s.o.s

:קיפי:

New member
s.o.s

אני שביעיסטית ויוצאת עם מישהו כבר קרוב לשנתיים ובזמן האחרון נראה לי שאני מתאהבת באח שלו... אני ממש לא יודעת מה לעשות... לספר? לא לספר? למי מהם? אני חייבת עצה דחוווווף... נ.ב. האח הנ``ל צעיר ממני בשנה... אם יש לכם פתרון... (גם במייל)

אני חושב שפנית למקום הנכון.

כל מה שעליך לעשות הוא לחכות לתשובות מאנשים שקוראים להם: Black Star Eclipsed By The Moon Levinzone וכדומה ... הן מקצועניות. בהצלחה.

erlich

New member
מה גלעד.......? נעלבתי...

אחרי השיחה שהייתה לנו היום אתה לא שולח אותה אלי? לא בסדר מצידך. הרי אתה יודע שיש לי את הפתרון בשבילה, אז למה אתה לא ישר אומר לה : ארליך יגיד לך. ``א------------רליך,תביא אורז מקרוני וביצים`` ``כמה ביצים``? ``כמה שיש........`` ``רק אחד אוכל!`` לא יודע מה קורה לי היום, המתנדבת ממבצע סבתא שולטת, ארז.

erlich

New member
ברור ש

לא.............. זו הייתה שיחה פרטית :). אבל בכל אופן, אתה חייב להסכים איתי שכל מה שהן יגידו לה לא ממש יעזור, ואני כן. תחשוב על זה ותראה שאני צודק, ארז.

יש בזה משהו ...

בעצם אין בזה כלום. אתה חריין מנוול. כלומר, לא זו הדרך ! סתם ... רגע ... מממ .. אתה מתכוון שהפתרון הוא לחשוב בדרך שאתה אמרת לי ?

erlich

New member
כן.

ובמיוחד בגיל הזה. תחשוב על זה טוב, ותראה שזו הדרך היחידה. הרי למה סתם להיפגע? בדרך שלי כולם נהנהנים. long live the NEW king, ארז.

*may*

New member
אמ... אפשר להתעדכן ? :)

אני מנחשת כבר מה אמרת לו אבל בכל זאת... :)

erlich

New member
תאמיני לי....

מעיין לא משנה מה את מנחשת, זה לא נכון..... אני אגיד לך את זה באופן פרטי אם את רוצה. לא פה, אני חושש מלהפחיד את כולם. בכל אופן זה הרבה יותר פשוט ממה שאת חושבת, וגלעד שבטח חושב עכשיו על מה שאמרתי לו מגיע לאט לאט למסקנה שאני צודק, והדרך שלי היא היא הנכונה!. מהמוצדקות!!, מהמוצדקות בתוכניות שלי, ארז.

השיחה הזאת לא מועילה

ואני עדיין חושב שמה שאמרת זה בולשיט, לפי דעתי אם תספר מה אמרת זה יהיה הכי טוב. כי ככה גם אחרים יוכלו להשתתף בשיחה. קדימה ארז, אל תתבייש.

*may*

New member
כן ארז קדימה..

כולנו אוהבים אותך.. אתה יכול להוציא את זה, זאת לא בושה.. :)

Levinzone

New member
אני חושבת שארז גילה לגלעד את סודו

איך להשכיב בחורה ב3 צעדים פשוטים. הוא גילה לו את זה כי גלעד מדוכא מינית. -יעל-

יופי ארז, תראה מה עשית.

אני אספר לכם את הסוד שלנו, זוכרים את משחק הגזרים בתחת ? אני וערן החלטנו לצרף את ארז למשחק, ומהיום אנחנו עושים זאת בשלישיה, זה הכל, תראו לאן נסחפתם ... מדי פעם אני נוהג לערוך מבחני קבלה למועדון הגזרים בתחת, אבל ישנם אנשים שפשוט לא עוברים אותו, כמו יעל שגוררת אותי למשחק הבננה.

Levinzone

New member
כן בטח

אתה טיפש גלעד... כותב לי עם שגיאות כתיב.. תתביש לך! אני לא רוצה לשחק איתך את משחק הגזר בתחת, יא.. יא.. בן דוד של שלומי! ורק שתדע! מחר אני הולכת לאכול דונאטס עם מישהו אחר.

אהה ! פולשת למועדון הגזרים !

