S01E06 - The Wrap Party

S01E06 - The Wrap Party

הפרק בויים ע"י דייויד סמל [מה קורה עם טומי שלאמי לעזאזל] ג'ורדן שיכורה עושה חברים עם צוות השחקנים במהלך מסיבה שלאחר התכנית. דני מנסה להוריד את דעתו של מאט מהארייט בעזרתן של שלוש נשים סקסיות. סיימון עושה הפצרה לשכור יותר כותבים שחורים וקל מתמודד אם אדם מסתורי מאחורי הקלעים [תורגם ע"י אלמוני] אינפורמציה נוספת באקשן.

Girl Afraid

New member
תהייה...../images/Emo58.gif

קודם כל, תודה אופיר'וש. לא, גאון מי שתרגם את הקטע, כל הדברים שכתובים שם עולים בקנה אחד עם עברית תקנית ממש
. בתקציר של NBC נאמר ש "A little alcohol can go a long way" - האם זה הפרק שג'ורדן תכנס להריון? או שסתם היא תהיה שיכורה ותפדח את עצמה במסיבה? אז יאללה, פרק 6 - "יהיה פיצוץ, פיצוץ יהיה, יהיה פיצוץ ב-מ-סי-בה!" (הלוואי)?

נסי להסביר את זה למי שתרגם\ה

הוא\היא בטוח\ה שזה ממש גרוע
אני מאוד מקווה שההשערה שלך נכונה ושאכן נזכה לראות מה הוביל להריון של ג'ורדן.

O r a c l e

New member
../images/Emo58.gif106../images/Emo210.gif

אני לא בטוח אם באמת שווה להוסיף סימן
כיוון שכל מי שפה מן הסתם רואה את הסדרה במחשב... לא משנה.....
האמת שהגעתי למסקנה שקצת קשה להגיב באופן כללי על פרק כי לא קורים בסדרה טוויסטים רציניים ולא צפויים שפשוט משאירים אותי עם פה פעור ועם רצון עז לשטוף לכל מי שאני רואה את השכל על הסדרה. אמנדה פיט הייתה מצויינת בפרק- אהבתי שהיא אמרה שאין לה חברים, זה היה מוזר ומצחיק בצורה אמיתית ומביכה שכזאת
לא היה כל כך חבל לי שלא ראו את הרייט לאורך הפרק ממש- זאת החלטה לא רעה כי היא טיפה מתחילה להימאס עליי... הקטע עם הזקן היה מצויין- פשוט קטע טוב, אין כל כך מה לכתוב על זה. נראה לי שזהו.. זה אומנם קצר אבל זה מה עולה לי לראש. הסדרה מצויינת פשוט- לא מבין איך זה לא תופס באמריקה. אמריקקים טיפשים.

עדיין צריך לשים סימן

כי יכול להיות כאלה שלא ראו עוד את הפרק..או חדשים שבאים ולא התחילו לראות

O r a c l e

New member
../images/Emo58.gifאגב../images/Emo210.gif

ג'ורדן השתכרה? באמת? לא ראיתי את זה.... שיכורה היא לא הייתה.

../images/Emo58.gif

היה אחלה פרק. מיילד כזה. אני מרגישה שאחרי הפרקים הראשונים שהיו יחסית "מסעירים", עכשיו הסדרה מתחילה לבסס את עצמה [איזה אבסורד] ולכלול קווי עלילה קצת יותר רגועים. כמו בכל פרק, גם הפעם נהניתי מהצפייה במת'יו פרי משחק את מאט אלבי. אני פשוט אוהבת את שניהם. הסצנות עם 3 הבנות שדני הביא כדי לנער את מאט היו משעשעות ביותר ["What exactly does it mean?"]. יחד עם זאת, שוב היה חסר לי קצת מאט-אנד-דני. 3 דמויות שאני מרגישה שהכרתי טוב יותר הם טום, סיימון וקאל. הסיפור עם טום וההורים שלו היה מעניין. קצת הפחיד אותי אבא שלו כשהוא הרביץ ת'צעקה. הרקע על סיימון והנסיון שלו להביא כותב שחור לתכנית היה טוב, ולו ולמאט יש כימיה טובה ואני מקווה לראות עוד מהם. קאל היה כפרה ביותר, אבל אני מרגישה שאני צריכה לראות שוב את הפרק כדי להבין מה לעזאזל קרה שם עם הזקן ההוא. ג'ורדן הייתה אדירה, אני מתה עליה. איך שמחתי כשהיא אמרה שדארן חתם לה את מספר הטלפון שלו. [משום מה, כל פעם כשזה מגיע בהרייט אני נהפכת סאדיסטית] ג'יני כוסית.

