S04E12

אמא NOA

New member
S04E12../images/Emo58.gif

חבל שאין אייקון של פיהוק... מזהההההה?! אני אוהבת את לורן גילמור, השחקנית מ"חוק וסדר" אבל חוצמזה אוף כמה שעמום... אה והקטע המזעזע שבו פיטר ממסמר את סיילר ייקס...

Billy Shirs

New member
../images/Emo58.gif

זה היה פרק כל כך גרוע... הקטע עם הצליבה של סיילר היה כל כך מעפן, עזבי מזעזע, זה היה פשוט מעצבן לשמוע את סיילר צועק "וואאאאה! פיטר דאאאייי! זה כואב!" ואת פיטר אומר "טייק איט ביץ'!!". אולי אחת הסצנות הכי מיותרות בסדרה. וסיילר באמת חייב להסתפר כבר, השיער הזה על הפנים נראה כאילו משהו מת לו על הראש. נוח ולורן ממשששש חמודים ביחד. גם סמואל היה די מגניב, אהבתי את הטוויסט בסוף אבל זה היה ברור שאיכשהו הוא עושה הצגות לקלייר. בונוס: מוהינדר עוד פעם לא הופיע!

../images/Emo58.gif412

חח, או שהסדרה צפויה או שהמוח שלי עובד שעות נוספות - היה כ"כ ברור שניית'ן הוא סיילר במסווה. מתחיל לעניין אותי איך באמת אפשר לעצור, אם בכלל, את הבנאדם הזה. וכמובן ששוב לא מבינים מה המטרה של גיוסה של קלייר לקרנבל... =\ "לא היא האחת שאני רוצה..", אז מי כן?? בכלליות פרק משעמם. כרגיל. ואם כבר ב"שעות נוספות" עסקינן, אז הנה תיאוריה שלי בנוגע לקרנבל -
תיאוריה להמשך העלילה - המטרה של הקרנבל היא לאסוף את כל אנשי הכוחות בעולם לעיר אחת (לקרנבל), ואז הכוח של הבחור הראשי ההוא (ברח לי השם שלו.. עם המצפן..) יגבר פי מליונים. והוא יהרוס את כדו"א. וישאיר רק את "העיר העליונה" על שם הגזע העליון הנבחר. :)

HOT SPOT 2010

New member
../images/Emo58.gifפרק?...כן פרק...

זה באמת פרק? טוב אז משהו ברור, היה די גרוע, מה שאני יכול להגיד כמעט כל כל פרק בעונה הזו. אני פשוט לא מבין על מה הכותבים חושבים שם. הסדרה הזו ממשיכה להתדרדר, וכל רגע צפוי כל כך שאפשר להפוך את הסדרה הזו לחידון. פיטר נגד סיילר, פעם דבר כזה היה עושה לי קצת צמרמורת, אבל אחרי הפעם המאה שהם הלכו מכות זה כבר לא מעניין. אבל סוף סוף מישהו חשב שזה דרך טובה לנטרל את סיילר בעזרת הכוח של ההיטי. בכל זאת, פשוט משחק גרוע, בימוי גרוע והכול גרוע. אני אפילו כבר לא נהנה מסיילר, שהפך להיות סוג של דמות שפשוט לא רוצה למות. למה אי אפשר להרוג את קלייר? כלומר במה הדמות הזו תורמת לנו? כבר מהעונה הראשונה היא מעצבנת אותי, אפשר לחשוב שיש לה איזה שלושת אלפים אישיות, פעם היא חמודה, פעם היא סתומה, פעם היא לסבית, פעם היא מרדנית ואז היא שוב פעם סתומה. סמואל לא מוביל לשום מקום, קצת מבאס. אשת הקעקועים יודעת מה שסמואל עשה, אבל היא ממשיכה כאילו כלום לא קרה, והיא עוד אומרת לו את זה בפנים, איזו סתימות של הכותבים. והאם ניית'ן באמת מת? הבן אדם במת בכל עונה. בקיצור, עכשיו יש פגרה, ויש סיכוי גדול שזה היה הפרק האחרון עבורי בסדרה הזו, פשוט אפשר לקבור אותה.

elall

Member
מנהל
כתוב באתרי ספויילרים למיניהם

הפרק הבא ישודר ב4 בינואר, פרק של שעתיים.

