../images/Emo58.gifפרק?...כן פרק...
זה באמת פרק? טוב אז משהו ברור, היה די גרוע, מה שאני יכול להגיד כמעט כל כל פרק בעונה הזו. אני פשוט לא מבין על מה הכותבים חושבים שם. הסדרה הזו ממשיכה להתדרדר, וכל רגע צפוי כל כך שאפשר להפוך את הסדרה הזו לחידון. פיטר נגד סיילר, פעם דבר כזה היה עושה לי קצת צמרמורת, אבל אחרי הפעם המאה שהם הלכו מכות זה כבר לא מעניין. אבל סוף סוף מישהו חשב שזה דרך טובה לנטרל את סיילר בעזרת הכוח של ההיטי. בכל זאת, פשוט משחק גרוע, בימוי גרוע והכול גרוע. אני אפילו כבר לא נהנה מסיילר, שהפך להיות סוג של דמות שפשוט לא רוצה למות. למה אי אפשר להרוג את קלייר? כלומר במה הדמות הזו תורמת לנו? כבר מהעונה הראשונה היא מעצבנת אותי, אפשר לחשוב שיש לה איזה שלושת אלפים אישיות, פעם היא חמודה, פעם היא סתומה, פעם היא לסבית, פעם היא מרדנית ואז היא שוב פעם סתומה. סמואל לא מוביל לשום מקום, קצת מבאס. אשת הקעקועים יודעת מה שסמואל עשה, אבל היא ממשיכה כאילו כלום לא קרה, והיא עוד אומרת לו את זה בפנים, איזו סתימות של הכותבים. והאם ניית'ן באמת מת? הבן אדם במת בכל עונה. בקיצור, עכשיו יש פגרה, ויש סיכוי גדול שזה היה הפרק האחרון עבורי בסדרה הזו, פשוט אפשר לקבור אותה.