S01E05 - The Long Lead Story

S01E05 - The Long Lead Story

לא נורא שזה עדיין מוקדם לפתוח שרשור
בימוי: דייויד פטראקרה שחקנים אורחים: אוון הנדלר וקרלוס ג'קוט (ריקי ת'הו ורון אוסוולד בהתאמה), איידה פילדס (ג'יני וואטלי), קאמיל צ'ן (סמנת'ה לי), דיאנה-ריה ריבה (לילי), מייקל אלבאלה (המוציא-לפועל, המנהל של הרשת), נייט טורנס (דילן קילינגטון), טייט הניוק (קארי), אמנדה טיפ [
] (בובי), ג'וזף ויל (סוכן), ליזה דה וירד [
] (סוכנת #2) בזמן ההכנות לתכנית עם לורן גרהם וסטינג, מנסה הכתבת לדלות מידע על מערכת היחסים של מאט והארייט. ג'ורדן דוחה תכנית ריאליטי רווחית אך חסרת טעם. [ותודה למאיה] מארח\ת התוכנית האורח\ת: לורן גראהם אורח מוזיקלי: סטינג

פרומו

http://www.nbc.com/Studio_60_on_the_Sunset_Strip תלחצו על Two minute replay ותוכלו להתעדכן במה שקרה פרק קודם + קצת הפתעות מהפרק ה-5! או לחילופין: http://www.studio60forum.com/video/previews/105.wmv שנקלח היישר מפורום Studio 60 באנגלית. [הפרומו כבר פורסם בפורום, זה סתם כדי לעורר מחדש את הציפיה
]

Girl Afraid

New member
תשובה + הערה חשובה לכולם../images/Emo70.gif

הפרק שודר אתמול בקנדה. ז"א, מתישהו לפנות בוקר שלנו. לגבי החלק השני של ההודעה - זה מיעוד לכולם" אני לא רוצה להיות החננה שמעירה על כל דבר ובאמת שעד עכשיו התאפקתי. מסיבות כאלה ואחרות, אסור לדבר בתפוז על הורדות פרקים. אפשר עד מחר להתווכח אם זה נכון או לא, ועד כמה מטומטמים אנחנו יוצאים כשאנחנו מדברים בקודים. אבל, אין לנו כאן מנהלת (איפה היא, באמת?), ואני וגם אתם רוצים לשמור על הפורום הזה, שבטח יגדל ברגע שהסדרה תעלה בארץ. אז בואו נעשה לעצמנו טובה ונשתדל לשמור על החוקים של תפוז (גם אם כל אחת באופן אישי לא שומרת אותם), ולא נדבר על הורדות פרקים ועל שאר הדברים שתפוז לא רואה בעין יפה את הדיבור עליהם. ולך, The source of pain, אני ממש מצטערת אם זה נראה כאילו התנפלתי עלייך והערתי לך באופן אישי, אז שתדעי שזה באמת לא המצב. גם אני "נפלתי" בחוקי תפוז ואני לא מעבירה ביקורת. פשוט שרשרתי אליך כי זה קשור לנושא.

אין לי בעיה עם זה, ../images/Emo110.gif

ואני מודעת לגמרי לחוקי תפוז (אני בעצמי מנהלת 2 פורומים). אבל בדיבור על התוכנות עצמן אין שומדבר לא חוקי - התוכנות עצמן חוקיות, לצערנו השימוש בהן לא. והביטוי הפשוט של "לא מצאתי", "עוד לא השגתי" וכו' גם כן לא חוקי.. ברגע שאנשים יחלקו כאן כתובות לטורנט/קישורים לאימיול, ויתעמקו יותר בהורדות - כאן תהיה הבעיה (שמקורה בזכויות יוצרים על הסדרה). וכמובן, גם אני חלילה לא התכוונתי להתנפל
פשוט להבהיר את הדברים
ואין לי שום כוונה לעבור על חוקי תפוז בשום פנים ואופן.

