OK../images/Emo3.gif(יש ספוילר לאלו שלא הגיעו לעונה 2)
בכלליות התשובה כן סיפקה אותי, למה לא? אני חושבת שנתנו פתרון טוב לזה דווקא. יותר סיקרן אותי זה איך ג'סי שרדה את השרפה אם כבר זה היה דבר שלא במקום, תלוש מהמציאות. כאילו, אז מה היא אם המוח שלה יותר מפותח אז היא חסינת מוות? לפני זה לא היה לי הסבר מוצק לעצם קיומו של קייל בעצם. חשבתי שהוא אולי הכלאה בן אדם לבין חיה ואיך שהוא כל ההיולדות שלו נוצרה במעבדה בגלל החוכמה בגלל האינסטינקטים המחודדים בגלל המראה החיצוני גם היה לי ברור שלא היתה לו ילדות כלשהי לא הסבר הכי טוב, רבל לפחות הוצאתי את האפשרות שהוא חיזר או רובוט מפותח משהו. או שהוא סתם אדם עם אמנזיה. וההסבר שנתנו ענה על השאלות שלי. (כנראה שהדמיון שלי לא מספיק מפותח) אולי תסבירי לי את... עכשיו אני מנסה להבין מה הבעיה שלך? למה את לא מסופקת? מה רע כל כך בפיתרון של זהותו של קייל? מה את חשבת שהוא היה לפני? אני מבינה שכל העונה ה-1 התבססה על השאלה הזאת ולכן העונה השניה "איבדה את זה" עוד דבר שלא היה קיים בעונה ה-2 זה כל תהליך ההתלמדות שלו דברים פשוטים כמו אוכל, טלוויזיה, חברה בבית הספר. שדברים כאלה חדשים לו. איך הוא מסתכל על דברים בצורה שונה. היו הרבה קטעים יפים מאוד. אבל אי אפשר לבסס על זה שתי עונות כי אז זה היה נראה מרוח לכן העונה ה1 וה2 היו שונות מאוד כאילו זו סדרה אחרת באיזשהו מקום אבל קיבלתי את זה תארתי לעצמי שזה חייב להשתנות בשלב מסויים והמשכתי להנות בקשר לשאלה במה הוא שיחק לפני זה הוא בסרטים\סדרות שאני אישית לא מכירה לא נראה לי שמשהו מהם נחשב "רציני" את יכולה לראות פה: http://www.imdb.com/name/nm1678720/