[S02EP07]

Witchcrafts

New member
אני קוראת לזה LOL שהתגייר.

אתם תתרגלו לזה כבר.~ P-: התחלתי עם זה לפני ככשנתיים, האמת. יותר במסנג'ר. ואז התחלתי להשתמש בזה גם בפורומים.

Witchcrafts

New member
בהחלט.

פעם היה לי מאומץ, אבל הייתי שמה אותו בסיום ההודעה. בתוכן, כלומר. הרבה יותר נחמד ולא מזיק.

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא שזה כזה מזיק

פשוט יש אייקונים ממש מטרידים. אבל אני מניחה שבסוף בתוכן זה באמת נחמד וסימפטי. אני לא זוכרת לאיזה פורום נכנסתי פעם אבל לפחות ל-20 מהמשתתפים היה אייקון מאומץ, זה היה זוועתי ובאמת מטריד, מאז לא חזרתי אליו.

LeAnnDylan

Well-known member
האמת הם נראים לי די באותו גיל

כאילו לא בני 16, אבל תמיד אמנדה נראתה לי בת איזה 27\28 בכל אופן, היא נראית לי הרבה יותר גדולה מלורי אז..

Witchcrafts

New member
שלום גם לך, אם כך. ../images/Emo3.gif

וכבר סיימתי, האמת. בויאקה. אני מניחה שאם אריץ חיפוש בפורום, אקבל תשובה, אבל אין לי כוח. וגם הבנתי שיש חילוקי דעות. אשמח לתשובה מוסמכת – מתי הפרקים הבאים יוצאים? ואיך זה שלך אין תלונות בנוגע לסידרה? אני עד כדי כך פיתחתי ציפיות?

LeAnnDylan

Well-known member
מסתבר... ../images/Emo3.gif (פלוס תשובה)

עונה שלישית רשמית אמורה לצאת בקיץ 2008. אך השמועות (ואפריל) טוענות שבינואר הולכת להמשיך העונה השניה (ישלימו אותה ל23 פרקים כמו כל סדרת סתיו אחרת). צד שלישי טוען שעושים את זה במטרה להעביר את קייל לאחת מסדרות הסתיו כדי להשיג יותר צופים. אבל החלק השלישי הוא יותר שומעתי וכרגע הדבר היחיד שאושר ע"י השחקנים (לורי, קייל וג'וש) זה החלק של ה2.5 בינואר. מקווה שלא עשיתי בלאגן בתשובה ושהבנת מה ניסיתי לחפור

Witchcrafts

New member
איזה חוסר החלטיות. חעח.

ותודה רבה. מעניין מתי תהיה תשובה חד משמעית. O_ם

שאלה מוזרה שאלת....

איך זה שאין לל תלונות? פשוט אין אני מאוד מרוצה ומאוד נהניתי מהסדרה ומהשחקן שמגלם את קייל
כמ ושכתבתי הפרקים בתחילת העונה היו פחות טובים לכן ככל שראיתי יותר פרקים בכל עונה יותר נהניתי ולא הייתה לי סיבה לאכזבה

Witchcrafts

New member
אני פשוט מנסה להבין. ../images/Emo58.gif

הסיבה לעצם קיומו של קייל (רחם ובלה־בלה) סיפקה אותך? ז"א, לא ציפית למשהו אחר? לפני שגילית את זה, מה חשבת שקייל הוא? ומתנצלת על חפרנות היתר שבי.~ P-; והשחקן שמגלם את קייל באמת מתאים לדמות. הוא שיחק לפני כן בסרטים או בסדרות או שבסדרה הזו התחילה הקריירה שלו, בעצם?

LeAnnDylan

Well-known member
עונה לך

בעיקרון קייל XY הייתה הדחיפה העיקרית שלו, לפני זה הוא עשה הופעות אורח ותפקידים קטנים בכל מיני תוכניות וסרטים דלי תקציב. בעיקרון אחרי שהוא עבר ללוס אנג'לס הוא היה יותר דוגמן מאשר שחקן.

