../images/Emo27.gif../images/Emo58.gifטוב עונה חדשה
אז ככה: לפי דעתי הפרק היה מה זה over the top זאת אומרת יותר מידי מוגזם, למה לעשות את כל עובדי המיון למטופלים בעצמם בפרק אחד? מה ישאר לשאר העונה? ספוילר נתחיל עם אבי ולוקה- נתחיל מהחדשות המשמחות: נולד בן זכר למשפחת לוקהארט-קובאץ'. ושמו ג'וזף. הוא נולד חודשיים וחצי לפני הזמן, לא יהיו לו אחים, ואבא שלו ואמא שלו נפגעו קשה לפני, אבל נולד בן וזה אחלה. סאם-אלכס-סטיב והחוטפים. העלילה הזאת מה זה מופרכת. מישהי מתחזה להיות אחות, מישהו מתחזה להיות שוטר לוקחים ביחד עם אסיר בני ערובה, ואף אחד לא סוגר כבישים ויוצא לחפש אותם? וגם השחקנים שמשחקים את אלכס וסטיב מאוד מעצבנים אותי כי הם לא אמינים בתפקיד. אני מתגעגעת לילד הקודם ששיחק את אלכס וגם הבחור הקודם ששיחק את סטיב היה טוב יותר. ומה עשו מסטיב כזה פושע? הוא התחיל בסדרה כשהוא היה בסך הכל איזה בחור פשוט קצת פושטק שהכניס להריון את סאם בת ה15 וקצת נעלם. עשו אותו רוצח ואנס וחוטף? common' וסאם-יעברו לה בשתיקה על זה שהיא רצחה אותו? ג'רי- הוא יהיה בסדר. השחקנית שהיא אמא שלו (בתפקיד האמא הפולניה הטיפוסית) היא האמא של ג'ורג' מסיינפלד נכון? קארי-עדיין מוזר לי שהיא מהלכת בלי מקל. מקווה שהעונה הזאת תהיה טובה בשבילה. והקטע שבו היא מוצאת את אבי ולוקה הזכיר לי את הפרק שבו היא מצאה את לוסי וקרטר.. מה עוד? נילה אלמנה טריה. אל תשכחו. ונמאס לי מהפרקים הגרנדיוזים האלה של ההרס במיון, כבר ראינו את זה יותר מידי פעמים... ויש כותרות פתיחה חדשות ראיתם?