לנחש שלי יש המון בעיות בזמן האחרון. היה לו קשה לאכול עכבר, את העכבר שאחריו הוא לא אכל, הוא השיל שלשום וחלק מהנשל עדיין דבוק אליו, היום התיעצתי עם חבר שאמר שיש לו רככת עצמות (למרות שאצל נחשים זה מאוד נדיר). מה לעשות?
מה הטמפרטורה,איזה נחש,גודלו,גודל העכבר,האם יש לו מחסה,אם כן באיזה צד הוא ממוקם,באיזה אמצעי אתה מחמם,מתי אכל לאחרונה,יתכן שיש לך בעיית לחות וטמפרטורה לכן פרט לנו וננסה לעזור לך...
טמפרטורה - 27-29 נחש - קינג אלבינו גודל - מטר וסנטימטר גודל עכבר - לא ידוע, אבל עכבר בוגר. מחסה - יש לו מחסה בצד השמאלי של הטרריום. חימום - בקיץ אני לפעמים פוחד שהחום יהרוג אותו אז אני לא מפעיל חימום. אוכל - אכל שלושה - ארבעה ימים לפני שכתבתי את ההודעה.
בשלב זה אין צורך לתת יותר עכברים,תניח לו לפחות שבוע,הרי אם נתת לו שלושה לפני ארבעה ימים ואז שוב ניסית אחד הרי הקיבה שלו כל הזמן תיתעסק בלעכל והיא[הקיבה]זקוקה למנוחה,תן לו להירגע שבוע אבל בזמן הזה תנסה לעזור לו עם הנשל שנישאר לו...כמו שאמרתי מיקלחות ובעדינות לנסות להוריד ופעם הבאה אל תציע לו אוכל בזמן הנשל לפחות שבוע ליפני,תן לו להשיל כמו שצריל ואז תחזור לאוכל...תעדכן בקשר לנשל התקוע.