OK../images/Emo3.gif(יש ספוילר לאלו שלא הגיעו לעונה 2)

בכלליות התשובה כן סיפקה אותי, למה לא? אני חושבת שנתנו פתרון טוב לזה דווקא. יותר סיקרן אותי זה איך ג'סי שרדה את השרפה אם כבר זה היה דבר שלא במקום, תלוש מהמציאות. כאילו, אז מה היא אם המוח שלה יותר מפותח אז היא חסינת מוות? לפני זה לא היה לי הסבר מוצק לעצם קיומו של קייל בעצם. חשבתי שהוא אולי הכלאה בן אדם לבין חיה ואיך שהוא כל ההיולדות שלו נוצרה במעבדה בגלל החוכמה בגלל האינסטינקטים המחודדים בגלל המראה החיצוני גם היה לי ברור שלא היתה לו ילדות כלשהי לא הסבר הכי טוב, רבל לפחות הוצאתי את האפשרות שהוא חיזר או רובוט מפותח משהו. או שהוא סתם אדם עם אמנזיה. וההסבר שנתנו ענה על השאלות שלי. (כנראה שהדמיון שלי לא מספיק מפותח) אולי תסבירי לי את... עכשיו אני מנסה להבין מה הבעיה שלך? למה את לא מסופקת? מה רע כל כך בפיתרון של זהותו של קייל? מה את חשבת שהוא היה לפני? אני מבינה שכל העונה ה-1 התבססה על השאלה הזאת ולכן העונה השניה "איבדה את זה" עוד דבר שלא היה קיים בעונה ה-2 זה כל תהליך ההתלמדות שלו דברים פשוטים כמו אוכל, טלוויזיה, חברה בבית הספר. שדברים כאלה חדשים לו. איך הוא מסתכל על דברים בצורה שונה. היו הרבה קטעים יפים מאוד. אבל אי אפשר לבסס על זה שתי עונות כי אז זה היה נראה מרוח לכן העונה ה1 וה2 היו שונות מאוד כאילו זו סדרה אחרת באיזשהו מקום אבל קיבלתי את זה תארתי לעצמי שזה חייב להשתנות בשלב מסויים והמשכתי להנות בקשר לשאלה במה הוא שיחק לפני זה הוא בסרטים\סדרות שאני אישית לא מכירה לא נראה לי שמשהו מהם נחשב "רציני" את יכולה לראות פה: http://www.imdb.com/name/nm1678720/

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif עונה שניה

בקשר לג'סי אני חושבת שלא התעמקו בזה מהסיבה הפשוטה שבטח היה לזה תירוץ פשוט כמו שהיא הצליחה להשתחרר מהמיכל שלה לפני שכל הבנין התפוצץ, מה גם שמראים במשך העונה שיש לה אינסטינקטים ממש טובים ותגובה מהירה, ככה שזה הגיוני שהוא הצליחה לצאת משם.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

הראו אותה זזה בפנים ממש לפני שהבנין התפוצץ, אני מניחה שזה רמז לזה שהיא תצא משם. אולי גם זה חלק מהאינסטינקטים שלה כמו שקייל יכל לנבא את המכת ברק אולי גם היא יכלהלנבא את הפיצוץ ויצאה משם בזמן.

Witchcrafts

New member
../images/Emo58.gif

דווקא בכלל לא תהיתי לגבי השאלה איך היא שרדה את השריפה. זה די הגיוני, אחרי הכל. או לפני הכל. או מתי שבא לך.
אני גם בטוחה שהיא לא מתה מהקפיצה מהצוק. בכל זאת, אל תספיילרו לי בנוגע לזה. והאמת? אין לי מושג מה בדיוק הבעיה שלי בהסבר לקיומו של קייל. באמת שלא. אולי כי ציפיתי למשהו מורכב יותר, או שסתם קיוויתי שיראו לנו משהו שונה. כן, בסופו של דבר הרעיון עצמו די מקורי, אבל, עדיין, ציפיתי ליותר, משום מה. ותודה לשתיכן.~ ^_________^

למעלה