם אפילו צמד האמהות שלה שעבדו קשה על השלט שלה (
) לא גרמו לי להתלהב מזה יותר מידי. נראה לי תמו 15 דקות התהילה שלה. אלא אם שבוע הבא היא תפציץ באיזה ביצוע מרגש (אם כי הנושא לא עובד לטובתה. I mean, איזה שירים מרגשים כבר יש לקליפורניה
וגם, מתמודדים ממדינות כאלה בדר"כ לא זוכים ליותר מידי הצלחה בקרב הקהל) לא רואה איך היא שורדת בשביל לזכות במקום בטור.

מג'סטי - Tightrope
יש לה אנרגיות מעולות והיא בהחחלט יודעת איך להחזיק קהל אבל הבחירות שלה עד כה די משעממות אותי. אם זה סוג השירים שהיא תשחרר באלבום שלה, אתאכזב ממש.

ג'ינה - The Scientist
זה היה מעולה! הקצב היה כל כך נכון, הקול שלה היה מושלם ואפילו שהיא דחקה שיר ארוך (מידי) לדקה וחצי הופעה. לא הרגיש לי כפוי ונהניתי מכל שניה. לגמרי הוכיחה את עצמה.

אלכס - A Beautiful Mess
אני אפילו לא זוכרת מה הוא שר, איך זה נשמע ולמה שנאתי את זה. רק ששנאתי את זה.

ג'סיקה - The Crow & The Butterfly
היא כל כך משובחת! איזה טון מטריף יש לה. רובכם כתבתם שיש לה אישיות של פלקט אבל אם אני אמיתית. אני מעדיפה לשבת שעה וחצי בהופעה של פלקט כזה שנשמע ככה מאשר בהופעה של נגיד, מג'סטי, שאולי יודעת לשאת את עצמה מול קהל אבל הבחירות שלה די מאכזבות.

אמילי - Glitter In The Air
בחרה שיר די משעמם אבל ביצעה אותו יפה. מה שכן, לא רואה כל כך איך היא מצליחה להתעלות על עצמה כל שבוע.

סאם - Unwell
מה שממש הציק לי בהופעה הזו זה שהוא בכלל לא שר. זה נשמע כאילו הוא מדבר ובמקרה יש לו איזה אקורד ורבע ברקע. אם כבר מדברים על אישיות של פלקט, אז הוא לגמרי ההגדרה הזו. הלחיים האדומות מידי שלו מטרידות, שיעשו עם זה משהו במחלקת המייקאפ. ומסכימה איתכם שהוא נראה חצי מפוחד חצי כלבלב דאשבורד.
הוא בחר שיר כל כך טוב וביצע אותו כל כך מונוטוני וחיוור

קיילב - Pressure And Time
הרבה צרחות ומעט כישרון. לא מצליחה להתחבר אליו.

לא יודעת להגיד בדיוק מה נראה לי שהיא צריכה לשיר.
אני רק יודעת שכשהיא שרה קולדפליי באודישן שלה או פייסט בהוליווד. זה נשמע הרבה יותר נכון עבורה מאשר שני השירים האחרונים שהיא בחרה שאני אפילו לא זוכרת מה הם היו עכשיו מרוב שהם שיעממו אותי.

SHTRUDIDI

New member
אוקיי, מעניין

האודישן שלה באמת היה מושלמות ומאוד מאוד אהבתי אותו.
יהיה מעניין לראות אם היא תגוון עם בחירות שהן לא R&B בהמשך.

אני באופן אישי מחכה לזה

שתיקח איזה שיר פופ/רוק או רוק קלאסי ותיתן לו את הספין שלה.
זה יכול להיות מושלם.

danlevin1

New member
ג'סיקה

באמת שווה לראות הופעה שלה !

כיילב - רוקנרול לפנים , חלק מזה זה צרחות אבל יש לו יכולות ווקאליות מטורפות
הבחור מוכשר
אבל באמת רק חובבי הז'אנר יאהבו את זה

אין לי משהו נגד רוקנרול

זה אולי לא הסגנון שלי אבל אין לי משהו נגד זה.
ודווקא לרוב אני אוהבת שיש רוקיסטים שמגיעים לאיידול, חלק מההופעות האהובות עליי מידי עונה הם של הרוקיסט התורן.
אבל במקרה של קיילב, הוא מרגיש כמו הרבה פוזה בלי הרבה תוכן.
זה לא שאין לו כישרון בכלל. כי יש לו, אבל רוב הפוזה שלו מרגישה לי כמו ניסיון להיות משהו שהוא לא.