ראיתי../images/Emo58.gif

לא אהבתי תפרק הזה כל כך...נורא סתמי בסוף זה היה כל כך דורש נשיקה חח

Series of gold

זה לא הולך להיות ארוך, נשבעת. נדבר בנקודות. הרייט. שמחתי לקבל סוף סוף הוכחה לכשרון שלה. היא באמת הצליחה להצחיק אותי למרות שאין לי מושגג מי זאת המגישה הזאת שהיא חקתה. אז ח"ח לה. ג'ורדן מקדיר, שוב שחקה אותה בגדול. היא מצחיקה אותי, מרשימה אותי, וכיף לראות אותה על המסך [בעיקר כשהיא ליד דני, אם תשאלו אותי] הייתי רוצה לראות קצת יותר מג'ק רודולף, הוא אחד הטובים, ברצינות. השורות שלו מצויינות, והוא עושה עבודה יוצאת מן הכלל. גם מבראדלי לא נותנים מספיק! מה זה? 2 סצנות ו-5 שורות? נכון שכל מילה שהוא מוציא מהפה היא התגלמות השנינות אבל אהרון, למה להתקמצן עליו? הכתבת מעצבן חושילינג. מאט אלבי. הבנאדם הזה פשוט גורם לי גרר! XD והסצנה בסוף? הולי מקרוני. ראיתם את החיוכים שהן נתנו אחד לשני? גאד! They knock my socks off ואני לא אוסיף. וכמובן שאין להתעלם מהמיוזיקל גסט, סטינג, שגם היה איי-קנדי [סתם נו, לא הסגנון שלי] וגם סיפק את מוזיקת הרקע הטובה ביותר שיכולנו לבקש לסצנת מאט-הארי. מהרגע שבו הסדרה מתחילה עם קולו הרדיופוני של בראד וויטפורד, "Previously on Studio 60" ועד התכהות המסך לאחר 40 דקות- תענוג. פרק מצויין למרות שדרושה צפייה שניה. זה היה מחורבן אבל זה מה יש.

../images/Emo58.gifים למעלה וגם פה

סתם כי בא לי Youll remember me when the west wind moves Upon the fields of barley Youll forget the sun in his jealous sky As we walk in the fields of gold So she took her love For to gaze awhile Upon the fields of barley In his arms she fell as her hair came down Among the fields of gold Will you stay with me, will you be my love Among the fields of barley Well forget the sun in his jealous sky As we lie in the fields of gold See the west wind move like a lover so Upon the fields of barley Feel her body rise when you kiss her mouth Among the fields of gold I never made promises lightly And there have been some that Ive broken But I swear in the days still left Well walk in the fields of gold Well walk in the fields of gold Many years have passed since those summer days Among the fields of barley See the children run as the sun goes down Among the fields of gold Youll remember me when the west wind moves Upon the fields of barley You can tell the sun in his jealous sky When we walked in the fields of gold When we walked in the fields of gold When we walked in the fields of gold

