S04E16 DEADLOCK

• פותח הנושא tsou
  • פורסם בתאריך

tsou

New member
טוב אז אני אסביר בלית ברירה ../images/Emo58.gif

אתה ממש עומד להתאכזב.. ממשלת אחדות, כמו הפניה לאנושיות בפי גאיוס, היא כידוע סיסמה שמשתמשים בה רק כשמבינים שמבודדים ואין אפשרות ריאלית לקיים את ההבטחות השקריות לבוחר(ות, במקרה של הגרופיות של גאסיוס. אגב רק לי פאולה נראית כמו עדכון מזוויע של פאולוס מהברית החדשה? פשוט עלבון בשבילו). מובן שעד שמגיעים למצב הזה אין כל כוונה להתאחד עם פלגים שנואים אחרים בקוורום. כעת יש לגלקטיקה אמנם דבק סיילוני לסדקים, וקיר הנצחה רב-לאומי, שזה אגב דבר מדהים בכל קנה מידה,אבל גם ממשלת ימין צרה, והאחדות היחידה שאני רואה באופק כרוכה באלימות קשה : משהו כמו חטיפת הרה על ידי שש של טיי המתאבלת בחסות האש של הגרופיות של גאיוס, למשל. וטירוף מערכות פוליטי חדש בפרקים האחרונים.

duron

New member
הכוונה שלי במקור הייתה הפוכה לגמרי !

הוא לא שם קצוץ על אחדות. הוא רוצה את הגרופיות שלו בחזרה. הוא רוצה כוח וכוח זה רובים ותמיכה תמיכה משיגים האמצעות הפחדה. לנין השתמש בקפיטליסטים היטלר השתמש ביהודים ליברמן (להבדיל) השתמש הערבים וכו' וכו' הפחדה ממשבר כלכלי, קטסטרופה ביטחונית, שחיתות שלטונית....... גאיוס רק קורא נכון את המפה ומנצל את המצב לטובתו. "אקדח המוצג במערכה ראשונה - יירה במערכה שלישית". זה יגמר במרחץ דמים.

tsou

New member
old same

רק שבמקום ליברמן (צפוי מדי בהקשר הזה) אפשר לגוון ולשים שם אחר באותה מידה..

duron

New member
במקומך ולחיזוק טענתך

הייתי מביא את מופז. מ"הליכוד זה הבית" עבר ל-קדימה ועכשיו דוחף לקואליציה עם הליכוד. זה זיגזוג !

tsou

New member
אפשר להביא הרבה (כנעט את כולם אפילו) אבל

היות והאנלוגיה לפניה לאנושיות היתה סיסמת האחדות הלאומית, ביבי היה האסוסציציה המיידית יותר - יש לי אוורדוז מנאומי ההפחדה החדשים-ישנים שלו

duron

New member
לעומת נאומי ההפחדה

של תקופת הפיגועים, הפעם לא ממש הרגשתי את זה יחסית. אולי בזכות המלחמה..

rawk16

New member
לא סחבק- נשיא המושבות!

הגלקטיקה זקוקה לשינוי, הגלקטיקה זקוקה למנהיג למען עתיד ילדינו חייבים פה צעד חריג זה הזמן להגיד פראק אומו! ולבחור מועמד שונה, אז הצביעו גאיוס באלטאר כי מה זה משנה? הוא מצטער!

The Human

New member
רק רגע.. אז את בעצם אומרת..

שחולוניים הם הכלאות של בני אדם וסיילונים?

למעלה