SHTRUDIDI

New member

משהו אצלו נראה מתאמץ מידי, במקום לתת לקול שלו את הפוקוס, הוא עושה מזה הצגה שלמה עם יותר מדי תנועות של רוקר וואנבי, סטיילינג מוגזם וכו'.
הייתי שמחה לשמוע אותו שר בלדה כדי להתרשם ממנו ווקאלית ובלי כל המסביב.

jess r

New member
איזה כיף

שראיתי בכזה איחור והשירשור עדיין בראש העמוד

היה ערב נחמד מאוד, יש מצב שאטרח לשמוע משהו מזה שוב.

דקסטר - הרצתי. לא מעניין.

מלריה - אוי זיוף. הרצתי. צריכה באמת להוריד את המקור. או את של ג'ושוע.

קריסטין - שעמום, שוב מריצה. היא כזאת מתמודדת בתחרות יופי.

בן - ההופעה הראשונה הערב שלא הרצתי. זה די מהנה, אבל זה לא משהו שבא לי לשמוע שוב. בהחלט מבינה שזה יכול להיות פתיח נחמד להופעה.

סי.ג'יי - שעמום. הרצתי.

MK - אווו נחמד ביותר. לא מכירה את השיר ונהנתי. היא עשתה כמה דברים מעניינים ווקאלית ואהבתי את השיפור בנוכחות הבימתית. אבל בהחלט חייבת להפטר מהכובע. ולו בשביל שנגלה מה לעזאזל היא מסתירה שם.

מג'סטי - הסטאר קואלטי שלה יוצא לה מהאוזנים עוד שניה. מה שכן, היא משדרת מעט... משהו לא טוב. לא יודעת.

ג'ינה - לא סובלת את השיר ועדיין נהנתי. זה אומר משהו. והיא פשוט מתוקה.

אלכס - אני עם הארי, הבחור שר לעצמו ומפחד מהמצלמה, מהקהל ומהאור האדום הזה שלא קשור לשיר. אבל זה בסדר גם אני. בקיצור לא תודה.

ג'סיקה - אם עוצמים את העיניים זה פצצה, אפילו מבחינת הרגש בווקאל עצמו, אבל כשמסתכלים עליה היא פשוט כל כך חסרת... אנרגיה! וחבל כי יש לה נוכחות בימתית והיא נראת מעולה. אני מקווה שהיא לא באמת יבשה ושזה יבוא עם הזמן. אגב היא גם נוטה לשדר איזה חוסר חיבתיות.

אמלי - זה היה נפלא ומקסים וחורה לי שמשווים אותה לקריסטין כי היא 10 רמות מעליה. היא עשתה בחירות מעולות עם המנגינה וביצעה את זה מצויין, היא נראת נהדר והשיר עצמו היה בחירה מצויינת. לא לגמרי מסכימה עם קית' כי פינק זו פינק והמטרה לא היתה לחקות את החספוס של פינק.

סאם - מה שהארי אמר. הוא שר כל כך משעמם. אני מרגישה שהוא ביצע את אותו השיר משבוע שעבר. שוב. אבל זה בסדר, זה עבד לפיליפ פיליפס, אולי זה יעבוד גם לו

קיילב - לא כוס התה שלי וגם לא מבינה את ההתלהבות על הווקאל שלו. שיעצרו, יחזרו רגע לקלאסיקות רוק כמו קווין ולד זפלין או אפילו שילכו כמה עונות אחורה לאדם למברט - זה אנשים עם קול מטורף. לקיילב יש מנעד די עלוב יחסית אליהם, אפילו אם הריאות שלו מרשימות. וחבל שאף אחד לא אומר לו את זה.

טופ 3: אמילי, ג'ינה וג'סיקה.
בוטום 3: קריסטין, מלריה וסי.ג'יי.

danlevin1

New member
כיילב

לא מגיע לרמת הכריזמה והתחבבות על הקהל כמו למברט
אבל מבחינת ווקאל אין לו מה להתבייש , המנעד שלו מעולה

SHTRUDIDI

New member
הוא לא צריך להתבייש

אבל גם ווקאלית אדם היה מגוון ממנו, אם כבר השווינו לאדם, והמנעד שלו היה מרשים הרבה יותר.

qaz3212

New member
לא!!!!

סאם ופיליפ באותו משפט. למה? למה??
נעלבתי בשמו

לקיילב דווקא יש מנעד לא רע. בהופעה האחרונה שלו היו חלקים שהוא הזכיר לי את רוברט פלאנט, הסולן של זפלין.
הבעיה העיקרית שלו היא שכל ההתנהלות שלו משדרת שחצנות וזה משהו שקשה להתחבר אליו.

פרדי מרקורי

jess r

New member
ייתכן

אבל לפעמים אני מרגישה שהוא צועק במקום לשיר ושהוא בקצה היכולות שלו ואפילו מעבר.

למעלה