Shira1235

New member
חחח

הרגת אותי! הצלחת לתמצת את הביאוס מהעונות האחרונות ממש לכמה מילים... אבל לפחות סמואל היא דמות מעניינת והנפר הזה שחקן מצוין ואין את מוהינדר שהתחיל לעלות לי בעצבים בעונה הקודמת

DarknomWHO

New member
תשובה - ספוילר

של הבחור שהרביץ לסמואל אחרי שהחבר'ה של הקרנבל רימו אותו

BEL121

New member
../images/Emo58.gif רק עכשיו ראיתי את 11 ו-12

אז אני עושה אותם ביחד,מקווה שזה בסדר.אז ככה- נוח מקבל 10 על זה שהוא מציל את הסדרה פרק אחרי פרק אבל יורדת לו נקודה על זה שהוא נהיה משעמם-ציון סופי 9. סיילר מקבל 10 על זה שהוא חזר להיות פסיכופט,על הסצנה המוצלחת של סעודת חג ההודיה על הסצנה הסופית של פרק 12,כשהוא נופל בתור נייתן והופך לסיילר.יורדות לו נקודה אחת על התספורת-בן אדם תחתוך את הפוני!ועוד נקודה על זה שמתחיל להמאס ממנו-ציון סופי 8. פיטר מקבל 7 נקודות על משחק,הוא מאד משתדל,יורדת לו נקודה על הסצנה עם המסמרים,ונקודה על זה שהוא נהיה בכיין.ציון סופי-5. קלייר מקבלת 6 על משחק,היא משתפרת ומשתדלת.עולה לה נקודה על הסצנה של סעודת חג ההודיה,ויורדת לה נקודה על השיזוף הגרוע והחיוך המעצבן,ועוד נקודה על הקרנבל.ציון סופי-5. לורן היא בעיה.מצד אחד היא לא משחקת ממש טוב,והיא מיותרת לדעתי,וכל הקטע איתה ונוח גרם לי לגלג ל עיניים,אבל האופציה השניה ל"אשה שלצדו של נוח בנט"היא טרייסי,אז ברור שעדיף את לורן.ציון סופי-3. הירו מבחינתי במינוס נקודות על זה שהוא עוד חי. גרטשן לדעתי החזירו אותה רק בגלל שהם קיבלו מלא תגובות של-"לאאאאאאאא!!!1 איפה גרטשן בבבבקקקשה תחזירווווווווו אותה מהמממממתתתת"-אז החזירו אותה.מה שכן היא מקבל נקודה על הנאום הנרגש שהיא נותנת לסמואל שבו היא מסבירה כמה קליר רגישה.ציון סופי-6. סמואל אישית אני לא סובלת אותו,אבל הוא מקבל 8 על משחק.משם יורדות לו נקודה על זה שהו א מעצבן,נקודה על זה שהוא עדיין לא הסביר מה הוא מנסה לעשות,ונקודה על הצורה המגעילה שבה הוא הורג את גוזף.ציון סופי-5. מי עוד יש? אנגלה מקבלת 9 נקודות על משחק,היא שחקנית טובה.בכל מקרה אחר הייתי מורידה לה את כל הנקודות על היותהכלבה מניפולטיבית,אבל הפעם היא דווקא מתוודה ומבקשת סליחה,אז אני מורידה לה רק נקודה אחת.מה שכן אני מורידה לה עוד נקודה על התסרוקת והאיפור הלא מחמיאים.ציון סופי-7. לידיה מקבלת 3 נקודות על משחק ואני ממש מקווה שלא הטלכים לעשות ממנה דמות חשובה. פארקמן סורש וטרייסי מקבלים נקודה משותפת על זה שלא ראו אותם. זהו,הסדרה הולכת וגוועת.היא נהיית ממש עלובה.

למעלה