S04E16 DEADLOCK

• פותח הנושא tsou
  • פורסם בתאריך

duron

New member
בואי נסגור ש-

הוורלונים בשיריון של סנטוריונים, הבינו שהצללים צדקו לכל אורך הדרך.... ושקארה היא בעצם מינבארי ושלורין החייה אותה כמו את שרידן על זאח'אדום..

זריזי600

New member
בנוסף לזה

אולי נדע סוף סוף מה קרה בקובול והיה בקובול מלכתחילה ומי היו 12 האלים

tsou

New member
נכון, כמעט ושכחתי אותם..

אני מקווה שלא נקבל את האינפורמציה הזו שוב בקצה של מכונת יריה-בדרך-להרדמה! כי אם כן כבר עדיף שמור ישב ויקריא את ההסבר וגמרנו!

rawk16

New member
../images/Emo32.gif באסה לי

היה לי מבחן מאוד גדול היום בבוקר (יום ראשון בבוקר) ולא הספקתי עדיין לראות את הפרק ואתם מדברים על זה ואני מתה להשתתף בשיחות ומתאפקת לא לקרא את הספויילרים שלכם שנראים מאוד עסיסיים. רק עכשיו סיימתי להוריד את הפרק והשעה 4 בבוקר ואני ממש לא מסוגלת נפשית להתחיל לראות את זה. וכשחזרתי עכשיו הבייתה (מהטבעת יגוני בשיכר) מצאתי חשופית (ברל'ה הומלס) מטיילת לה ליד קערת המיים של דודו (החתולה שלי)- וחשופית זה אחד הדברים הדוחים שנוצרו במפץ הגדול מסיבה אחת בלבד- להיות המשימה הדוחה באפקט הפחד. רציתי לשתף.

duron

New member
שהגלקטיקה תחכה !!

המבחנים יותר חשובים !! (נראה לי שנכשלתי בעוד אחד
)

Aלגרה

New member
רגע, גאיוס מצדד באנושיות טהורה? ממתי?

גאיוס רק הולך לדבר עם אדאמה כי הוא רוצה לעזור לכולם, והוא יודע שיש שתי אופציות לפני ביל- 1. לארגן משטרה אנושים 2. להביא סנטוריאנים. הוא גם יודע שהאזרחים לא מוכנים עדיין למיזוג שאדאמה נאלץ להסכים לו. (כמו שהוא אמר, הוא לא טיפש, והוא מבין מה כל העובדים הסיילונים עושים.) ומהסיבה הזאת הוא מציע לביל אופציה אנושית לסנטוריאנים. הוא בכלל לא בעד אנושיות טהורה. הוא אפילו לא היה מוכן להגיד בעבר שהוא בצד של בני האדם. (עונה 1, אמנם, אבל עדיין)

duron

New member
ברוכה הבאה לכדור הארץ.../images/Emo140.gif

משחר ההיסטוריה אנשים תאבי כוח ניצלו את הפחד והשנאה לקבוצות אתניות כגורם מלכד. גאיוס רוצה לרכוש מחדש את השליטה שהיתה לו בקבוצה (ההרמון) שלו. לשם כך הוא משתמש בפחד מבריונות ובשנאה לסיילונים. אני יכול לתת דוגמא אקטואלית מהבחירות האחרונות אבל אין לי כח לפוליטיקה. נ.ב. גאיוס לא רוצה לעזור לכולם. הוא רוצה לעזור לעצמו . (על אף ה"מהפך" שחל בו בזמן המרד)

tsou

New member
../images/Emo45.gif

בערב יהיה לי יותר זמן לפיתוח קומנטרי הולם, קבל בינתיים את תמיכתי האייקונית המלאה

tsou

New member
במילים אחרות,

אם תחליפי את ה"אנושיות הטהורה" ב"ממשלת אחדות", תקבלי את תואם-גאיוס. אבל במונחים הבינאריים של הסדרה,הוא כעת פשוט שוב זיגזג מהצד הסיילוני של המשוואה לצד האנושי, בעוד שהכוון הכללי המסתמן הוא של הכלאה/מיזוג בין אדם לסיילון, או בקיצור : hulon (יותר יפה מcyman לא?)

למעלה