S04E17 Someone to Watch Over Me

• פותח הנושא tsou
  • פורסם בתאריך

tsou

New member
דוקא אהבתי.. טוב בעיקר בתור וריציה מעניינת על

עולם באפי ואנג'ל למען האמת

seagate

New member
תיקון

עכשיו שראיתי את הפרק השני אני חוזר בי, זה מתחיל להיראות ממש טוב הכתיבה של וודון פשוט מעולה, אין דיאלוג שאני לא נהנה לשמוע, בטח הולך לו טוב במשפטי פתיחה עם בחורות.. P: אגב בפרק הראשון אני כל כך נשפכתי בקטע שהאבא אומר you nee a a fatherly figure, someone you can trust, like Edward James Olmos...

tsou

New member
../images/Emo13.gif וודון או לא וודון

הרבה אנשים התחברו יותר לפרק השני ׁ(אני העדפתי תראשון)

tsou

New member
../images/Emo58.gif כעת משאנחנו יודעים בוודאות

מי היא קארה = דור שני (שכבר נולדה מחדש, אז אולי דור שני וחצי?) של הסיילון מדגם דניאל... אין מנוס מן השאלה המעיקה - האם יש מקום בסוף הסדרה לשתי הרות? ואם לא, מה יהיה בעצם ההבדל בין קארה להרה?

tsou

New member
התכוונתי :"ואם כן"..

אם לא, הההמשך ידוע מראש..

duron

New member
אז כמו שהתחלתי לכתוב לפני שהלך החשמל ../images/Emo188.gif

א. את בעצמך ציטטת את RDM אומר שלא יתעסקו יותר בדניאל. ב. גם אם דניאל היה חי, הוא לא היה אמור להכיר את שיר ה-FF מאיפה המסקנה שדמות הראש החדשה היא דניאל ?

tsou

New member
מה פתאום!

דניאל לא חי הוא התקיים בתודעה של קארה.. ומיכוון שקאוויל ידע הרבה על החמישה, יתכן מאד שגם דניאל שהיה הפייבוריט של אלן באשר למור, הוא קצת מיתומן כשזה מגיע לקארה בכל מקרה, אבל יש גם אפשרת סבירה שאביה של קאה סיים את תפקידו בסדרה..

SiC

New member
מאוד מקווה שאת טועה

אני לא אוהב את הרעיון שקארה היא צאצא סיילוני כמו הרה, אבל ככל הנראה אין מנוס מזה. דבר אחד עדיין לא מסתדר: איך קארה הגיעה לכדוה"א בעבר? צריך לזכור שאנדרס אמר לשאר שהם "הוזהרו" בקשר להתקפה המתקרבת, וזה דיי ברור שקארה היתה זו שהזהירה אותם. אבל, כל זה לא מסביר איך היא חזרה לחיים (צאצאים היברידים לא אמורים להיות מסוגלים ללידה מחדש) ולא מסביר את הדגם של המטוס שלה, חדש דנדש מהשקית. ההסבר המד"בי הקלאסי צריך להיות שהמערבולת שלה היתה סוג של חור תולעת ששיחרר אותה בעבר או משהו כזה (יותר מידי פארסקייפ בשבילי). לא יודע למה להאמין... אבל בואו נקווה ש you will know the truth שמראים בכל פרומו יהיה נכון D:

tsou

New member
אני חושבת שהתבלבלת בזמנים

קארה הגיעה לכה"א 2000 שנה לאחר שהחמישה נספו בו.. ומן הסתם צאצאים היברידים כן מסוגלים לרזורקשון? או שזה קשור לאל הסיילוני המסתורי שיחשף הקרוב מאד. א י ן חורי תולעת בבס"ג!

duron

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

אופרה האוס !!!!! על הקלטת שקארה משמיעה לסאם כתוב : דרייליד ת'רייס הופעה חיה בבית האופרה !

למעלה