Girl Afraid

New member
../images/Emo58.gifשיעור היסטוריה עם מר סורקין

לכאורה, עוד פרק בסדרת המופת Studio 60 on the Sunset Strip. האמנם? סורקין הביא לנו השבוע פרק מחווה לבידור האמריקאי. ספק מחווה, ספק אקט לימודי. איפה מתחבא המסר הסמוי? אפשר לנסות להבין ביחד. אנחנו פוגשים בהורים של טום. רפובליקנים מהמערב התיכון, מיושנים כמו בשר במטבח של פיני כהן. לעומת אחיו שמשרת באפגניסטן, טום מצטייר בעיני אביו כפרחח הוליוודי. טום מנסה להסביר להוריו על העבודה שלו, תוך סיור בסט וסקירה רחבה על היסטוריה של האולפן. האמא ה all-american מתעניינת (וחושפת בורות), האבא משתעמם. בסוף יש לנו קצת בונדינג, טום מנסה לגשר על פער הדורות ומביא בשורה צ'יזית לאבא שלו. מהמם. סיימון, הסובל מתסביך קיפוח קשה, משכנע את מאט לשכור כותבים שחורים לצוות. הם הולכים למועדון סטנד-אפ, רואים שתי הופעות והולכים על אחד הקומיקאים. ה"לבן" מביניהם, אם תשאלו אותי, אבל זו גם התחלה. סיימון חדור מוטיבציה "להציל" את כל הניגרים מגורלם המר, והוא מתחיל עם הבחור הזה. איש זקן נמצא משוטט מאחורי הקלעים. האמת, כשקראתי את העניין הזה בתקציר כבר ציפיתי לפנטום של סטודיו 60, אבל יהודי חולה אלצהיימר זה גם סבבה. נשמע הזוי? זה רק נהיה יותר מוזר. הבחור, מסתבר, היה כותב בתכנית מערכונים של הרשת בשנות ה- 40, אבל הוא הוכנס ל"רשימה השחורה" של הסנאטור מקרת'י. עקבותיהם של שאר חבריו לתכנית נעלמו, הוא הצליח להגיע עד הלום (בכל זאת, גיבור מלחמת העולם השנייה). הפרק מסתיים בשיחה שלו עם מאט ודני, ו-הפתעה! לא הרבה השתנה בין התכנית של היום לתכנית של אז. אז זה מה שניסו להגיד לנו בפרק? שארה"ב בשנת 2006 לא רחוקה הרבה מתקופתו של הסנאטור ג'ו מקרת'י? האם גם היום אנחנו לוקים במקרתיזם? ומי לוקה? השמרנים מוויסקונסין או שמא גם היהודי-האתאיסט מאל.איי? בהחלט פרק מעורר מחשבה, אני מוכרחה לציין. החשיבות שלו אינה מוטלת בספק, אבל שוב - מסוג הפרקים שלא מדברים לכל אחד, מה שאולי מסביר את הנפילה ברייטינג מהמחצית הראשונה של הפרק, אל השנייה. יש לי רק שאלה אחת - איפה דני??? למה רואים אותו כל כך מעט...? ולפינה חדשה - פינת "מה הקטע?" כל הדברים שהיו ממש מעיקים בפרק...
מה הקטע עם דילן (הבחור הגדול)? כל פעם שהוא על המסך אין דבר יותר מעצבן ממנו!
מה הקטע של קאל להוסיף סימן שאלה בסוף כל משפט?
ג'יני, בבקשה, שבי בשקט. אז הלך לך מערכון אחד, אל תתלהבי יותר מדי. מה נסגר עם הכיפים שרצו שם?! הרגעים הגדולים:
הארייט מספרת לג'יני על הרגע שהיה לה עם מאט, מה שעלול להתפרש כמחווה חברותית, אך הארי מראה לה מי הבוס וחוטפת לג'יני את השרשרת שהיא עמדה לענוד מהיד.
לאחר מכן היא מבקשת ממנה לא לספר לסמנת'ה, שעומדת חצי מטר ממנה. בהחלט, המלכה של הסט.
אפשר היה לראות את מת'יו (פרי) מבזיק לרגע, כשהבחורה תחקרה אותו על כתיבת התכנית וכשאמרה שהיא מרותקת, הוא ענה לה "me too". זה היה כל כך מת'יו!
בהמשך שיחה הוא כבר איבד את הסבלנות לסארקזם חינני. "He works for me!" - לא רק ג'ק רודולף יודע להתעצבן.
"You see it as part of your job to screw with my company, don't you?" "No, I do not, that's just one of the perks" ג'ק ברגע ג'ק, דני ברגע דני. מושלם.

O r a c l e

New member
אפשר את הטלפון שלו?../images/Emo210.gif

נפגש מתישהו נקרא אנציקלופדיה ביחד.. או ספויילרפיקס...

buffgirl

New member
סיכום מקסים!

ואני מסכימה אין מספיק דני. זה מוזר לי שהסידראה מתוארת בסזידרה על הצמד ורואים רק את מאט. אני רוצה לראות עוד בראדלי! הוא שחקן מצויין ופשוט לא עושים איתו כלום. איזה בזבוז...

darklighter

New member
../images/Emo45.gifדני היה מאוד חסר../images/Emo10.gif../images/Emo190.gif

ומסכימה איתך בנוגע לרגעים הגדולים הוצאת לי את המילים מהפה

darklighter

New member
לגבי ההריון-ניחוש(אולי../images/Emo58.gif)

ראיתי שפרקים 7-8 זה פרק בשני חלקים מה שאומר שמשהו דרמטי הול להיות אז אולי יקרה משהו בין ג'ורדן לדני (מקווה שזה יהיה הוא) ואולי אז היא תיכנס להריון. אני רק מנחשת לא קראתי ספוילרים או משהו...

למעלה