שלומי הוא חלק בלתי נפרד מן המועדון, למעשה הוא אפילו המקים. מעבר לכך, מחר יש לי אוטו חדש ........ עם מערכת רדיו דיסק משוכללת ביותר .. פורד פוקוס .. ! בצבע טורקיז. מלבד זאת ... אבא שלי לא בבית, כך שהאוטו עומד לרשותי, ואני נוסע גם כן לקניון רחובות ... אהה לך ! איפה זה קניון רחובות ?

erlich

New member
טוב.

עכשיו אתה פשוט מפחיד אותי....... משחקים בגזרים בבננות........ משהו אומר לי שלהיכנס למועדון הגזרים בתחת זה לא משהו שהייתי רוצה לעשות... שלא לדבר על מועדון הבננות!!!!!!! (מי בכלל אוהב בננות זה די מגעיל.. רך כזה איייייייייכס). כל זה מזכיר לי את החודש הראשון שהיה לי את האינטרנט. ואני אספר לכם על זה אם תרצו ואם לא. בכל אופן, מאוד התלהבתי מעניין האיטרנט הצ`אטים (זה עבר לי אחרי חודש, לא משהו....., למרות שמידי פעם אני חוטא ונכנס לצ`אט של תפוז), והכי הלהיב אותי עניין משחקי הוורז (worez) בחינם. מה שלא ידעתי זה שאתה ``חייב`` (אם תרצה או לא) לראות תמונות סקס בדרך. בהתחלה זה היה ממש נחמד וחביב (גם משחקים חינם, גם חיבור מהיר, גם סקס.. מה רע?). אבל מה ששבר אותי הייתה ג`וליה רוברטס. תמיד אהבתי אותה כשחקנית, וכבחורה יפה (אישה יפה יותר נכון :), ובמיוחד הייתה שמורה לי בראש התמונה שלה מסרט הפנטזיה הוק (היא הייתה הפיה שם). בכל אופן כל זה נמוג ונעלם, יחד עם חלק מתמימותי כאשר ראיתי תמונת סקס של ג`וליה רוברטס כאשר (תאמינו או לא) חמור (!!!!!!!)מכניס בה את המה שמו שלו מאחורה וזה עוד יוצא לה מהפה...... זה כבר היה יותר מידי בשבילי. ``שיהיה לכולנו רק טוב``, ארז.

*may*

New member
איזה רעים אתם גלעד וארז! תתביישו !

:) הילדה מבקשת עזרה דחוף ואתם נתקעים באמרתי לא אמרתי :) בושו והכלמו ! (או איך שלא כותבים את זה.. :)) בקיצור- קיפי- במקרים כאלו אני חושבת שכדאי לך לחשוב על שניהם ופשוט להחליט. כי אני בטוחה שככה זה לא יכול להימשך. אם בא לך את יכולה לעשות הפסקה משניהם ולראות למי את יותר מתגעגעת..או משו כזה.. זה קרה גם לי (לא עם אח שלו אבל קרוב) וזה קורה לחברה שלי עכשיו. אני מתארת לעצמי שאת דיי מתרחקת מהחבר שלך כרגע בגלל זה, ובגלל זה כדאי שאת תחליטי ומהר .. בינתיים אני הייתי לוקחת קצת הפסקה משניהם (בינתיים לא מספרת..) ורואה מה קורה.. אבל זאת החלטה שלך ורק שלך. בהצלחה בכל מקרה.. :) מעיין.

kenci

New member
היי קיפי

אני הייתי מציעה לך ללכת לפי הלב שלך ועל פי הרגשות, אבל זה כמובן תלוי אם את עדיין מאוהבת בחבר שלך או רק באחיו. הגיל, לדעתי לא משנה, אז לכי בעקבות האהבה שלך, אבל הכי חשוב שתזכרי לא לפגוע בחבר שלך או באחיו, Kenci

shmlik

New member
הפתרון

יש לי את הפתרון המושלם! כמובן שזה לא הרעיון שלי, אבל אפשר ללמוד הכל מסיינפלד! הכל! תציעי לחבר שלך סקס בשלישיה עם אח שלו. הוא כמובן יעלב ויזרוק אותך מיד, אבל אח שלו שישמע על זה ממנו יקבל את זה כמחמאה. וככה, את גם פנויה, וגם אח שלו כבר מרגיש די טוב לגביך.

למעלה