Girl Afraid

New member
חשבתם שתתחמקו ממני, אה? ../images/Emo58.gif

Studio 60, Season 1, Episode 5: The Long Lead Story תקציר בקצרה: אנחנו ממשיכים עם מעלליה של הכתבת מרת'ה אודל (בגילומה של כריסטין לאהטי, אשתו בחיים של טומי שלומי, המפיק, והאישה שתזכר לעד כ "זאתי שהלכה לשירותים בזמן שהקריאו את שמה כזוכה בגלובוס הזהב". וואלה, משתלם שיש לך שלפוחית רגיזה
). היא חופרת בחייהם האישיים של מאט והארייט, מה שגורם לכל צוות התכנית כמעט להיות חלק מהמאמץ המלחמתי כנגד הוצאת החומר העסיסי החוצה. במקביל, ג'ורדן ממשיכה להראות לג'ק מי הבוס האמיתי ב NBS, כשהיא משכנעת את הבוס של שניהם לוותר על תכנית ריאליטי נלוזה, אך כזאת שהולכת להיות להיט בטוח. בנוסף, היא מביאה לרשת סדרה איכוצ'ית בעזרתו האדיבה של דני (שבכלל לא תמך בצעד). אז מה בכלל העיתונאית הזאת עושה שם?! בתחילת הפרק, מאט שואל את מרת'ה מה יש לעיתונאית מכובדת כמוה לחפש מאחורי הקלעים של תוכנית כמו שלהם. וואלה, בלי לדעת את הרקע העיתונאי שלה או כמה פעמים היא הייתה בבגדד או בקאבול בעשור האחרון, אנחנו גם שואלים את עצמנו אותה שאלה. מבחינה עלילתית, היא די מקדמת את העניינים עבור הצופים (ועושה טובה קטנה לאלה שהצטרפו אלינו רק היום ומשלימים את החסר במקום לחכות למהדורת ה- DVD.). אנחנו מקבלים תמונת רקע רחבה על הארייט, הילדות שלה ויחסיה עם אימה, והיא עולה על נקודה "מרשימה" – מאט החל להצטיין ככותב רק כשהארייט הצטרפה לצוות השחקנים. הוא מתוודה בפניה (ובפנינו) שהוא הצליח כל כך כי הוא ניסה להרשים את הארי. בסופו של דבר, מרת'ה מספקת את הרגע הצ'יזי היומי ומסבירה למאט שזה שהוא והארייט קורעים את המסך במשך 90 דקות כל שבוע יכול לאחד אומה שלמה. נסחפה קצת, הבחורה, אבל ניתן לה את הקרדיט כי יש לה כוונות טובות. סצינת הסיום מורטת העצבים: הארייט הפלירט עולה למשרד של מאט לרקע שירו של סטינג, הם חווים רגע רומנטי קטן, רק כדי שהיא תבאס לו את החיים ותלך משם, לא לפני שתאמר לו מה שכל גבר היה רוצה לשמוע מהבחורה שהוא מאוהב בה נואשות: you knock my socks off (מישהי מחפשת משפט למסנג'ר...?). אין ספק שהסיפור הזה יימרח עוד כמה פרקים טובים, אבל אתמול עם סיום הפרק כמעט נחנקתי מרוב שהזדהיתי עם מאט ועם מה שהוא הרגיש לבטח באותם רגעים. זה הצריך סיגריה על פיג'מה אחרי שצחצחתי שיניים, וזה משהו שלא עשיתי מאז הצבא. דברים שפשוט דורשים אזכור:
דני וג'ורדן. התבשל על אש קטנה, סורקין לאט לאט מוסיף את כל העצים שהוא דפק מבתים בבנייה בשביל לדהור על קומזיץ ל"ג בעומר. מה יהיה שם?
סיימון הלברג. משחק את אלכס (כך לפי IMDb, אני לא חושבת שמישהו אי פעם קרא לו ככה בתכנית). זכור לנו בעיקר כסת', החבר החננה של מייקל ב"ג'ואי", מתגלה כקומיקאי נפלא וחקיין בחסד. חיקוי פשוט נהדר לניקולאס קייג' באחד המערכונים.
מי שמגלה מה הפאק העריכתי בתחילת השיחה של הארייט ומרת'ה בחדר הלבשה של הארי – אני עושה עליו זרקור..
(ההשתתפות אסורה על מי שדיברתי איתו על זה).
לורן גרהאם, שלא תחשבי שלא קלטנו שאת שם. מחכים לך בפרק הבא...
סוזן, ה PA הדאבה שלא יודעת לסתום את הפה, וטום ג'יטר המאמי. האמנם?
מצד אחד סיימון לא מפסיק להזכיר ישבנים, מצד שני הוא הסתכל על בחורות חצי ערומות שעברו לידו וליד טום. חזק במיניות המעורפלת.
משפט השבוע: Then you have a problem, Jordan, ‘cause you haven’t read the sign on my door that says CHAIRMAN!. ג'ק לג'ורדן, ברגע של אימפוטנציה ניהולית. לסיכום, היה פרק טוב. קצת פחות מדי מדני טריפ, הרבה מאט אלבי ומאט פרי הכל כך נהדר, שכבר אין לי מילים. אז עד השבוע הבא, אפשר להתפנק בפרומו לפרק הבא.

חזק.

עכשיו אני יכולה להגיד לך "I read you every week" ואז תעני "Thanks" בנונשלנטיות. דאמט אני מצטטת יותר מדי מהסדרה הזאת.

למעלה