S.U.N Project - Wicked

DorDassa

New member
S.U.N Project - Wicked

אלבום מעולה לדעתי של SUN הגיטרות ב-Wicked הם האהובות עלי :D פלייליסט: 01. S.U.N. Project - Wicked 02. S.U.N. Project - Cyber Space Sucker 03. S.U.N. Project - These Guys 04. S.U.N. Project - Going Back In Time 05. S.U.N. Project - What Comes Next 06. S.U.N. Project - Wiper MK III 07. S.U.N. Project - Machines From The Future 08. S.U.N. Project - Slomanco 09. S.U.N. Project - The Funk 10. S.U.N. Project - The Mission מומלץ.. :D והקאבר הקדמי צירפתי גם.. תהנו

The Wonderboy

New member
אלבום מצויין הרבה יותר איכותי

מהאלבום הקודם שלהם, עדיין לא התעמקתי בו אבל מרפרוף ושמיעה של 2 טראקים לעומק, אחלה אלבום .

חנניה331

New member
אין כמו האלבומים הישנים שלאם

עד שנת 2000 לאלבום Paranormal השאר נהאיה מסחרה רצינצת לביקוש הקהל אולי אני לא צודק אבל אני מכיר אותם מתחילת דרכם שאם היו פחות פופולרים היום כמובן שאני מצדעה לאם

X Ripper

New member
../images/Emo168.gif

בכללי אחלה אלבום בנוי דיי טוב עד הסיום הרגוע שילוב של פולאון,גואה וכמובן רוק... קטעים שתפסו אותי: Machines From The Future Cyber Space Sucker Wiper MK III Slomanco-חזק הטאץ' הספרדי-צועני The Funk-קטע שיכול לעבוד טוב רק במועדון,קטע טקהאוס לגמריי The Mission-קטע רגוע ואחד הטובים באלבום.

The Wonderboy

New member
וואלה אני חולה על החוות דעת של אבי

מביא אותה בומבה, אני אישית לא כל כך טוב בזה .

חנניה331

New member
אחרי שחפרתי

באלבום ושמעתי את החוות דעת שלך ושל אבי עיגעתי למסכנה שאתה צודק ויש לאם אמון קטעים שמזכירים את הסיגנון הישן שלאם

למעלה