S.O.S

S.O.S

שאלתי כבר את השאלה הזו לפניי כמה שבועות ולא קבלתי תשובה מספקת או חד משמעית . האם אפשר לאתר מחשב נישא גנוב דרך הרשת המודם ועוד .... מוכן לשלם יותר ממה ששוה מחשב חדש !!! נ.ב : קניתי שוב נייד ולכן אני לא רוצה את המחשב אני רוצה את הגנב !!!

לא נראה לי שניתן

בעקרון לכל כרטיס רשת יש MAC-Address חד חד ערכי שאולי ניתן איכשהו לאתר אותו כאשר הוא מחובר. אבל לא הצלחתי לחשוב על דרך.

בבקשה . לכול בעליי הניידים.

המידה ויש דרך כול שהיא שאתה חושב תשתף אותי . חייבת להיות דרך לאתר מחשב שהוא מחובר כול מחשב משאיר אחריו סימניי התחברות רק אני אישית לא יודע איך לחפס אותם . המרדף הזה הוא בעיקר למצוא את הגנב ולא את המחשב ולכן זה לא מירדף פרטי אישי שלי זהו מירדף אחרי אותם גנבים שעושים לאנשים את המוות . כול מי שפה ויש לו מחשב נייד שיעזור זהו מצוד עבור כולנו !!!!

ic12345

New member
תתקשר לתמיכה של היצרן

אולי שם יהיו להם רעיונות, תעדכן אותנו. בהצלחה

Thotwo

New member
לוגים של ראוטרים במידה ויש

אבל יהיה קשה מכיוון שלא כל בעלי העסקים עם הוטספוטס יתנו לך להסתכל להם בלוגים של המתחברים.

מי הם ... ועוד שאלה ....

מי הם בעליי העסקים ?? לפי מה אני יכול לזהות את המחשב שלי, יש לי את האריזה . מה אני יכול לקחת משם או איזה נתונים יש שם כדי להתחיל .

ScrollLock

New member
אז זהו - שכן... אבל לא תמיד.

<וסליחה על ההתפרצות לדיון> מ-ס-ת-ב-ר שכבר לפני כמה שנים הענין הזה הטריד כמה אנשים. אז קמו האנשים ועשו מעשה - ישנם לוחות אם שיש בהם פיצ'ר חביב - בכל פעם שהם "מריחים" חיבור לרשת, הם שולחים packet לכתובת מסויימת ומחכים לקבלת אישור להמשך העבודה... האישור יכול לבוא בדמות בקשה לשליחת מיקום, IP, או לחילופין - נעילה מלאה של הלוח-אם (ניטרול המחשב) במידה ויש צורך (להלן - גניבת מחשב). לכאורה - ההגנה המושלמת מפני גניבות או לחילופין - האיתוראן של המחשבים. בת'כלס - יוצרו מעט מאוד דגמים של לוחות אם שהפיצ'ר הזה קיים בהם, לדעתי בשנה-שנתיים האחרונות כבר לא מיוצרים לוחות כאלה וסביר להסיק שהרעיון נכשל. כנראה ענין של ביקוש נמוך מצד הצרכנים ועלות תפעול גבוהה...

למעלה