[S02EP07]

Witchcrafts

New member
[S02EP07] ../images/Emo58.gif

חג שמח ושנה טובה, קודם כל. ליתר ביטחון: ההודעה כוללת ספוילרים עד לפרק השמיני של העונה השנייה.
פייר? התאכזבתי. קשות. היתה לסידרה הזו פוטנציאל כל כך טוב! היה בה משהו ייחודי, שונה. קיוויתי שהיא תדע איך למצות את הנקודות האלה לטובתה. וכמו זומבי צפיתי בפרקים, אחד אחרי השני (בזמן שטחנתי בבסיס, כלומר), עם עיניים בוהקות, תוהות, מייחלות, מסוקרנות. עד המפץ שהיכה בי ללא רחמים. לדאבוני הרב, הפרק הראשון של העונה השנייה הרג אותי; במובן השלילי, כמובן. נו, באמת – שהה יותר מדי זמן ברחם?! לא יכולתם למצוא משהו נדוש יותר?! המשכתי לתת צ'אנס. ואז שוב קרה דבר צפוי. הניסויים ממשיכים, המקום פוצץ בזדון ואיך לא אם XX נותרה בחיים. כאן כבר הייתי עם פה פעור שתוהה עד לאן הסדרה תגיע בקצב הזה. וזה לא שאני אנטי "קייל XY", להפך. נשבתי בקסם והכל. אבל כשהציפיות גדולות, כך האכזבה... בכל אופן, אני ממשיכה לעקוב בדבקות. אגב, כמה כבר אפשר למשוך את אמנדה וקייל, כמה? P-: אל תספיילרו לי מעבר לפרק שהגעתי אליו (נדמה לי שמספרו שבע. עם הנשף, או משהו כזה. אלא אם כן אני מתבלבלת ולא זוכרת את הפרק שבא לאחר מכן). ואם לא הצגתי את עצמי, מניחה שהגיע הזמן. יסמין, 19 פלוס, רכוש צה"ל, פלישתית מאשדוד בזמני הפנוי. אהלן. ^^;

LeAnnDylan

Well-known member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gifלא בדיוק ../images/Emo58.gif אבל שיהיה

אני מניחה שאיש איש ודעתו. לדעתי העונה השניה דווקא יותר מעניינת ועשירה מהעונה הראשונה. אמנדה וקייל זה קצת לעוס אבל אני אוהבת אותם יחד אני דווקא חושבת שעד סוף העונה תמצאי מה שחיפשת, רק תנסי להימנע מספויילרים כדי לא להרוס לעצמך.

Witchcrafts

New member
תודה. ^___^

תכף אצפה בפרק #13, מקווה שאת צודקת. הפרק הקודם היה אמנם צפוי, אבל יפה. אני לא יודעת, אולי אני ביקורתית מדי; לא נדמה לי שאפשר ליצור סדרה שלא תהיה צפויה.

adii1201

New member
../images/Emo207.gifגיליתי שאמנדה שיחקה בסרט

אלקטרה! מאז שהתחלתי לראות את קייל XY היא הייתה מוכרת לי ולא ידעתי מאיפה ואז היום אח שלי שם את הסרט ב-DVD כדי לבדוק משו וראיתי אותה! זהו שתם חשתי צורך לשתף

LeAnnDylan

Well-known member
יש באלבום תמונות שלה תמונות מההקרנת בכורה

של אלקטרה עם ג'ניפר גארנר
אם היית שואלת הייתי אומרת לך מזמן
אבל לפעמים טוב לעלות על דברים לבד

adii1201

New member
חחחח יכולתי גם לבדוק באינטרנט

אבל לא ידעתי אם אני ראיתי סתם תמונה שלה איפשהו או שראיתי אותה בטלוויזיה באיזשהוא מקום פשוט ידעתי שאני מכירה אותה! ואז היום כשראיתי אותה בסרט אני כזה "היי!!!!!!! אמנדה!!!!!!!!" ואז אמרתי לאח שלי תודה שהוא פתר לי תעלומה

adii1201

New member
צודק../images/Emo12.gif

אבל בגלל שראיתי ספויילר בכותרת אפילו לא טרחתי לקרוא שאת חדשה
חשבתי שסתם שאלת שאלה
מצטערת
ברוכה הבאה!

adii1201

New member
צודקת../images/Emo12.gif

אבל בגלל שראיתי ספויילר בכותרת אפילו לא טרחתי לקרוא שאת חדשה
חשבתי שסתם שאלת שאלה
מצטערת
ברוכה הבאה!

Witchcrafts

New member
ךםך, זה בסדר.~ P-:

ותודה. הו, צפיתי גם בפרק מספר 13. ואני עדיין מרגישה אכזבה, נו, לא נורא. עדיין סדרה טובה. היתרון של העונה הראשונה על פני השנייה מסתכם בכך שבראשונה אנחנו מסוקרנים לגבי מהות קייל. אבל כל היתרון הזה מתנפץ בפרק הראשון של העונה השנייה. בעונה השנייה יש יותר, המ, עלילה שלא מתמקדת רק בתעלומת העבר של קייל, כך שבמבט כללי, היא אכן מוצלחת יותר מהראשונה. לדעתי, כמובן. אני מבינה ששרשורי ספוילרים לא מקבלים כאן תגובות רבות. אז אני תוהה אם יש טעם לפתח כאן דיונים עם עצמי.
בקיצור, כמה מכם מתקדמים מעבר לפרקים שמשודרים בארץ?

LeAnnDylan

Well-known member
דווקא עד כמה שידוע לי יש הרבה שרואים בקצב

של ארה"ב.

חדשה פה

ראיתי את כל הפרקים שיצאו עד כה עד פרק 13 בעונה ה-2 לעונות יש נטיה להתחיל קצת צולעות וככל שהפרקים מתקדמים זה נעשה הרבה יותר יפה. בסוף פרק האחרון פשוט נשארתי ככה
אל יאוש עוד כמה פרקים תתחילי להיות שבעת רצון (אני רוצה כבר עוד פרק!!!) אגב, נכנסתי לIMDB וגיליתי שהשחקן שמשחק את קייל נולד בשנת 82 ונשארתי פעם שניה ככה
למה לעזאזל נתנו לו לשחק מישהו בן 16? הוא נראה יותר גדול אבל לא חשבתי שעד כדי כך... אבל אני אוהבת אותו:)

LeAnnDylan

Well-known member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני דילן, השתלבות נעימה
אגב אני לא ממש רואה מה הבעיה בלתת למישהו בן 24 (כמעט 25) לשחק ילד בן 16. הוא אומנם לא כל כך נראה בן 16, אבל אם תסתכלו על כל סדרות הנעורים שיש היום או שהיו פעם, כמה מבין אלה שמשחקים בני 16 באמת בני 16 או נראים ככה. ולמה ללכת רחוק? לורי משחקת בת 17 והיא בת 26. אני חושבת שלמלהקים יש כל מיני סדרי עדיפויות שבניהם גם הגילאים. ילדים שיש להם את הלחץ של בית הספר והלימודים יכולים להיות פחות 'אפקטיביים'. לכן בדר"כ מעדיפים לקחת מישהו שסיים תיכון.

Witchcrafts

New member
אמ"ג, היא בת 26?!

יש לה מראה כ"כ צעיר. קריפי. טכנית, קייל פדופיל, ךםך, איזה מבדר זה. ומוזר. ממש מוזר. O_ם

למעלה