[S02EP07] ../images/Emo58.gif
חג שמח ושנה טובה, קודם כל. ליתר ביטחון: ההודעה כוללת ספוילרים עד לפרק השמיני של העונה השנייה.
פייר? התאכזבתי. קשות. היתה לסידרה הזו פוטנציאל כל כך טוב! היה בה משהו ייחודי, שונה. קיוויתי שהיא תדע איך למצות את הנקודות האלה לטובתה. וכמו זומבי צפיתי בפרקים, אחד אחרי השני (בזמן שטחנתי בבסיס, כלומר), עם עיניים בוהקות, תוהות, מייחלות, מסוקרנות. עד המפץ שהיכה בי ללא רחמים. לדאבוני הרב, הפרק הראשון של העונה השנייה הרג אותי; במובן השלילי, כמובן. נו, באמת – שהה יותר מדי זמן ברחם?! לא יכולתם למצוא משהו נדוש יותר?! המשכתי לתת צ'אנס. ואז שוב קרה דבר צפוי. הניסויים ממשיכים, המקום פוצץ בזדון ואיך לא אם XX נותרה בחיים. כאן כבר הייתי עם פה פעור שתוהה עד לאן הסדרה תגיע בקצב הזה. וזה לא שאני אנטי "קייל XY", להפך. נשבתי בקסם והכל. אבל כשהציפיות גדולות, כך האכזבה... בכל אופן, אני ממשיכה לעקוב בדבקות. אגב, כמה כבר אפשר למשוך את אמנדה וקייל, כמה? P-: אל תספיילרו לי מעבר לפרק שהגעתי אליו (נדמה לי שמספרו שבע. עם הנשף, או משהו כזה. אלא אם כן אני מתבלבלת ולא זוכרת את הפרק שבא לאחר מכן). ואם לא הצגתי את עצמי, מניחה שהגיע הזמן. יסמין, 19 פלוס, רכוש צה"ל, פלישתית מאשדוד בזמני הפנוי. אהלן. ^^;