S07E02 bulit to kill 2

cherryblossom

New member
נו, נשלח בטעות

הביקורת הייתה על השירה עצמה, הוא הפתיע לטובה.

DeepThoughts

New member
S07E02 bulit to kill 2../images/Emo58.gif

הפרק כמעט לא זז.. אני ממש רוצה לראות אותו. יש כמה קטעי וידיאו ב grissomsararomance.com

cherryblossom

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo27.gif

אהבתי את החקירה של גריסום, סופסוף משהו קצת יותר מיוחד ומאתגר, ואני מניחה שצריך לחקות שהם יחזרו לסיפור ונראה מה יקרה איתו.
ממש לא אהבתי את כל הסיפור עם קת'רין, אובר דרמתי ומשחק די גרוע מצידה- לא מה שאני מצפה מהסידרה, אבל כן טוב שהם עשו איזה קלוז'ר של סיפור האתאבדות מהפרק הקודם.
עוד פעם ווריק מופיע לחצי שנייה ולא לתפקיד משמעותי
עוד מישהו שם לב למשקפי שמש של שרה? סגולות, גדולות כאלה- נורא לא מתאימים לדמות.

DeepThoughts

New member
משקפי שרה החדשים

אכן, מכוערות. זה של נשים זקנות משנות ה60.. בטח גריסום קנה לה אותן...

cherryblossom

New member
בעיני הן דווקא יפות

אבל פשוט לא מתאימות לדמות. מן משקפי ניקול ריצ'י כאלו ושרה היא לא בחורה של טרנדים.

deathcaster

New member
../images/Emo58.gif

הקטע של ד"ר רובינס שר היה לא רע ?!.... לא רע ?!........... זה היה קטע ענק ! גריסום ורובינס שרים ? בחדר מתים !! יש יותר טוב מזה ? ואח"כ רובינס מזמר לגריסום את סיבת המוות ??????? קטע ענק , צחקתי בטירוף !!!

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

OMG קת'רין, למה העמיסו עליה את כל העלילה של העונה בפרק וחצי? מה עוד יעשו איתה בעונה הזאת, נראה לי שהיא סיימה את העלילה שלה לעונה הנוכחית.. איזה יום רע עבר עליה (איך פיצחו ממש מהר איפה לינדסי נמצאת).. סם ברון R.I.P * האם CSI הופכת להיות סדרה שמתמשכת מפרק לפרק? כי ברור שיהיה עוד המשך לפרשת איזי דלנסי (למה מראים לילד את התמונה של אבא שלו שמת). *שרה & גריסום, אני ממש אוהבת את הרמיזות הקטנות. האם אקלי יודע? *היה נחמד הקטע עם רובינס ששר, אבל די דבילי.. * הפרק הבא זה הפרק עם המתים שמתעוררים..

למעלה