S O S

מאסיבי

New member
S O S

היי,שלום לכולם! יש לי חברה ולפני בערך חודש ו... עשיתי איתה סקס יבש שזה כלל שהזין שלי התחכך על הכוס והדגדגן שלה בעוד היא נמצאת רק עם תחתוני לייקרה... אולי טיפה הזיין נגע גם בבשר שם אבל אפשר להגיד שב99 % לא נכנס לה כלום... הקטע,שהיא למשל מקבלת בערך (לא מסודר) בד``כ די מסודר רק שלפעמים היא לא קבלה 3 חודשים וכו`... בקיצר היא היתה אמורה לקבל מחזור בערך שבוע אחרי שזה קרה זה היה שהיינו 3 ימים בייחד אז זה קרה כמה פעמים ובקיצר עבר חודש ושבוע והיא עדיין לא קבלה מחזור... ולעזאזל היא משגעת אותי ואני משגע אותה ושתינו משגעים את שתינו... הפחד א,אולי כשגמרתי לה בבטן טיפה אולי נזל לה לכיוון הכוס... או שהיא טיפה הכניסה ת`זין שלי מעל התחתונים טיפה כזה לכוס ואולי מהנוזל שיוצא לפני שגומרים נספג ונכנס לה! בקיצר אני לחוץ תחת... תעזרו לי א,מה דעתכם/ן? ב,מה ניתן לעשות עכשיו? ג,כיצד ניתן לבדוק ש...לא? ד ח ו ף.... פליזזזזזזזזזזזזזז...

me82

New member
ממש לא רואים שאתה לחוץ... חח

בדיקת הריון, שמעת על זה?!

מאסיבי

New member
רגע?

אבל זה רק תוך 72 שעות זה המקל שהיא משתינה ואם ניהיה + -...? עברתי את זה... לזה אתה מתכוון?

הכי מהיר לקנות בדיקה בסופר פארם

היא טובלת את הסטיק בתוך שתן שלה ותוך דקה רואים אם יש הריון או אין.

מקרה מעניין

קודם זה התחיל בזה שהתחכחת.. אחר כך אולי אולי היא הזיזה קצת את התחתון, כנראה בוצעה חדירה, ייתכן שגמרת בפנים, בטוח שצריך לחכות תשעה חודשים לגלות מה יצא.. מה קורה פה? לא קמתם החלטיים היום? אם יש לה מחזור לא סדיר, אפשר לקבוע פגישה אצל גניקולוג, אפשר לעשות בדיקות היריון אפשר המון דברים.. דבר אחד לא ברור לי - למה אתם לא שומרים? יש קונדומים, יש פוסטינור, יש אלף ואחת דרכים למנוע תקלות, תאונות ופאשלות..

חופ שיה

New member
יש פוסטינור ?????

שים לב איך אתה מתייחס לגלולות הפוסטינור כאל אמצעי הגנה, מאז שהגלולה הזאת יצאה לשוק אנשים רבים עומלים קשה בהסברה שגלולה זו אינה אמצעי מניעה מהריון אלא כאופציה למקרה חירום בלבד . אז בוא נגיד את זה בקול כדי שגם אתה וגם כל מי שקורה את דבריך לא יעשה את אותה הטעות שאתה עושה: פוסטינור זו לא גלולה שלוקחים על בסיס קבוע למניעת הריון , היא מיועדת למקרה חירום בלבד.

למעלה