s04e19 Daybreak part one

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo58.gif

טוב,דבר ראשון,אני לא מאמינה שהסדרה מסתיימת! שבוע הבא-הסוף ]= מה שאני יכולה להגיד, "Find a perfect place to the end of kara thrace.end of line" הקולוניה ליד חור שחור,נראה לכם שבקרב על הרה, הקולוניה והגלקטיקה ישאבו לתוך החור השחור,שאר האנושות תהיה לבד,גאיוס לא יצטרף למסע ההצלה ובסוף הוא יהיה זה שימצא את הארץ? ,

Ambious

New member
כלכך נשאבתי לפרק הזה שכשהוא נגמר צעקתי "מה?!"

מתוך מחשבה שלא יכול להיות שכבר עברו 45 דקות (לא הבטיחו לנו פרק של שעה?!)

The Human

New member
../images/Emo58.gif

גם הבטיחו לנו תשובות.. שנגלה את ה"אמת".. ובסוף לא אמת ולא חרטא.. ואם זה נחשב לשעה אז במונחים האלה הפרק של השבוע הבא יהיה שעה וחצי.. אולי אפילו פחות.

duron

New member
../images/Emo58.gifצודקים בהחלט

לא קיבלנו אקשן וגם לא תשובות. מה שקיבנו היה פשוט טיזר כפול : בחציו טיזר לפרק הבא ובחציו השני טיזר לסרט הטלויזיה או למיני סדרה. הדבר היחיד שנהנתי ממנו - המונולוג של סאם אודות השלמות .

tsou

New member
../images/Emo58.gif

למה היחיד? הפלאשבקים לתחילת הרומן בין באלתר לשש ולמה שקרה למשפחה של לורה היו מעולים!

tsou

New member
אגב גם קיבלנו בדרך הסבר מצוין

לטיב הקשר בין באלתר לשש.

duron

New member
../images/Emo58.gif ובכן

לגבי לורה - לא הרגשתי איך הרקע מוסיף להתפתחות ההבנה/ עלילה אלא אם כן RDM רק הכין את השטח למשהו.. ומה הקטע של לי עם היונה ? הוא שיכור ? לא מבין לאן נעלם קנקן הקפה ?
. ולגבי השש, הממממ.... הסיילונים מצדיקים את השמדת המין האנושי בכך ש"כדי שצאצאים ישגשגו , ההורים חייבים למות " כאן השש מגלה חמלה לא אופיינית בכך שהיא מראה לגאיוס שאביו עדיין יכול להיות פרודוקטיבי . כרגע (ברמה השטחית), זה נראה כמו נסיון צדקני להכשיר את השרץ המכונה "קפריקה שש" . שוב, כמו בעניין רוזלין יתכן ש-RDM מכין לנו follow up's בפרק הבא.

tsou

New member
../images/Emo58.gif

יונה+ כנפיים (מקוטקעטת)+ מלאך? לא נראה לי צדקני יותר נוצרי אדוק - היא מכירה את הסוד של גאיוס ומתווכת בינו לבין האב, כלומר היא מתמקמת בחיבור של אשמה וחטא, ובמישור העלילתי זה גם פרמטי, איזה סיכוי יש למאהבת שממתינה בחדר השינה אחרי מבצע כיבוש כזה? ביום שמישהו ינקה את הקפה השפוך בסדרת אקשון תגיד לי ואבוא לראות

duron

New member
חוסר קשב !!

היום בבס"ג נשפך הקפה על השולחן בחדר המבצעים לקראת הדקה העשרים.

tsou

New member
כולל קצת מרצאנדייז קישוטית

ריידרים וכאלה

למעלה